Matias Rojas (Paraguay) slår en corner fra venstre side på General Pablo Rojas.
    Frispark til Paraguay på halvdelen til Uruguay.
    Dario Herrera signaliserer et frispark til Paraguay.
    Gult kort til Uruguay
    Rodrigo Bentancur
    Rodrigo Bentancur (Uruguay) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    10'
    Dario Herrera tildeler Paraguay en corner. Matias Rojas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    I Asunción slår Federico Valverde en corner fra høyre.
    15'
    Federico Valverde (Uruguay) løfter inn en corner fra venstre på General Pablo Rojas.
    15'
    Luis Suarez
    På General Pablo Rojas fyrer Luis Suarez (Uruguay) av et skudd - i stolpen!
    16'
    Dario Herrera signaliserer et frispark til Uruguay på egen banehalvdel.
    19'
    Dario Herrera signaliserer et frispark til Paraguay på egen banehalvdel.
    20'
    Facundo Pellistri
    Facundo Pellistri (Uruguay) får et gult kort av dommer Dario Herrera.
    20'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Det blir farlig! Frispark for Paraguay er nær straffområde.
    22'
    Ronald Araujo
    Ronald Araujo (Uruguay) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    I Asunción slår Matias Rojas en corner fra venstre.
    23'
    Dario Herrera tildeler Uruguay en corner. Federico Valverde sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Diego Godin
    Diego Godin (Uruguay) header mot mål - i stolpen!
    25'
    Federico Valverde (Uruguay) slår en corner fra høyre side på General Pablo Rojas.
    26'
    Frispark Paraguay.
    36'
    Federico Valverde
    Federico Valverde (Uruguay) kommer til en målsjanse på General Pablo Rojas, men klarer ikke å score.
    37'
    Frispark Uruguay.
    40'
    Skudd utenfor mål, Uruguay
    41'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Matias Vecino
    Matias Vecino (Uruguay) mottar sitt første gule kort for dagen på General Pablo Rojas.
    43'
    Spillet på General Pablo Rojas er stoppet midlertidig fordi Miguel Almiron ligger nede.
    43'
    Paraguay slipper å klare seg uten Miguel Almiron som kommer tilbake på banen igjen.
    44'
    Matias Rojas (Paraguay) løfter inn en corner fra høyre på General Pablo Rojas.
    45'
    Frispark for Uruguay på egen banehalvdel.
    45'
    Matias Rojas (Paraguay) slår en corner fra høyre side på General Pablo Rojas.
    45'+2
    Dario Herrera signaliserer et frispark til Uruguay.
    48'
    Dario Herrera tildeler Uruguay en corner. Federico Valverde sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Mål for Uruguay!
    Paraguay 0 - 1 Uruguay
    Mål: Luis Suarez
    Målgivende: Diego Godin
    Mål! Luis Suarez gir Uruguay ledelsen 0-1 i Asunción. Diego Godin var nest sist på ballen.
    50'
    Uruguay tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Skade: Uruguay
    53'
    Tilbake fra skade: Uruguay
    54'
    58'
    Sergio Rochet ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    59'
    Gult kort til Paraguay
    Dommer Dario Herrera gir Matias Rojas (Paraguay) et gult kort.
    60'
    Sergio Rochet ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Asunción.
    60'
    61'
    Frispark til Uruguay på halvdelen til Paraguay.
    62'
    Gustavo Gomez
    Dommer Dario Herrera viser Gustavo Gomez (Paraguay) det gule kortet.
    62'
    I Asunción slår Federico Valverde en corner fra venstre.
    63'
    Spillerbytte - Paraguay
    Inn: Mathias Villasanti
    Ut: Matias Rojas
    Guillermo Schelotto gjør dagens første bytte i Asunción, når han tar ut Matias Rojas og setter inn Mathias Villasanti.
    64'
    Inn: Robert Rojas
    Ut: Juan Escobar
    Guillermo Schelotto (Paraguay) gjør sitt andre bytte for dagen. Robert Rojas erstatter Juan Escobar.
    65'
    66'
    Skudd på mål, Paraguay
    69'
    Uruguay, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    Spillerbytte - Uruguay
    Inn: Agustin Canobbio Graviz
    Ut: Facundo Pellistri
    Bytte for Uruguay. Agustin Canobbio kommer inn for Facundo Pellistri på General Pablo Rojas.
    70'
    Inn: Edinson Cavani
    Ut: Darwin Nunez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Uruguay. Inn kommer Edinson Cavani, mens Darwin Nunez tar plass på benken.
    70'
    Mathias Olivera
    Sjanse! Uruguay avanserer forover, men Mathias Olivera avslutter utenfor.
    71'
    Inn: Julio Cesar Enciso
    Ut: Antonio Sanabria
    Paraguay bytter ut Antonio Sanabria med Julio Enciso. Dette er det tredje byttet som Guillermo Schelotto gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Alan Max Benitez Dominguez
    Ut: Braian Ojeda
    Guillermo Schelotto (Paraguay) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alan Benitez erstatter Braian Ojeda.
    73'
    Federico Valverde (Uruguay) løfter inn en corner fra høyre på General Pablo Rojas.
    74'
    Luis Suarez
    Uruguay angriper på General Pablo Rojas. Luis Suarez header utenfor.
    76'
    78'
    79'
    79'
    Diego Godin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    80'
    Diego Godin er tilbake i kampen igjen.
    81'
    Paraguay angriper, men Dario Herrera blåser for offside.
    82'
    Inn: Damian Suarez
    Ut: Rodrigo Bentancur
    Diego Alonso gjør dagens tredje bytte i Asunción, når han tar ut Rodrigo Bentancur og setter inn Damian Suarez.
    83'
    Inn: Martin Caceres
    Ut: Diego Godin
    Diego Alonso (Uruguay) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Martin Caceres erstatter Diego Godin som sannsynligvis er skadet.
    83'
    85'
    86'
    Junior Alonso
    Dommeren gir Junior Alonso (Paraguay) et gult kort.
    86'
    87'
    Kan Uruguay utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    88'
    Edinson Cavani
    Uruguay fosser forover og Edinson Cavani fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.