1-0
2-0
2-1
Fai90'+4
    Standard Liege må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Oud-Heverlee Leuven.
    1'
    Xavier Mercier
    Oud-Heverlee Leuven avanserer forover i Heverlee. Xavier Mercier avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Standard Liege tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Gojko Cimirot
    Målsjanse! Gojko Cimirot (Standard Liege) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Frispark til Standard Liege på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    12'
    Aron Dønnum
    Standard Liege angriper i Heverlee. Aron Dønnum fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Mål for OH Leuven!
    OH Leuven 1 - 0 Standard Liege
    Mål: Mathieu Maertens
    Målgivende: Xavier Mercier
    Mål! Oud-Heverlee Leuven tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Mathieu Maertens på Den Dreef Stadium. Det er en fin assist fra Xavier Mercier.
    15'
    Dommer Alexandre Boucaut venter med å sette i gang spillet fordi Mousa Al-Taamari ligger nede.
    17'
    Mousa Al-Taamari kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Den Dreef Stadium.
    19'
    Standard Liege angriper i Heverlee, men blir avblåst for offside.
    20'
    Noe Dussenne vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Noe Dussenne er på beina igjen og fortsetter kampen på Den Dreef Stadium.
    24'
    Samuel Bastien
    Sjanse til Standard Liege! Samuel Bastien er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Aron Dønnum (Standard Liege) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    29'
    Frispark for Standard Liege på egen banehalvdel.
    30'
    Kan Standard Liege utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    Merveille Bokadi
    Merveille Bokadi header i tverrliggeren! Nære på for Standard Liege.
    31'
    Aron Dønnum (Standard Liege) løfter inn en corner fra venstre på Den Dreef Stadium.
    31'
    Siebe Schrijvers
    Sjanse i Heverlee! Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    Standard Liege, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Mousa Al-Taamari
    Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) avanserer forover på Den Dreef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Oud-Heverlee Leuven fosser forover og Xavier Mercier fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    I Heverlee slår Xavier Mercier en corner fra venstre.
    34'
    Alexandre Boucaut tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Xavier Mercier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    35'
    En av Oud-Heverlee Leuvens spillere blir avblåst for offside.
    36'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    37'
    OH Leuven 2 - 0 Standard Liege
    Oud-Heverlee Leuven går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Mathieu Maertens. Xavier Mercier sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Konstantinos Laifis
    Konstantinos Laifis (Standard Liege) kommer til en målsjanse på Den Dreef Stadium, men klarer ikke å score.
    40'
    Frispark i en god posisjon for Standard Liege!
    43'
    Aron Dønnum
    Standard Liege angriper i Heverlee. Aron Dønnum avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    45'
    Spillerbytte - Standard Liege
    Inn: Abdoul Tapsoba
    Ut: Gojko Cimirot
    Standard Liege bytter ut Gojko Cimirot med Abdoul Tapsoba. Dette er det første byttet som Luka Elsner gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Maxime Lestienne
    Ut: Mehdi Carcela-Gonzalez
    Luka Elsner gjør dagens andre bytte i Heverlee, når han tar ut Mehdi Carcela-Gonzalez og setter inn Maxime Lestienne.
    46'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    47'
    49'
    Gult kort til Standard Liege
    Jackson Muleka
    Dommer Alexandre Boucaut viser Jackson Muleka (Standard Liege) det gule kortet.
    49'
    Siebe Schrijvers ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    50'
    Oud-Heverlee Leuven slipper å klare seg uten Siebe Schrijvers som kommer tilbake på banen i Heverlee.
    50'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Samuel Bastien (Standard Liege) mottar sitt første gule kort for dagen på Den Dreef Stadium.
    53'
    Standard Liege angriper, men Alexandre Boucaut blåser for offside.
    56'
    Målet til Standard Liege sjekkes av VAR
    56'
    Målet til Standard Liege blir annullert
    57'
    En av Standard Lieges spillere blir avblåst for offside på Den Dreef Stadium.
    58'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til Standard Liege på egen banehalvdel.
    59'
    Alexandre Boucaut tildeler Standard Liege en corner. Aron Dønnum sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    62'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sofiane Chakla (Oud-Heverlee Leuven) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Maxime Lestienne
    Maxime Lestienne (Standard Liege) får et gult kort av dommer Alexandre Boucaut.
    65'
    Sofiane Chakla ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Heverlee.
    66'
    Niels Nkounkou
    Niels Nkounkou (Standard Liege) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Inn: Klauss
    Ut: Jackson Muleka
    Bytte for Standard Liege. Klauss kommer inn for Jackson Muleka på Den Dreef Stadium.
    69'
    Spillet på Den Dreef Stadium er stoppet midlertidig fordi Sebastien Dewaest ligger nede.
    70'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    73'
    Sebastien Dewaest kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Den Dreef Stadium.
    73'
    74'
    Abdoul Tapsoba
    Målsjanse på Den Dreef Stadium! Abdoul Tapsoba fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    76'
    76'
    Abdoul Tapsoba ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    76'
    Inn: Hamza Rafia
    Ut: Abdoul Tapsoba
    Abdoul Tapsoba, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Hamza Rafia kommer inn for Standard Liege.
    79'
    80'
    80'
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Den Dreef Stadium.
    83'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Mandela Keita
    Ut: Siebe Schrijvers
    Mandela Keita (Oud-Heverlee Leuven) erstatter Siebe Schrijvers som muligens er skadet.
    85'
    88'
    Målsjanse til Standard Liege! Maxime Lestienne treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men blir avblåst for offside.
    90'
    90'
    Gult kort til OH Leuven
    Cenk Ozkacar
    Cenk Ozkacar (Oud-Heverlee Leuven) pådrar seg et gult kort.
    90'+1
    Aron Dønnum
    Standard Liege angriper. Aron Dønnum får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+3
    90'+3
    Inn: Pierre-Yves Ngawa
    Ut: Mousa Al-Taamari
    Oud-Heverlee Leuven gjør sitt andre bytte. Mousa Al-Taamari erstattes av Pierre-Yves Ngawa.
    90'+3
    Maxime Lestienne (Standard Liege) løfter inn en corner fra venstre på Den Dreef Stadium.
    90'+3
    Mål for Standard Liege!
    OH Leuven 2 - 1 Standard Liege
    Mål: Collins Fai
    Målgivende: Maxime Lestienne
    Collins Fai setter inn en redusering på Den Dreef Stadium. Stillingen er nå 2-1. Flott spill fra Maxime Lestienne før målet.
    90'+4
    90'+5
    Inn: Alexis De Sart
    Ut: Mathieu Maertens
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Mathieu Maertens med Alexis De Sart.
    90'+7
    Klauss
    Klauss (Standard Liege) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+8
    90'+9
    Noe Dussenne
    I Heverlee header Noe Dussenne (Standard Liege) mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+11
    Sjanse! Standard Liege avanserer forover, men Merveille Bokadi avslutter utenfor.