Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Chester slår Borek Dockal en corner fra venstre.
    4'
    Hjørnespark til Philadelphia Union
    6'
    Borek Dockal (Philadelphia Union) slår en corner fra venstre side på Talen Energy Stadium.
    6'
    Valeri Qazaishvili (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Talen Energy Stadium.
    7'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    7'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Skudd på mål, Philadelphia Union
    8'
    Borek Dockal
    Borek Dockal (Philadelphia Union) avanserer forover på Talen Energy Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    12'
    Haris Medunjanin
    Philadelphia Union avanserer forover i Chester. Haris Medunjanin avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Haris Medunjanin (Philadelphia Union) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Dave Gantar signaliserer et frispark til Philadelphia Union på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    Yefferson Quintana (San Jose Earthquakes) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Talen Energy Stadium.
    19'
    Yefferson Quintana er på beina igjen og fortsetter kampen på Talen Energy Stadium.
    20'
    Philadelphia Unionangriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    Gult kort til Philadelphia Union
    David Accam
    David Accam (Philadelphia Union) mottar sitt første gule kort for dagen på Talen Energy Stadium.
    23'
    Dave Gantar signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    24'
    Fafa Picault
    Fafa Picault (Philadelphia Union) kommer til en målsjanse på Talen Energy Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    26'
    En av San Jose Earthquakess spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    29'
    Valeri Qazaishvili
    Målsjanse på Talen Energy Stadium! Valeri Qazaishvili fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    Philadelphia Union, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes
    31'
    I Chester har et frispark blitt tildelt San Jose Earthquakeset.
    33'
    Philadelphia Union tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    34'
    Dave Gantar signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    36'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Philadelphia Union 0 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Magnus Eriksson
    Målgivende: Danny Hoesen
    Magnus Eriksson setter ballen i nettet og San Jose Earthquakes leder nå 0-1. Danny Hoesen var nest sist på ballen.
    37'
    Frispark til Philadelphia Union på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    38'
    Spillet på Talen Energy Stadium er stoppet midlertidig fordi C.J. Sapong ligger nede.
    39'
    43'
    43'
    C.J. Sapong kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Talen Energy Stadium.
    43'
    43'
    45'+2
    45'+2
    45'+3
    45'+3
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    45'+3
    San Jose Earthquakes fosser fremover, men Dave Gantar blåser for offside på Talen Energy Stadium.
    47'
    48'
    48'
    49'
    49'
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Valeri Qazaishvili går utenfor.
    53'
    54'
    I Chester har et frispark blitt tildelt Philadelphia Unionet.
    56'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Yeferson Agustin Quintana Alonso
    Yefferson Quintana (San Jose Earthquakes) får et gult kort av dommer Dave Gantar.
    56'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Shea Salinas
    Ut: Joel Qwiberg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Shea Salinas, mens Joel Qwiberg tar plass på benken.
    58'
    En av Philadelphia Unions spillere går i offside.
    60'
    Målsjanse på Talen Energy Stadium! Borek Dockal fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    62'
    Frispark Philadelphia Union.
    63'
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Ilsinho
    Ut: David Accam
    Philadelphia Union gjør sitt første bytte. David Accam erstattes av Ilsinho.
    63'
    Mål for Philadelphia Union!
    Philadelphia Union 1 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Alejandro Bedoya
    Målgivende: Fafa Picault
    Alejandro Bedoya scorer og utligningen er et faktum på Talen Energy Stadium. 1-1. Flott spill fra Fafa Picault før målet.
    64'
    66'
    68'
    71'
    C.J. Sapong
    Philadelphia Union angriper på Talen Energy Stadium. C.J. Sapong header utenfor.
    71'
    Inn: Raymon Gaddis
    Ut: Matt Real
    Bytte for Philadelphia Union. Raymon Gaddis kommer inn for Matthew Real på Talen Energy Stadium.
    71'
    73'
    74'
    74'
    Inn: Fatai Alashe
    Ut: Magnus Eriksson
    San Jose Earthquakes bytter ut Magnus Eriksson med Fatai Alashe.
    78'
    79'
    Skudd utenfor mål, Philadelphia Union
    79'
    81'
    Chris Wondolowski
    Dommer Dave Gantar gir Chris Wondolowski (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    81'
    Inn: Cory Burke
    Ut: Borek Dockal
    Borek Dockal (Philadelphia Union) erstattes av Cory Burke.
    86'
    88'
    Inn: Quincy Amarikwa
    Ut: Valeri Qazaishvili
    San Jose Earthquakes gjør sitt tredje bytte. Valeri Qazaishvili erstattes av Quincy Amarikwa.
    88'
    Dommer Dave Gantar venter med å sette i gang spillet fordi Yefferson Quintana ligger nede.