KV Kortrijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Alexis De Sart (Oud-Heverlee Leuven) kommer seg fri på Den Dreef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Den Dreef Stadium, men klarer ikke å score.
    9'
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Heverlee. Alexis De Sart fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Dommer Wim Smet ser at linjemannen løfter flagget, og Oud-Heverlee Leuvens Kaveh Rezaei blåses av for offside.
    12'
    Frispark KV Kortrijk.
    13'
    Ante Palaversa
    KV Kortrijk avanserer forover i Heverlee. Ante Palaversa avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Wim Smet tildeler KV Kortrijk en corner. Nihad Mujakic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Wim Smet signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    19'
    Kaveh Rezaei
    Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) prøver å heade ballen i mål på Den Dreef Stadium, men mislykkes.
    22'
    Kortrijk, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    25'
    KV Kortrijk fosser fremover, men Faiz Selemani går rett i offsidefella.
    26'
    Frispark for KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Kortrijk
    Trent Sainsbury
    Trent Sainsbury (KV Kortrijk) mottar sitt første gule kort for dagen på Den Dreef Stadium.
    29'
    Offside! Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    31'
    Wim Smet signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    32'
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Alexis De Sart avslutter utenfor.
    33'
    Offside! Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) er alene igjennom, men dommer Wim Smet ser at linjemannen er oppe med flagget.
    34'
    Målsjanse til Oud-Heverlee Leuven! Kaveh Rezaei treffer mål, men keeper redder.
    35'
    35'
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til KV Kortrijk.
    36'
    Faiz Selemani
    Målsjanse på Den Dreef Stadium! Faiz Selemani fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    43'
    KV Kortrijk angriper. Faiz Selemani får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra venstre på Den Dreef Stadium.
    45'
    45'+1
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    48'
    Habib Gueye
    Habib Gueye (KV Kortrijk) pådrar seg et gult kort.
    48'
    Mål for OH Leuven!
    OH Leuven 1 - 0 Kortrijk
    Mål: Alexis De Sart
    Målgivende: Xavier Mercier
    Mål! Oud-Heverlee Leuven tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Alexis De Sart på Den Dreef Stadium. Flott spill fra Xavier Mercier før målet.
    50'
    Målet til OH Leuven sjekkes av VAR
    51'
    Målet til OH Leuven blir stående
    51'
    Offside! Kaveh Rezaei blir vinket av og Oud-Heverlee Leuven må dermed bygge opp et nytt angrep.
    53'
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Rachid Alioui
    Ut: Nihad Mujakic
    Luka Elsner gjør dagens første bytte i Heverlee, når han tar ut Nihad Mujakic og setter inn Rachid Alioui.
    53'
    Wim Smet signaliserer et frispark til KV Kortrijk.
    54'
    54'
    Rachid Alioui
    Dommer Wim Smet viser Rachid Alioui (KV Kortrijk) det gule kortet.
    54'
    55'
    55'
    I Heverlee slår Xavier Mercier en corner fra høyre.
    57'
    Rachid Alioui (KV Kortrijk) kommer til en målsjanse på Den Dreef Stadium, men klarer ikke å score.
    57'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    59'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Sory Kaba
    Ut: Kristiyan Malinov
    Oud-Heverlee Leuven gjør sitt første bytte. Kristiyan Malinov erstattes av Sory Kaba.
    60'
    Inn: Mandela Keita
    Ut: Kaveh Rezaei
    Bytte for Oud-Heverlee Leuven. Mandela Keita kommer inn for Kaveh Rezaei på Den Dreef Stadium.
    60'
    Oud-Heverlee Leuven angriper og Mathieu Maertens får avsluttet. Headingen treffer ikke KV Kortrijk-målet.
    61'
    Mål for Kortrijk!
    OH Leuven 1 - 1 Kortrijk
    Mål: Faiz Selemani
    Målgivende: Rachid Alioui
    Mål! bortelag utligner ved Faiz Selemani. Stillingen er nå 1-1. Rachid Alioui var nest sist på ballen.
    62'
    Casper De Norre
    Sjanse i Heverlee! Casper De Norre (Oud-Heverlee Leuven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    65'
    Dommeren gir Ante Palaversa (KV Kortrijk) et gult kort.
    65'
    Inn: Dylan Mbayo
    Ut: Marlos Moreno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KV Kortrijk. Inn kommer Dylan Mbayo, mens Marlos Moreno tar plass på benken.
    67'
    68'
    I Heverlee slår Faiz Selemani en corner fra høyre.
    69'
    70'
    Inn: Levan Shengelia
    Ut: Mathieu Maertens
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Mathieu Maertens med Levan Shengelia. Dette er det tredje byttet som Marc Brys gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Siebe Schrijvers
    Ut: Mousa Al-Taamari
    Marc Brys (Oud-Heverlee Leuven) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Siebe Schrijvers erstatter Mousa Al-Taamari.
    70'
    71'
    Dylan Mbayo
    KV Kortrijk fosser forover og Dylan Mbayo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    72'
    VAR sjekker om det er straffe til OH Leuven
    73'
    Ingen straffe til OH Leuven
    74'
    Rachid Alioui (KV Kortrijk) avanserer forover på Den Dreef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    76'
    Gilles Dewaele
    Gilles Dewaele (KV Kortrijk) får et gult kort av dommer Wim Smet.
    76'
    Gilles Dewaele (KV Kortrijk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Den Dreef Stadium.
    77'
    OH Leuven 2 - 1 Kortrijk
    Mål: Siebe Schrijvers
    Mål! Siebe Schrijvers gir Oud-Heverlee Leuven ledelsen 2-1 i Heverlee.
    78'
    Gilles Dewaele er tilbake på banen igjen.
    80'
    Kevin Vandendriessche
    Kevin Vandendriessche (KV Kortrijk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Inn: Mathias Fixelles
    Ut: Ante Palaversa
    Ante Palaversa (KV Kortrijk) erstattes av Mathias Fixelles.
    81'
    Wim Smet signaliserer et frispark til KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    82'
    Gult kort til OH Leuven
    Dommer Wim Smet gir Casper De Norre (Oud-Heverlee Leuven) et gult kort.
    82'
    Habib Gueye
    Sjanse til KV Kortrijk! Habib Gueye er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    KV Kortrijk angriper i Heverlee. Gilles Dewaele avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    84'
    Aleksandar Radovanovic
    Sjanse i Heverlee! Aleksandar Radovanovic (KV Kortrijk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    Siebe Schrijvers
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men avslutningen til Siebe Schrijvers går utenfor.
    86'
    På Den Dreef Stadium skyter Faiz Selemani (KV Kortrijk) rett i tverrliggeren!
    87'
    87'
    Sory Kaba
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Heverlee. Sory Kaba avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'
    90'
    Wim Smet tildeler KV Kortrijk en corner. Faiz Selemani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.