Bert Put signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    Abdoulaye Sissako
    Abdoulaye Sissako (SV Zulte Waregem) får et gult kort av dommer Bert Put.
    18'
    Siebe Schrijvers
    Målsjanse til Oud-Heverlee Leuven! Siebe Schrijvers treffer mål, men keeper redder.
    19'
    SV Zulte Waregem, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    20'
    Frispark for SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    21'
    Mål for SV Zulte Waregem!
    OH Leuven 0 - 1 SV Zulte Waregem
    Mål: Jelle Vossen
    Målgivende: Omar Govea
    SV Zulte Waregem tar ledelsen 0-1 i Heverlee etter en heading av Jelle Vossen! Omar Govea sto for den målgivende pasningen.
    24'
    27'
    30'
    Barnabas Bese
    Oud-Heverlee Leuven angriper på Den Dreef Stadium, men Barnabas Bese header utenfor.
    31'
    32'
    Laurens De Bock
    Dommeren gir Laurens De Bock (SV Zulte Waregem) et gult kort.
    33'
    Kan Oud-Heverlee Leuven utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    34'
    Spillet på Den Dreef Stadium er stoppet midlertidig fordi Jelle Vossen ligger nede.
    35'
    Jelle Vossen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Den Dreef Stadium.
    36'
    Frispark til SV Zulte Waregem på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    37'
    Gult kort til OH Leuven
    Louis Patris
    Dommer Bert Put gir Louis Patris (Oud-Heverlee Leuven) et gult kort.
    37'
    Sjanse! SV Zulte Waregem avanserer forover, men Abdoulaye Sissako avslutter utenfor.
    37'
    38'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    39'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Oud-Heverlee Leuven...
    41'
    Jelle Vossen (SV Zulte Waregem) pådrar seg et gult kort.
    41'
    OH Leuven scorer på straffe!
    OH Leuven 1 - 1 SV Zulte Waregem
    Mål: Thomas Henry
    Mål! Oud-Heverlee Leuven får et straffespark i Heverlee. Thomas Henry tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    42'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Mousa Al-Taamari
    Ut: Louis Patris
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Louis Patris med Moussa Al-Taamari.
    46'
    46'
    Jean-Luc Dompe
    SV Zulte Waregem angriper. Jean-Luc Dompe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Bert Put signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven like utenfor SV Zulte Waregem-området.
    48'
    Joost Van Aken
    Dommer Bert Put viser Joost van Aken (SV Zulte Waregem) det gule kortet.
    48'
    Bert Put signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    51'
    SV Zulte Waregem fosser forover og Abdoulaye Sissako fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Målsjanse! Jelle Vossen (SV Zulte Waregem) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Kristiyan Malinov
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men avslutningen til Kristiyan Malinov går utenfor.
    55'
    Jean-Luc Dompe (SV Zulte Waregem) løfter inn en corner fra høyre på Den Dreef Stadium.
    57'
    Bent Sørmo
    Bent Sormo skyter i stolpen! Nære på for SV Zulte Waregem.
    58'
    I Heverlee slår Jean-Luc Dompe en corner fra høyre.
    60'
    Thomas Henry (Oud-Heverlee Leuven) header mot mål, men ballen går utenfor.
    61'
    62'
    Andre gule kort til SV Zulte Waregem
    Joost van Aken (SV Zulte Waregem) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    63'
    Oud-Heverlee Leuven avanserer forover i Heverlee. Siebe Schrijvers avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Siebe Schrijvers avslutter utenfor.
    66'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt bortelag.
    67'
    Bert Put signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem.
    67'
    Sjanse til Oud-Heverlee Leuven! Thomas Henry er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    70'
    Pierre-Yves Ngawa
    Pierre-Yves Ngawa (Oud-Heverlee Leuven) mottar sitt første gule kort for dagen på Den Dreef Stadium.
    70'
    Spillerbytte - SV Zulte Waregem
    Inn: Zinho Gano
    Ut: Jelle Vossen
    Francky Dury (SV Zulte Waregem) gjør sitt første bytte for dagen. Zinho Gano erstatter Jelle Vossen.
    70'
    Inn: Saido Berahino
    Ut: Omar Govea
    Francky Dury gjør dagens andre bytte i Heverlee, når han tar ut Omar Govea og setter inn Saido Berahino.
    71'
    72'
    72'
    Jean-Luc Dompe (SV Zulte Waregem) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    72'
    Offside! Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    73'
    Inn: Daan Vekemans
    Ut: Siebe Schrijvers
    Bytte for Oud-Heverlee Leuven. Daan Vekemans kommer inn for Siebe Schrijvers på Den Dreef Stadium.
    73'
    Oud-Heverlee Leuven angriper og Thomas Henry får avsluttet. Headingen treffer ikke SV Zulte Waregem-målet.
    75'
    75'
    Inn: Bassem Srarfi
    Ut: Jean-Luc Dompe
    Jean-Luc Dompe (SV Zulte Waregem) erstattes av Bassem Srarfi.
    79'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Bassem Srarfi
    Dommer Bert Put viser Bassem Srarfi (SV Zulte Waregem) det gule kortet.
    80'
    81'
    Bert Put tildeler SV Zulte Waregem en corner. Bassem Srarfi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Xavier Mercier
    Målsjanse til Oud-Heverlee Leuven! Xavier Mercier treffer mål, men keeper redder.