Kampen har startet.
    Frispark til Paris St Germain på halvdelen til Club Brugge.
    4'
    Angel Di Maria
    Sjanse til Paris St Germain! Angel Di Maria er nær ved å score, men keeper redder.
    5'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    David Okereke
    Club Brugge angriper i Paris. David Okereke fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Frispark Paris St Germain.
    11'
    Bobby Madden signaliserer et frispark til Paris St Germain.
    11'
    David Okereke (Club Brugge) header ballen mot mål, men Paris St Germain klarerer.
    13'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Hjørnespark til Paris Saint-Germain
    16'
    David Okereke (Club Brugge) kommer til en målsjanse på Parc des Princes, men klarer ikke å score.
    17'
    Paris St Germain tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Paris Saint-Germain 1 - 0 Club Brugge
    Mål: Mauro Icardi
    Målgivende: Colin Dagba
    I Paris tar Paris St Germain ledelsen 1-0 etter et mål av Mauro Icardi. Det er en fin assist fra Colin Dagba.
    22'
    Målet til Paris Saint-Germain sjekkes av VAR
    23'
    Målet til Paris Saint-Germain blir stående
    24'
    Club Brugge angriper, men Bobby Madden blåser for offside.
    25'
    I Paris har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    26'
    Gult kort til Club Brugge
    Eder Balanta
    Eder Balanta (Club Brugge) mottar sitt første gule kort for dagen på Parc des Princes.
    26'
    Emmanuel Dennis
    Målsjanse til Club Brugge! Emmanuel Dennis treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Hjørnespark til Club Brugge
    29'
    Angel Di Maria (Paris St Germain) kommer seg fri på Parc des Princes, men avslutningen går utenfor.
    30'
    38'
    39'
    40'
    Mauro Icardi
    Mauro Icardi (Paris St Germain) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Paris St Germain avanserer forover i Paris. Angel Di Maria avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    45'
    Offside! Angel Di Maria (Paris St Germain) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    45'+1
    47'
    48'
    51'
    Målsjanse på Parc des Princes! David Okereke fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    Bobby Madden signaliserer et frispark til Paris St Germain på egen banehalvdel.
    51'
    Colin Dagba
    Paris St Germain angriper i Paris. Colin Dagba fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til Paris St Germain.
    54'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Marco Verratti
    Marco Verratti (Paris St Germain) får et gult kort av dommer Bobby Madden.
    54'
    58'
    60'
    62'
    63'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Mbaye Diagne
    Ut: David Okereke
    Philippe Clement gjør dagens første bytte i Paris, når han tar ut David Okereke og setter inn Mbaye Diagne.
    66'
    67'
    68'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Edinson Cavani
    Ut: Mauro Icardi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris St Germain. Inn kommer Edinson Cavani, mens Mauro Icardi tar plass på benken.
    71'
    72'
    Dommer Bobby Madden ser at linjemannen løfter flagget, og Paris St Germains Angel Di Maria blåses av for offside.
    72'
    Kylian Mbappe
    Sjanse! Paris St Germain avanserer forover, men Kylian Mbappe avslutter utenfor.