Lang26'
0-3
1-4
    Mathieu Maertens
    Oud-Heverlee Leuven angriper. Mathieu Maertens får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Hans Vanaken
    Hans Vanaken (Club Brugge) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra høyre på Den Dreef Stadium.
    6'
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Den Dreef Stadium.
    8'
    Mousa Al-Taamari
    Målsjanse til Oud-Heverlee Leuven! Mousa Al-Taamari treffer mål, men keeper redder.
    11'
    11'
    Sjanse i Heverlee! Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    13'
    I Heverlee slår Xavier Mercier en corner fra høyre.
    13'
    Lawrence Visser tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Xavier Mercier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Sofiane Chakla
    Sofiane Chakla (Oud-Heverlee Leuven) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til Club Brugge.
    15'
    19'
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    23'
    Siebe Schrijvers
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Siebe Schrijvers avslutter utenfor.
    24'
    Mål for Club Brugge!
    OH Leuven 0 - 1 Club Brugge
    Mål: Noa Lang
    Målgivende: Hans Vanaken
    Mål! Club Brugge tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Noa Lang på Den Dreef Stadium. Det er en fin assist fra Hans Vanaken.
    26'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    27'
    Kan Club Brugge utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Jack Hendry
    På Den Dreef Stadium header Jack Hendry (Club Brugge) ballen i tverrliggeren!
    29'
    Mats Rits
    Mats Rits (Club Brugge) header ballen mot mål, men Oud-Heverlee Leuven klarerer.
    29'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    I Heverlee slår Ruud Vormer en corner fra høyre.
    32'
    Stanley N`Soki ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    33'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Brandon Mechele
    Ut: Stanley N`Soki
    Club Brugge bytter ut Stanley N`Soki som ikke ser ut til å kunne fortsette. Philippe Clement blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Brandon Mechele.
    35'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Xavier Mercier
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Heverlee. Xavier Mercier avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    Runar Runarsson ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    Noa Lang (Club Brugge) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Den Dreef Stadium.
    41'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Rafael Romo
    Ut: Runar Runarsson
    Runar Runarsson, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Rafael Romo kommer inn for Oud-Heverlee Leuven.
    45'
    Noa Lang er på beina igjen og fortsetter kampen på Den Dreef Stadium.
    45'
    En av Oud-Heverlee Leuvens spillere blir avblåst for offside på Den Dreef Stadium.
    45'+1
    Hans Vanaken (Club Brugge) kommer til en målsjanse på Den Dreef Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Lawrence Visser tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Mousa Al-Taamari sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+5
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) vrir seg av smerte i gresset.
    54'
    Oud-Heverlee Leuven slipper å klare seg uten Siebe Schrijvers som kommer tilbake på banen igjen.
    55'
    Casper De Norre
    Oud-Heverlee Leuven fosser forover og Casper De Norre fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    58'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    59'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Club Brugge.
    61'
    Lawrence Visser tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Eduard Sobol
    Målsjanse! Eduard Sobol (Club Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Club Brugge angriper, men Lawrence Visser blåser for offside.
    63'
    OH Leuven 0 - 2 Club Brugge
    Mål: Charles De Ketelaere
    Charles De Ketelaere setter ballen i mål og øker Club Brugges ledelse til 0-2 i Heverlee. Hans Vanaken var nest sist på ballen.
    67'
    Frisparket tildelt Oud-Heverlee Leuven er farlig nær Club Brugges målområde.
    70'
    I Heverlee slår Mousa Al-Taamari en corner fra venstre.
    71'
    OH Leuven 0 - 3 Club Brugge
    Mål: Ruud Vormer
    Målgivende: Noa Lang
    Mål! Ruud Vormer (Club Brugge) header inn 0-3. Noa Lang sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Inn: Levan Shengelia
    Ut: Mousa Al-Taamari
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Oud-Heverlee Leuven. Inn kommer Levan Shengelia, mens Mousa Al-Taamari tar plass på benken.
    72'
    Inn: Kaveh Rezaei
    Ut: Sory Kaba
    Marc Brys gjør dagens tredje bytte i Heverlee, når han tar ut Sory Kaba og setter inn Kaveh Rezaei.
    72'
    74'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    74'
    OH Leuven 0 - 4 Club Brugge
    I Heverlee øker Club Brugge ledelsen til 0-4 takket være et mål av Charles De Ketelaere. Flott spill fra Hans Vanaken før målet.
    75'
    Dommer Lawrence Visser venter med å sette i gang spillet fordi Mathieu Maertens ligger nede.
    77'
    Inn: Noah Mbamba
    Ut: Hans Vanaken
    Club Brugge bytter ut Hans Vanaken med Noah Mbamba. Dette er det andre byttet som Philippe Clement gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Kamal Sowah
    Ut: Noa Lang
    Noa Lang (Club Brugge) erstattes av Kamal Sowah.
    78'
    Oud-Heverlee Leuven slipper å klare seg uten Mathieu Maertens som kommer tilbake på banen i Heverlee.
    79'
    Lawrence Visser tildeler Club Brugge en corner. Charles De Ketelaere sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Den Dreef Stadium.
    81'
    Inn: Alexis De Sart
    Ut: Kristiyan Malinov
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Kristiyan Malinov med Alexis De Sart.
    83'
    Inn: Bas Dost
    Ut: Charles De Ketelaere
    Bytte for Club Brugge. Bas Dost kommer inn for Charles De Ketelaere på Den Dreef Stadium.
    83'
    Inn: Ignace Van Der Brempt
    Ut: Clinton Mata
    Club Brugge gjør sitt femte bytte. Clinton Mata erstattes av Ignace Van Der Brempt.
    83'
    Mål for OH Leuven!
    OH Leuven 1 - 4 Club Brugge
    Mål: Mathieu Maertens
    Målgivende: Xavier Mercier
    Mål! Oud-Heverlee Leuven reduserer til 1-4 etter et mål av Mathieu Maertens på Den Dreef Stadium. Det er en fin assist fra Xavier Mercier.
    85'
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Xavier Mercier avslutter utenfor.