3 022

Ble dekket av Øystein Jarlsbo

Dommeren blåser i gang dagens kamp i Paris.
    Konrad Laimer
    Konrad Laimer (RB Leipzig) avanserer forover på Parc des Princes. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Paris slår Angelino en corner fra høyre.
    4'
    Andre Silva
    RB Leipzig angriper på Parc des Princes. Andre Silva header utenfor.
    4'
    Julian Draxler
    Paris Saint-Germain FC angriper, men avslutningen til Julian Draxler går utenfor.
    7'
    Andre Silva
    Andre Silva (RB Leipzig) header ballen mot mål, men Paris Saint-Germain FC klarerer.
    7'
    7'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    7'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Paris Saint-Germain 1 - 0 RB Leipzig
    Mål: Kylian Mbappe
    Mbappe stikker og får en stikker fra Draxler, etter en frekk stikker fra Marquinhos. En superkontring fra PSG. Mbappe trekker av med høyre fot, mellom bena på forsvarende Leipzig-spiller - ned til høyre for Gulacsi i Leipzig-målet.
    9'
    Kylian Mbappe
    Paris Saint-Germain FC angriper på Parc des Princes, men Kylian Mbappe header utenfor.
    12'
    Nuno Mendes (Paris Saint-Germain FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Parc des Princes.
    16'
    Nuno Mendes kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Parc des Princes.
    18'
    Gult kort til RB Leipzig
    Willi Orban
    Dommer Marco Guida gir Willi Orban (RB Leipzig) et gult kort.
    18'
    Kylian Mbappe ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    19'
    Kylian Mbappe er på beina igjen og fortsetter kampen på Parc des Princes.
    21'
    Frispark i en god posisjon for RB Leipzig!
    24'
    Angelino (RB Leipzig) løfter inn en corner fra høyre på Parc des Princes.
    26'
    Andre Silva
    RB Leipzig angriper på Parc des Princes og Andre Silva skyter i stolpen!
    27'
    Mål for RB Leipzig!
    Paris Saint-Germain 1 - 1 RB Leipzig
    Mål: Andre Silva
    Målgivende: Angelino
    Nydelig scoring signert Andre Silva!
    28'
    Marco Guida tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Lionel Messi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    1-1: Ikke bare en nydelig avslutning. Forspillet og fremspillet lynhurtig, presist, effektivt - alt. Angelions knallharde pasningsinnlegg, ballen langs bakken, fra venstre helt etter læreboka. PSG-keeper Navas sjanseløs, fordi Silva mottar ballen på den såkalte lengste stolpen i høy fart - som et lokomotiv.
    30'
    Achraf Hakimi
    Paris Saint-Germain FC angriper i Paris. Achraf Hakimi fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Lionel Messi (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra høyre side på Parc des Princes.
    32'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til RB Leipzig.
    32'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    35'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC like utenfor RB Leipzig-området.
    38'
    Mohamed Simakan
    Mohamed Simakan (RB Leipzig) får et gult kort av dommer Marco Guida.
    38'
    Messi tar frispark ut fra hjørnet på 16-meterboksen til Leipzig, fra venstre med venstre: Planløst og håpløst. Daffe greier.
    39'
    Dommer Marco Guida ser at linjemannen løfter flagget, og Paris Saint-Germain FCs Kylian Mbappe blåses av for offside.
    40'
    Lionel Messi (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra venstre på Parc des Princes.
    41'
    Julian Draxler (Paris Saint-Germain FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    42'
    Christopher Nkunku
    Nkunku - tidligere PSG - er nær ved å gi Leipzig ledelsen 2-1. Skuddet rett utenfor Navas' høyre stolpe.
    42'
    44'
    Leipzig har sant å si vært det beste laget - med stor L - de siste minuttene.
    45'
    Marco Guida tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Lionel Messi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    45'+1
    Mbappe er i slag, Messi er langt fra av det slaget han strengt tatt bør være.
    45'+1
    45'+2
    Paris Saint-Germain FC angriper, men blir avblåst for offside.
    46'
    Andre Silva
    Andre Silva (RB Leipzig) header utenfor.
    47'
    Paris Saint-Germain FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RB Leipzig.
    48'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Idrissa Gueye
    Idrissa Gueye (Paris Saint-Germain FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Parc des Princes.
    48'
    RB Leipzig avanserer forover i Paris. Christopher Nkunku avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    50'
    Nkunku med god sjanse for 2-1 - frispark fra 18 meter. Skuddet over tverrligger til høyre for Navas, som ikke er fornøyd med medspillernes opptreden med tanke på forsvarstankegang.
    50'
    Frispark RB Leipzig.
    51'
    53'
    I Paris slår Lionel Messi en corner fra venstre.
    56'
    Paris Saint-Germain 1 - 2 RB Leipzig
    Mål: Nordi Mukiele
    Mukiele - fra Paris (ikke PSG) - gjør 2-1 til Leipzig. Enda et nydelig Leipzig-mål, og enda en gang en fantastisk målgivende pasning fra Angelino.
