Dagens kamp på Parc des Princes i Paris er i gang.
    Neymar
    Neymar (Paris St Germain) avanserer forover på Parc des Princes. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Frispark for Paris St Germain på sin egen banehalvdel.
    2'
    En av Racing Strasbourgets spillere blir avblåst for offside på Parc des Princes.
    4'
    Neymar (Paris St Germain) slår en corner fra Venstre side på Parc des Princes.
    5'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Paris St Germain på sin egen banehalvdel.
    5'
    Mål for Strasbourg!
    Paris Saint-Germain 0 - 1 Strasbourg
    Mål: Jean-Eudes Aholou
    Målgivende: Kenny Lala
    Mål! Racing Strasbourg tar ledelsen 0-1 ved Jean Eudes Aholou. Det er en fin hjelp fra Kenny Lala.
    6'
    Dimitri Lienard
    Racing Strasbourg angriper i Paris. Dimitri Lienard avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Paris Saint-Germain 1 - 1 Strasbourg
    Mål: Julian Draxler
    Julian Draxler scorer og utligner dermed til 1-1.
    10'
    Paris St Germain tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Dimitri Lienard (Racing Strasbourg) løfter inn en corner fra Høyre på Parc des Princes.
    15'
    15'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Racing Strasbourg.
    17'
    Jean-Eudes Aholou
    Jean Eudes Aholou (Racing Strasbourg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Paris Saint-Germain 2 - 1 Strasbourg
    Mål: Neymar
    Neymar setter ballen i nettet og Paris St Germain leder nå 2-1.
    21'
    Neymar
    Målsjanse på Parc des Princes! Neymar fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    21'
    21'
    Paris Saint-Germain 3 - 1 Strasbourg
    Mål: Angel Di Maria
    Mål! Angel Di Maria gir Paris St Germain en komfortabel 3-1 ledelse.
    22'
    I Paris har et frispark blitt tildelt Racing Strasbourget.
    24'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Dani Alves
    Dani Alves (Paris St Germain) får et gult kort av dommer Thomas Leonard.
    24'
    Thomas Leonard tildeler Racing Strasbourg en corner. Dimitri Lienard sparker ballen inn fra det Høyre cornerflagget.
    25'
    Ernest Seka
    Racing Strasbourg angriper, men avslutningen til Ernest Seka går utenfor.
    25'
    26'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Racing Strasbourg på sin egen banehalvdel.
    27'
    Giovani Lo Celso
    Giovani Lo Celso (Paris St Germain) kommer seg fri på Parc des Princes, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Layvin Kurzawa
    Layvin Kurzawa (Paris St Germain) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    30'
    Edinson Cavani
    Edinson Cavani (Paris St Germain) kommer til avslutning på Parc des Princes, men headingen blir reddet.
    30'
    30'
    I Paris slår Neymar en corner fra Venstre.
    30'
    31'
    Jonas Martin
    Målsjanse! Jonas Martin (Racing Strasbourg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Racing Strasbourg angriper, men Nuno Da Costa vinkes av for offside.
    31'
    I Paris slår Dimitri Lienard en corner fra Venstre.
    36'
    37'
    Frispark til Paris St Germain på halvdelen til Paris St Germain.
    38'
    39'
    45'
    Gult kort til Strasbourg
    Nuno Da Costa
    Nuno Da Costa (Racing Strasbourg) mottar sitt første gule kort for dagen på Parc des Princes.
    45'
    Spillet på Parc des Princes er stoppet midlertidig fordi Dani Alves ligger nede.
    45'
    Dani Alves er på beina igjen og fortsetter kampen på Parc des Princes.
    45'+1
    46'
    Neymar
    Paris St Germain fosser forover og Neymar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    47'
    Paris St Germain angriper i Paris, men blir avblåst for offside.
    47'
    Thomas Leonard tildeler Paris St Germain en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det Høyre cornerflagget.
    48'
    49'
    Frispark for Racing Strasbourg på sin egen banehalvdel.
    51'
    57'
    Dimitri Foulquier
    Dommeren gir Dimitri Foulquier (Racing Strasbourg) et gult kort.
    57'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Thiago Motta
    Ut: Lassana Diarra
    Paris St Germainet gjør sitt første bytte. Lassana Diarra erstattes av Thiago Motta.
    58'
    Inn: Javier Pastore
    Ut: Giovani Lo Celso
    Unai Emery (Paris St Germain) gjør sitt andre bytte for dagen. Javier Pastore erstatter Giovani Lo Celso.
    58'
    59'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Anthony Goncalves
    Ut: Dimitri Lienard
    Racing Strasbourg bytter ut Dimitri Lienard med Anthony Goncalves. Dette er det første byttet som Thierry Laurey gjør i dagens kamp.
    61'
    Jonas Martin (Racing Strasbourg) slår en corner fra Venstre side på Parc des Princes.
    62'
    Anthony Goncalves
    Racing Strasbourg angriper i Paris. Anthony Goncalves fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Angel Di Maria
    Sjanse! Paris St Germain avanserer forover, men Angel Di Maria avslutter utenfor.
    63'
    Frispark Paris St Germain.
    64'
    66'
    Offside! Stephane Bahoken (Racing Strasbourg) er alene igjennom, men dommer Thomas Leonard ser at linjemannen er oppe med flagget.
    66'
    Paris Saint-Germain 3 - 2 Strasbourg
    Mål: Stephane Bahoken
    Målgivende: Nuno Da Costa
    Mål! Racing Strasbourget reduserer til 3-2 etter et mål av Stephane Bahoken på Parc des Princes. Flott spill fra Nuno Da Costa definere målet.
    67'
    68'
    Thiago Silva
    Thiago Silva (Paris St Germain) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Frispark Racing Strasbourg.
    70'
    En av Racing Strasbourgs spillere blir avblåst for offside.
    70'
    Anthony Goncalves (Racing Strasbourg) løfter inn en corner fra Høyre på Parc des Princes.
    71'
    Pablo Martinez
    Racing Strasbourg angriper på Parc des Princes. Pablo Martinez header utenfor.
    72'
    Paris Saint-Germain 4 - 2 Strasbourg
    Mål: Edinson Cavani
    Målgivende: Javier Pastore
    Paris St Germain går opp i en 4-2 ledelse etter et mål av Edinson Cavani. Javier Pastore sto for den målgivende pasningen.
    73'
    74'
    Kenny Lala
    Dommer Thomas Leonard viser Kenny Lala (Racing Strasbourg) det gule kortet.
    75'
    Inn: Idriss Saadi
    Ut: Nuno Da Costa
    Thierry Laurey gjør dagens andre bytte i Paris, når han tar ut Nuno Da Costa og setter inn Idriss Saadi.
    78'
    Racing Strasbourg avanserer forover i Paris. Anthony Goncalves avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Paris Saint-Germain 5 - 2 Strasbourg
    Målgivende: Neymar
    Edinson Cavani øker Paris St Germainets ledelse til 5-2! Neymar var nest sist på ballen.
    79'
    Inn: Christopher Nkunku
    Ut: Julian Draxler
    Paris St Germain bytter ut Julian Draxler med Christopher Nkunku.
    82'
    Thomas Leonard tildeler Racing Strasbourg en corner. Ernest Seka sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    82'
    Paris St Germain angriper. Angel Di Maria får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.