Paris FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Paris FC.
    4'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Lyon!
    5'
    Lucas Paqueta
    Lucas Paqueta (Olympique Lyon) avanserer forover på Stade Sebastien Charlety. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    Paris FC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Jeremy Stinat tildeler Olympique Lyon en corner. Bruno Guimaraes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Mål for Paris FC!
    Paris FC 1 - 0 Olympique Lyon
    Mål: Gaetan Laura
    Målgivende: Warren Caddy
    Mål! Paris FC tar ledelsen 1-0 ved Gaetan Laura. Warren Caddy var nest sist på ballen.
    7'
    Moussa Dembele
    Målsjanse til Olympique Lyon! Moussa Dembele treffer mål, men keeper redder.
    10'
    10'
    Bruno Guimaraes (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Stade Sebastien Charlety.
    11'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    13'
    Yohan Demoncy (Paris FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Sebastien Charlety.
    15'
    Ousmane Kante
    Paris FC angriper på Stade Sebastien Charlety. Ousmane Kante header utenfor.
    16'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Olympique Lyon angriper i Paris. Moussa Dembele avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    21'
    Houssem Aouar
    Olympique Lyon fosser forover og Houssem Aouar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    23'
    I Paris slår Bruno Guimaraes en corner fra høyre.
    23'
    Det blir farlig! Frispark for Paris FC er nær straffområde.
    27'
    Yohan Demoncy
    Sjanse! Paris FC avanserer forover, men Yohan Demoncy avslutter utenfor.
    29'
    Emerson
    Målsjanse! Emerson (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Dommer Jeremy Stinat ser at linjemannen løfter flagget, og Paris FCs Migouel Alfarela blåses av for offside.
    31'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Paris FC på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark for Paris FC på egen banehalvdel.
    34'
    Målsjanse på Stade Sebastien Charlety! Lucas Paqueta fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    Kan Paris FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    36'
    37'
    40'
    Migouel Alfarela
    Paris FC angriper i Paris. Migouel Alfarela fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Mål for Olympique Lyon!
    Paris FC 1 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Moussa Dembele
    Målgivende: Emerson
    Moussa Dembele scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Emerson før målet.