    57'
    59'
    Ikke til forkleinelse for Leipzig. De har vært gode, det vil si spilt bedre og bedre. Men PSGs opptreden er bemerkelsesverdig blodfattig. For en gjeng, med negativt fortegn. Nå tegner og forteller Pochettino på sidelinja, for sine to innbyttere: Pereira og Danilo. Ut med Herrera og Gueye.
    59'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Danilo Pereira
    Ut: Idrissa Gueye
    Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain FC) gjør sitt første bytte for dagen. Danilo Pereira erstatter Idrissa Gueye.
    61'
    Spillet på Parc des Princes er stoppet midlertidig fordi Amadou Haidara ligger nede.
    61'
    Inn: Georginio Wijnaldum
    Ut: Ander Herrera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris Saint-Germain FC. Inn kommer Georginio Wijnaldum, mens Ander Herrera tar plass på benken.
    61'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Moriba Ilaix
    Ut: Amadou Haidara
    Det virker som Amadou Haidara ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Moriba Ilaix.
    62'
    63'
    Dommer Marco Guida viser Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain FC) det gule kortet.
    64'
    I Paris har et frispark blitt tildelt bortelag.
    64'
    Messi kjører og dribler seg fast i tre Leipzig-forsvarere, eller seks Leipzig-bein. Til å forstå at han prøver seg på gamle triks, men kanskje ikke så lurt når han åpenbart er et stykke fra å være i form. Spenst, fart og timing - 60 prosent av normal Messi-standard?
    64'
    RB Leipzig fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    65'
    Troll i ord, eller jinx - der utligner Messi, på godt, gammelt vis. Etter nydelig forspill og fremspill fra Mbappe.
    67'
    Paris Saint-Germain 2 - 2 RB Leipzig
    Mål: Lionel Messi
    Mål! Lionel Messi utligner til 2-2.Målgivende pasning Mbappe.
    67'
    Dommer Marco Guida venter med å sette i gang spillet fordi Lukas Klostermann ligger nede.
    68'
    2-2: Forsvarsglipp hos Leipzig. Mbappe til Messi, som avslutter via hånda til Gulacsi - for deretter å se ballen treffe innsiden av stolpen til høyre for Leipzigs keeper. Før den triller langs med og til slutt over streken ved motsatt stolpe. Der Messi forsikrer seg om at den faktisk går over streken.
    68'
    Inn: Josko Gvardiol
    Ut: Lukas Klostermann
    Lukas Klostermann (RB Leipzig) erstattes av Josko Gvardiol.
    71'
    Marco Guida signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    71'
    Josko Gvardiol
    Josko Gvardiol (RB Leipzig) header utenfor.
    72'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Paris Saint-Germain FC får straffe!
    73'
    Hæ, straffe for den - Mbappe, som faller som en sementsekk etter å ha fått en motstanderhånd i siden. En liten dytt, bare.
    74'
    Paris Saint-Germain scorer på straffe!
    Paris Saint-Germain 3 - 2 RB Leipzig
    Mål! Lionel Messi gir Paris Saint-Germain FC ledelsen etter et straffespark. 3-2.
    74'
    Messi er så iskald som bare Messi kan være, for vi si i denne stund. Lurer Leipzig-keeperen trill rundt og kipper ballen inn midt i mål. Løst som bare det, eller arrogant - frekt og freidig. For en selvtillit, plutselig.
    75'
    76'
    76'
    Angelino (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på Parc des Princes.
    78'
    Målsjanse! Josko Gvardiol (RB Leipzig) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    83'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Mohamed Simakan
    Jesse Marsch gjør dagens tredje bytte i Paris, når han tar ut Mohamed Simakan og setter inn Yussuf Poulsen.
    83'
    Inn: Benjamin Henrichs
    Ut: Angelino
    Bytte for RB Leipzig. Benjamin Henrichs kommer inn for Angelino på Parc des Princes.
    83'
    Inn: Emil Forsberg
    Ut: Andre Silva
    RB Leipzig bytter ut Andre Silva med Emil Forsberg. Dette er det femte byttet som Jesse Marsch gjør i dagens kamp.
    83'
    84'
    Tyler Adams
    Dommer Marco Guida viser Tyler Adams (RB Leipzig) det gule kortet.
    84'
    86'
    Marco Guida tildeler RB Leipzig en corner. Emil Forsberg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    89'
    Inn: Thilo Kehrer
    Ut: Julian Draxler
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Julian Draxler med Thilo Kehrer.
    90'
    90'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Paris Saint-Germain
    90'+3
    Dommeren dømmer straffe til Paris Saint-Germain
    90'+4
    Straffe! Dommer Marco Guida plasserer ballen på krittmerket for Paris Saint-Germain FC...
    90'+4
    Paris Saint-Germain FC får straffe på Parc des Princes. Kylian Mbappe mislykkes med å sette den i mål!
    90'+5
    Sjanse! Paris Saint-Germain FC avanserer forover, men Kylian Mbappe avslutter utenfor.