Luis Advincula (Peru) kommer til en målsjanse på Estadio Defensores del Chaco, men klarer ikke å score.
    Frispark til Paraguay på halvdelen til Peru.
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til Peru på egen banehalvdel.
    5'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Dario Lezcano
    Paraguay fosser forover og Dario Lezcano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Peru, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Riveros Blas (Paraguay) slår en corner fra venstre side på Estadio Defensores del Chaco.
    7'
    Hernan Perez
    Paraguay angriper i Asunción. Hernan Perez fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Frispark Peru.
    8'
    Pedro Aquino
    Peru angriper. Pedro Aquino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    Paraguay, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Paraguay tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Hernan Perez (Paraguay) vinkes av for offside i Asunción.
    17'
    Gult kort til Peru
    Carlos Zambrano
    Carlos Zambrano (Peru) får et gult kort av dommer Nestor Pitana.
    17'
    Frisparket tildelt Paraguay er farlig nær Perus målområde.
    18'
    Gaston Gimenez
    Paraguay angriper, men avslutningen til Gaston Gimenez går utenfor.
    22'
    Frispark for Peru på egen banehalvdel.
    23'
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til Paraguay.
    23'
    I Asunción slår Miguel Almiron en corner fra høyre.
    25'
    Gustavo Gomez
    Målsjanse på Estadio Defensores del Chaco! Gustavo Gomez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    26'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    28'
    32'
    Andre Carrillo
    Andre Carrillo (Peru) kommer seg fri på Estadio Defensores del Chaco, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Peru tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til Paraguay
    Adrian Cubas
    Dommer Nestor Pitana gir Adrian Cubas (Paraguay) et gult kort.
    35'
    Andre Carrillo (Peru) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Defensores del Chaco.
    36'
    Andre Carrillo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    38'
    Frispark i en god posisjon for Paraguay!
    39'
    43'
    Alberto Espinola Gimenez
    Alberto Espinola (Paraguay) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    Frispark for Paraguay på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark til Peru på halvdelen til Paraguay.
    44'
    Raul Ruidiaz
    Raul Ruidiaz (Peru) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+1
    46'
    48'
    49'
    Målsjanse til Paraguay! Hernan Perez treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    Nestor Pitana tildeler Peru en corner. Yoshimar Yotun sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Mål for Peru!
    Paraguay 0 - 1 Peru
    Mål: Andre Carrillo
    Mål! Peru tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Andre Carrillo på Estadio Defensores del Chaco.
    52'
    54'
    Paraguay avanserer forover i Asunción. Hernan Perez avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Yoshimar Yotun (Peru) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Defensores del Chaco.
    56'
    Sjanse til Paraguay! Hernan Perez er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    Yoshimar Yotun (Peru) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Defensores del Chaco.
    58'
    Jefferson Farfan
    Peru angriper. Jefferson Farfan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til Peru.
    61'
    Peru angriper i Asunción. Andre Carrillo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Peru avanserer forover i Asunción. Andre Carrillo avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    Spillerbytte - Paraguay
    Inn: Angel Romero
    Ut: Hernan Perez
    Paraguay gjør sitt første bytte. Hernan Perez erstattes av Angel Romero.
    63'
    Inn: Richard Sanchez
    Ut: Adrian Cubas
    Eduardo Berizzo (Paraguay) gjør sitt andre bytte for dagen. Richard Sanchez erstatter Adrian Cubas.
    63'
    Inn: Raul Bobadilla
    Ut: Dario Lezcano
    Paraguay bytter ut Dario Lezcano med Raul Bobadilla.
    63'
    64'
    Spillerbytte - Peru
    Inn: Jefferson Farfan
    Ut: Christian Cueva
    Peru bytter ut Christian Cueva med Jefferson Farfan. Dette er det første byttet som Ricardo Gareca gjør i dagens kamp.
    65'
    Mål for Paraguay!
    Paraguay 1 - 1 Peru
    Mål: Angel Romero
    Målgivende: Alberto Espinola Gimenez
    Angel Romero scorer og utligningen er et faktum på Estadio Defensores del Chaco. 1-1. Alberto Espinola sto for den målgivende pasningen.
    66'
    70'
    Inn: Christofer Gonzales
    Ut: Raul Ruidiaz
    Bytte for Peru. Christofer Gonzales kommer inn for Raul Ruidiaz på Estadio Defensores del Chaco.
    74'
    Yoshimar Yotun
    Yoshimar Yotun (Peru) kommer til en målsjanse på Estadio Defensores del Chaco, men klarer ikke å score.
    74'
    En av Perus spillere går i offside.
    75'
    Peru fosser fremover, men Nestor Pitana blåser for offside på Estadio Defensores del Chaco.
    76'
    Richard Sanchez
    Richard Sanchez (Paraguay) kommer seg fri på Estadio Defensores del Chaco, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Raul Bobadilla
    Målsjanse til Paraguay! Raul Bobadilla treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Inn: Celso Ortiz
    Ut: Gaston Gimenez
    Gaston Gimenez (Paraguay) erstattes av Celso Ortiz.
    81'
    Miguel Almiron (Paraguay) slår en corner fra venstre side på Estadio Defensores del Chaco.
    81'
    Paraguay 2 - 1 Peru
    Mål! Paraguay tar ledelsen 2-1 ved Angel Romero. Alberto Espinola var nest sist på ballen.
    81'
    Mathias Villasanti
    Mathias Villasanti (Paraguay) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Paraguay 2 - 2 Peru
    Mål! Peru utligner til 2-2 etter en heading av Andre Carrillo i Asunción.
    85'
    86'
    86'
    Inn: Andy Polo
    Ut: Yoshimar Yotun
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Peru. Inn kommer Andy Polo, mens Yoshimar Yotun tar plass på benken.
    87'
    Inn: Sergio Pena
    Ut: Renato Tapia
    Peru bytter ut Renato Tapia med Sergio Pena.
    87'
    Inn: Marcos Lopez
    Ut: Andre Carrillo
    Andre Carrillo (Peru) erstattes av Marcos Lopez.
    87'
    88'
    Carlos Zambrano vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    89'
    90'
    Gustavo Gomez (Paraguay) prøver å heade ballen i mål på Estadio Defensores del Chaco, men mislykkes.