Dagens dommer, Luis Eduardo Quiroz Prado, blåser i gang kampen.
    Luis Eduardo Quiroz Prado signaliserer et frispark til Peru.
    1'
    Luis Eduardo Quiroz Prado signaliserer et frispark til Venezuela på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark Peru.
    3'
    Peru tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Venezuela på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til Peru på halvdelen til Venezuela.
    9'
    Frispark for Peru på egen banehalvdel.
    10'
    Flores Edison
    Peru avanserer forover på Estadio Nacional og Flores Edison kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Venezuela.
    12'
    Venezuela, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Christian Cueva
    Christian Cueva (Peru) kommer seg fri på Estadio Nacional, men avslutningen går utenfor.
    15'
    I Lima har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    16'
    Gianluca Lapadula (Peru) vinkes av for offside i Lima.
    17'
    Frispark Venezuela.
    19'
    Frispark til Venezuela på halvdelen til Peru.
    20'
    Gianluca Lapadula
    Sjanse! Peru avanserer forover, men Gianluca Lapadula avslutter utenfor.
    21'
    Luis Eduardo Quiroz Prado signaliserer et frispark til Peru på egen banehalvdel.
    21'
    Mikel Villanueva vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    24'
    Mikel Villanueva er tilbake på banen igjen.
    25'
    Luis Eduardo Quiroz Prado signaliserer et frispark til Venezuela.
    25'
    Jefferson Savarino
    Venezuela avanserer forover i Lima. Jefferson Savarino avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    I Lima har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Gult kort til Venezuela
    Tomas Rincon
    Dommeren gir Tomas Rincon (Venezuela) et gult kort.
    28'
    Dommer Luis Eduardo Quiroz Prado venter med å sette i gang spillet fordi Gianluca Lapadula ligger nede.
    29'
    Peru slipper å klare seg uten Gianluca Lapadula som kommer tilbake på banen i Lima.
    31'
    32'
    32'
    33'
    35'
    Mål for Peru!
    Peru 1 - 0 Venezuela
    Mål: Christian Cueva
    I Lima tar Peru ledelsen 1-0 etter et mål av Christian Cueva.
    35'
    37'
    Spillet på Estadio Nacional er stoppet midlertidig fordi Renato Tapia ligger nede.
    37'
    38'
    Andre gule kort til Venezuela
    Utvisning! Tomas Rincon (Venezuela) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    38'
    Renato Tapia kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Nacional.
    40'
    Spillerbytte - Venezuela
    Inn: Jose Martinez
    Ut: Jhon Murillo
    Venezuela gjør sitt første bytte. Jhon Murillo erstattes av Jose Martinez.
    42'
    Yeferson Soteldo
    Venezuela angriper. Yeferson Soteldo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    Peru, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    45'
    45'+1
    45'+2
    Ronald Hernández
    Venezuela angriper, men avslutningen til Ronald Hernandez går utenfor.
    45'+3
    Inn: Jhon Chancellor
    Ut: Mikel Villanueva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezuela. Inn kommer Jhon Chancellor, mens Mikel Villanueva tar plass på benken.
    46'
    47'
    Peru fosser fremover, men Luis Eduardo Quiroz Prado blåser for offside på Estadio Nacional.
    48'
    49'
    Peru angriper, men Luis Eduardo Quiroz Prado blåser for offside.
    49'
    50'
    Luis Eduardo Quiroz Prado tildeler Peru en corner. Yoshimar Yotun sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Yoshimar Yotun (Peru) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Nacional.
    52'
    Andre Carrillo
    Sjanse i Lima! Andre Carrillo (Peru) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    Christian Cueva (Peru) slår en corner fra høyre side på Estadio Nacional.
    53'
    53'
    I Lima slår Yeferson Soteldo en corner fra høyre.
    55'
    Jose Martinez
    Jose Martinez (Venezuela) avanserer forover på Estadio Nacional. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    56'
    Frispark i en god posisjon for Peru!
    57'
    Målsjanse på Estadio Nacional! Gianluca Lapadula fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    61'
    Spillerbytte - Peru
    Inn: Raziel Garcia
    Ut: Flores Edison
    Flores Edison (Peru) erstattes av Raziel Garcia.
    61'
    Inn: Christofer Gonzales
    Ut: Yoshimar Yotun
    Peru bytter ut Yoshimar Yotun med Christofer Gonzales. Dette er det andre byttet som Ricardo Gareca gjør i dagens kamp.
    62'
    En av Perus spillere blir avblåst for offside på Estadio Nacional.
    63'
    Målet til Peru sjekkes av VAR
    65'
    Målet til Peru blir annullert
    65'
    Inn: Romulo Otero
    Ut: Yeferson Soteldo
    Venezuela bytter ut Yeferson Soteldo med Romulo Otero.
    69'
    70'
    71'
    Romulo Otero
    Venezuela angriper i Lima. Romulo Otero fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    72'
    Romulo Otero (Venezuela) slår en corner fra venstre side på Estadio Nacional.
    73'
    74'
    Inn: Paolo Guerrero
    Ut: Gianluca Lapadula
    Bytte for Peru. Paolo Guerrero kommer inn for Gianluca Lapadula på Estadio Nacional.
    74'
    Inn: Raul Ruidiaz
    Ut: Christian Cueva
    Ricardo Gareca gjør dagens fjerde bytte i Lima, når han tar ut Christian Cueva og setter inn Raul Ruidiaz.
    75'
    Raul Ruidiaz
    Raul Ruidiaz (Peru) kommer til en målsjanse på Estadio Nacional, men klarer ikke å score.
    76'
    Gult kort til Peru
    Christofer Gonzales
    Christofer Gonzales (Peru) får et gult kort av dommer Luis Eduardo Quiroz Prado.
    77'
    77'
    Eric Ramirez
    Eric Ramirez (Venezuela) kommer seg fri på Estadio Nacional, men avslutningen går utenfor.
    80'
    82'
    Offside! Paolo Guerrero (Peru) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    83'
    Inn: Edson Daniel Castillo Garcia
    Ut: Junior Moreno
    Junior Moreno (Venezuela) erstattes av Edson Castillo.
    83'
    Inn: Eduard Alexander Bello Gil
    Ut: Jefferson Savarino
    Venezuela gjør sitt femte bytte. Jefferson Savarino erstattes av Eduard Bello.
    83'
    Venezuela tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Paolo Guerrero
    Paolo Guerrero (Peru) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Inn: Wilder Cartagena
    Ut: Renato Tapia
    Peru bytter ut Renato Tapia med Wilder Cartagena.
    85'
    85'
    Eduard Bello (Venezuela) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Nacional.
    86'
    Jhon Chancellor
    Venezuela angriper på Estadio Nacional, men Jhon Chancellor header utenfor.
    86'
    88'
    90'
    90'+1
    Dommer Luis Eduardo Quiroz Prado ser at linjemannen løfter flagget, og Perus Paolo Guerrero blåses av for offside.