Mål for Paraguay!
    Paraguay 1 - 0 Venezuela
    Mål: David Martinez
    Målgivende: Angel Romero
    Paraguay leder 1-0 etter en scoring av David Martinez. Det er en fin assist fra Angel Romero.
    7'
    Frispark for Venezuela på egen banehalvdel.
    11'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Oscar Romero
    Sjanse til Paraguay! Oscar Romero er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    Venezuela, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Jefferson Savarino
    Jefferson Savarino (Venezuela) kommer seg fri på Estadio Defensores del Chaco, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Venezuela tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Dommer Roberto Tobar venter med å sette i gang spillet fordi Jefferson Savarino ligger nede.
    18'
    Gult kort til Paraguay
    Junior Alonso
    Junior Alonso (Paraguay) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    21'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Venezuela like utenfor Paraguay-området.
    21'
    Spillerbytte - Venezuela
    Inn: Eduard Alexander Bello Gil
    Ut: Jefferson Savarino
    Jefferson Savarino, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Eduard Bello kommer inn for Venezuela.
    22'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Paraguay på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til Venezuela på halvdelen til Paraguay.
    27'
    Romulo Otero
    Venezuela angriper i Asunción. Romulo Otero avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    Paraguay, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Paraguay tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Kaku (Paraguay) slår en corner fra venstre side på Estadio Defensores del Chaco.
    40'
    41'
    44'
    45'
    Eduard Alexander Bello Gil
    Eduard Bello (Venezuela) avanserer forover på Estadio Defensores del Chaco. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Paraguay.
    45'+3
    Paraguay 2 - 0 Venezuela
    Mål: Kaku
    Mål! Kaku øker Paraguays ledelse til 2-0 på Estadio Defensores del Chaco. Flott spill fra Angel Romero før målet.
    46'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Venezuela.
    48'
    Fabian Balbuena
    Fabian Balbuena (Paraguay) pådrar seg et gult kort.
    48'
    Det blir farlig! Frispark for Paraguay er nær straffområde.
    51'
    Oscar Romero (Paraguay) kommer til en målsjanse på Estadio Defensores del Chaco, men klarer ikke å score.
    51'
    Gult kort til Venezuela
    Oscar Constantino Gonzalez Rengifo
    Dommer Roberto Tobar viser Oscar Gonzalez (Venezuela) det gule kortet.
    54'
    Venezuela må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Paraguay.
    55'
    Frispark for Paraguay på egen banehalvdel.
    57'
    Inn: Roberto Rosales
    Ut: Alexander Gonzalez
    Alexander Gonzalez (Venezuela) erstattes av Roberto Rosales.
    58'
    Inn: Josef Martinez
    Ut: Romulo Otero
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezuela. Inn kommer Josef Martinez, mens Romulo Otero tar plass på benken.
    58'
    60'
    Yeferson Soteldo
    Sjanse i Asunción! Yeferson Soteldo (Venezuela) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    I Asunción slår Roberto Rosales en corner fra høyre.
    64'
    Jan Hurtado
    Jan Hurtado (Venezuela) header mot mål, men ballen går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Paraguay
    Inn: Oscar Cardozo
    Ut: Luis Antonio Amarilla Lencina
    Paraguay bytter ut Luis Amarilla med Oscar Cardozo. Dette er det første byttet som Eduardo Berizzo gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Richard Sanchez
    Ut: Oscar Romero
    Eduardo Berizzo gjør dagens andre bytte i Asunción, når han tar ut Oscar Romero og setter inn Richard Sanchez.
    66'
    Oscar Cardozo
    Målsjanse på Estadio Defensores del Chaco! Oscar Cardozo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    71'
    Inn: Bernaldo Manzano
    Ut: Junior Moreno
    Bytte for Venezuela. Bernaldo Manzano kommer inn for Junior Moreno på Estadio Defensores del Chaco.
    73'
    Inn: Freddy Enrique Vargas Pinero
    Ut: Jan Hurtado
    Venezuela gjør sitt femte bytte. Jan Hurtado erstattes av Freddy Vargas.
    73'
    Inn: Jose Ignacio Florentin Bobadilla
    Ut: Hugo Javier Martinez Cantero
    Paraguay bytter ut Hugo Martinez med Jose Florentin.
    73'
    Inn: Hernan Perez
    Ut: Kaku
    Paraguay bytter ut Kaku med Hernan Perez.
    74'
    Frispark Venezuela.
    78'
    Roberto Rosales
    Målsjanse! Roberto Rosales (Venezuela) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Inn: Marcos Caceres
    Ut: Robert Rojas
    Eduardo Berizzo (Paraguay) gjør sitt femte bytte for dagen. Marcos Caceres erstatter Robert Rojas.
    82'
    Roberto Tobar tildeler Paraguay en corner. Richard Sanchez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Frisparket tildelt Paraguay er farlig nær Venezuelas målområde.
    86'
    87'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Venezuela på egen banehalvdel.
    87'
    Hjørnespark til Venezuela
    89'
    Frispark i en god posisjon for Venezuela!
    90'
    Mål for Venezuela!
    Paraguay 2 - 1 Venezuela
    Mål: Jhon Chancellor
    Målgivende: Yeferson Soteldo
    Mål! Jhon Chancellor (Venezuela) header inn 2-1 og reduserer på Estadio Defensores del Chaco. Det er en fin assist fra Yeferson Soteldo.