Deybi Flores
    Deybi Flores (Panaitolikos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    1'
    Giorgos Masouras
    Sjanse! Olympiacos Piraeus avanserer forover, men Giorgos Masouras avslutter utenfor.
    5'
    I Agrinio har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Rony Lopes (Olympiacos Piraeus) slår en corner fra venstre side på Panetolikos Stadium.
    13'
    Mål for Olympiakos!
    Panaitolikos 0 - 1 Olympiakos
    Mål: Soares
    Mål! Olympiacos Piraeus tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Soares på Panetolikos Stadium.
    13'
    I Agrinio slår Frederico Duarte en corner fra høyre.
    15'
    Panaitolikos angriper i Agrinio. Deybi Flores fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Rony Lopes (Olympiacos Piraeus) slår en corner fra høyre side på Panetolikos Stadium.
    17'
    Rony Lopes
    Målsjanse! Rony Lopes (Olympiacos Piraeus) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Mål for Panaitolikos!
    Panaitolikos 1 - 1 Olympiakos
    Mål: Nikos Vergos
    Nikos Vergos scorer og utligner dermed til 1-1.
    19'
    Målet til Panaitolikos sjekkes av VAR
    21'
    Målet til Panaitolikos blir stående
    21'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    22'
    Soares
    Sjanse til Olympiacos Piraeus! Soares er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    Panaitolikos, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til Panaitolikos.
    24'
    Frispark for Panaitolikos på egen banehalvdel.
    26'
    Det blir farlig! Frispark for Olympiacos Piraeus er nær straffområde.
    33'
    Rony Lopes
    Rony Lopes (Olympiacos Piraeus) kommer seg fri på Panetolikos Stadium, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Nikos Vergos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    36'
    Skade: Olympiakos
    37'
    Tilbake fra skade: Panaitolikos
    37'
    Tilbake fra skade: Olympiakos
    37'
    Aguibou Camara
    Målsjanse til Olympiacos Piraeus! Aguibou Camara treffer mål, men keeper redder.
    38'
    38'
    Olympiacos Piraeus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Olympiacos Piraeus angriper og Aguibou Camara får avsluttet. Headingen treffer ikke Panaitolikos-målet.
    39'
    Frispark Panaitolikos.
    40'
    Aguibou Camara (Olympiacos Piraeus) kommer til en målsjanse på Panetolikos Stadium, men klarer ikke å score.
    41'
    Frispark til Panaitolikos på halvdelen til Olympiacos Piraeus.
    42'
    Olympiacos Piraeus fosser forover og Giorgos Masouras fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    Gult kort til Panaitolikos
    Deybi Flores (Panaitolikos) får et gult kort av dommer Vasilios Fotias.
    45'+2
    Giorgos Masouras (Olympiacos Piraeus) løfter inn en corner fra høyre på Panetolikos Stadium.
    51'
    Panaitolikos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Derek Cornelius (Panaitolikos) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Panetolikos Stadium.
    51'
    Yann M`Vila
    Målsjanse! Yann M`Vila (Olympiacos Piraeus) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    54'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Thanasis Androutsos
    Ut: Kenny Lala
    Kenny Lala (Olympiacos Piraeus) erstattes av Thanasis Androutsos.
    54'
    Inn: Mathieu Valbuena
    Ut: Mady Camara
    Olympiacos Piraeus gjør sitt andre bytte. Mady Camara erstattes av Mathieu Valbuena.
    54'
    Inn: El Arabi
    Ut: Rony Lopes
    Olympiacos Piraeus bytter ut Rony Lopes med El Arabi.
    55'
    56'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus like utenfor Panaitolikos-området.
    58'
    El Arabi
    El Arabi (Olympiacos Piraeus) header ballen mot mål, men Panaitolikos klarerer.
    59'
    59'
    61'
    Giorgos Masouras (Olympiacos Piraeus) prøver å heade ballen i mål på Panetolikos Stadium, men mislykkes.
    61'
    61'
    Mathieu Valbuena (Olympiacos Piraeus) slår en corner fra venstre side på Panetolikos Stadium.
    62'
    Olympiacos Piraeus angriper i Agrinio. Aguibou Camara fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    I Agrinio slår Mathieu Valbuena en corner fra høyre.
    64'
    Mathieu Valbuena (Olympiacos Piraeus) løfter inn en corner fra høyre på Panetolikos Stadium.
    64'
    Vasilios Fotias tildeler Olympiacos Piraeus en corner. Mathieu Valbuena sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Frisparket tildelt Olympiacos Piraeus er farlig nær Panaitolikoss målområde.
    65'
    Mathieu Valbuena ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    65'
    Spillet på Panetolikos Stadium er stoppet midlertidig fordi Nikolaos Melissas ligger nede.
    65'
    VAR sjekker om det er straffe til Olympiakos
    66'
    Dommeren dømmer straffe til Olympiakos
    68'
    Straffe til Olympiacos Piraeus!
    68'
    Nikolaos Melissas
    Dommer Vasilios Fotias viser Nikolaos Melissas (Panaitolikos) det gule kortet.
    68'
    Olympiakos scorer på straffe!
    Panaitolikos 1 - 2 Olympiakos
    Mål: El Arabi
    Mål! Olympiacos Piraeus får et straffespark som El Arabi setter i mål på Panetolikos Stadium. Stillingen er dermed 1-2.
    70'
    70'
    70'
    Vasilios Fotias signaliserer et frispark til Panaitolikos på egen banehalvdel.
    72'
    Frispark for Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    72'
    Spillerbytte - Panaitolikos
    Inn: Konstantinos Apostolakis
    Ut: Jonathan Morsay
    Jonathan Morsay (Panaitolikos) erstattes av Konstantinos Apostolakis.
    76'
    78'
    Vasilios Fotias tildeler Panaitolikos en corner. Brian Lluy sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Derek Austin Cornelius
    Panaitolikos avanserer forover på Panetolikos Stadium og Derek Cornelius kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Olympiacos Piraeus.
    79'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    79'
    Mathieu Valbuena (Olympiacos Piraeus) løfter inn en corner fra venstre på Panetolikos Stadium.
    82'
    Inn: Pierre Kunde
    Ut: Soares
    Pedro Martins gjør dagens fjerde bytte i Agrinio, når han tar ut Soares og setter inn Pierre Kunde.
    82'
    83'
    Olympiacos Piraeus må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Panaitolikos.
    84'
    Inn: Nikos Karelis
    Ut: Gerasimos Bakadimas
    Panaitolikos bytter ut Gerasimos Bakadimas med Nikos Karelis. Dette er det andre byttet som Yannis Anastasiou gjør i dagens kamp.
    84'
    Vasilios Fotias tildeler Panaitolikos en corner. Brian Lluy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    88'
    90'+1
    90'+3
    Frederico Duarte
    Frederico Duarte (Panaitolikos) mottar sitt første gule kort for dagen på Panetolikos Stadium.
    90'+3
    Frispark til Olympiacos Piraeus på halvdelen til Panaitolikos.
    90'+4
    Inn: Pape Abou Cisse
    Ut: Aguibou Camara
    Pedro Martins (Olympiacos Piraeus) gjør sitt femte bytte for dagen. Pape Abou Cisse erstatter Aguibou Camara.
    90'+5
    Derek Cornelius (Panaitolikos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.