Gazdag58' (Str.)
2-0
    Frispark til Philadelphia Union på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    2'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    5'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sergio Santos (Philadelphia Union) vrir seg av smerte i gresset.
    6'
    Philadelphia Union slipper å klare seg uten Sergio Santos som kommer tilbake på banen i Chester.
    6'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    8'
    I Chester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Philadelphia Union tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Cristian Espinoza
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) mottar sitt første gule kort for dagen på Subaru Park.
    11'
    11'
    Sergio Santos
    Sjanse til Philadelphia Union! Sergio Santos er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Daniel Gazdag (Philadelphia Union) slår en corner fra venstre side på Subaru Park.
    15'
    Daniel Gazdag (Philadelphia Union) løfter inn en corner fra venstre på Subaru Park.
    18'
    Nathan Harriel
    Philadelphia Union avanserer forover og Nathan Harriel kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    18'
    18'
    Philadelphia Union angriper i Chester. Nathan Harriel fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    JT Marcinkowski ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    19'
    JT Marcinkowski er på beina igjen og fortsetter kampen.
    20'
    Cory Burke vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    20'
    Cory Burke ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Chester.
    20'
    21'
    I Chester slår Eduardo Lopez en corner fra høyre.
    22'
    22'
    Mål for Philadelphia Union!
    Philadelphia Union 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Cory Burke
    Målgivende: Sergio Santos
    Cory Burke setter ballen i nettet og Philadelphia Union leder nå 1-0. Sergio Santos var nest sist på ballen.
    23'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Eric Remedi
    Dommer Victor Rivas gir Eric Remedi (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    26'
    27'
    Gult kort til Philadelphia Union
    Sergio Santos (Philadelphia Union) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Benjamin Kikanovic
    Benjamin Kikanovic (San Jose Earthquakes) kommer til en målsjanse på Subaru Park, men klarer ikke å score.
    28'
    Sergio Santos (Philadelphia Union) kommer seg fri på Subaru Park, men avslutningen går utenfor.
    30'
    31'
    36'
    Marcos Lopez
    San Jose Earthquakes avanserer forover i Chester. Marcos Lopez avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    37'
    Philadelphia Union avanserer forover i Chester. Sergio Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    Målsjanse på Subaru Park! Cristian Espinoza fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    Philadelphia Union, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    43'
    Daniel Gazdag
    Daniel Gazdag (Philadelphia Union) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    Cory Burke ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+1
    Cory Burke er tilbake i kampen igjen.
    45'+1
    45'+2
    San Jose Earthquakes angriper i Chester. Benjamin Kikanovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    46'
    Victor Rivas tildeler San Jose Earthquakes en corner. Eduardo Lopez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    46'
    Jeremy Ebobisse
    San Jose Earthquakes angriper. Jeremy Ebobisse får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    Eduardo Lopez (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Subaru Park.
    48'
    Eduardo Lopez (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Subaru Park.
    48'
    San Jose Earthquakes angriper i Chester. Cristian Espinoza fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    51'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Philadelphia Union.
    52'
    Philadelphia Union fosser forover og Sergio Santos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    54'
    Daniel Gazdag (Philadelphia Union) avanserer forover på Subaru Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    Philadelphia Union har fått straffe!
    56'
    Philadelphia Union scorer på straffe!
    Philadelphia Union 2 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Daniel Gazdag
    Daniel Gazdag scorer på straffe og Philadelphia Union øker ledelsen til 2-0.
    58'
    Frisparket tildelt San Jose Earthquakes er farlig nær Philadelphia Unions målområde.
    60'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Philadelphia Union på egen banehalvdel.
    61'
    62'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Philadelphia Union.
    62'
    Dommer Victor Rivas viser Nathan Harriel (Philadelphia Union) det gule kortet.
    62'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Chester fordi Francisco Calvo får behandling for en skade på banen.
    65'
    Dommer Victor Rivas venter med å sette i gang spillet fordi Jose Martinez ligger nede.
    65'
    Francisco Calvo er tilbake på banen igjen.
    66'
    Jose Martinez er på beina igjen og fortsetter kampen på Subaru Park.
    66'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Ousseni Bouda
    Ut: Benjamin Kikanovic
    Matias Jesus Almeyda (San Jose Earthquakes) gjør sitt første bytte for dagen. Ousseni Bouda erstatter Benjamin Kikanovic.
    68'
    Inn: William Jacob Richmond
    Ut: Paul Marie
    Paul Marie (San Jose Earthquakes) erstattes av William Jacob Richmond.
    68'
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Paxten Aaronson
    Ut: Cory Burke
    Philadelphia Union gjør sitt første bytte. Cory Burke erstattes av Paxten Aaronson.
    68'
    Spillet på Subaru Park er stoppet midlertidig fordi Daniel Gazdag ligger nede.
    71'
    Victor Rivas tildeler Philadelphia Union en corner. Kai Wagner sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Daniel Gazdag kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Subaru Park.
    73'
    Frispark Philadelphia Union.
    75'
    Inn: Niko Tsakiris
    Ut: Eduardo Lopez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Niko Tsakiris, mens Eduardo Lopez tar plass på benken.
    77'
    I Chester får Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.