1-0
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Luka Stojanovic (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Exploria Stadium.
    5'
    Robert Beric
    Robert Beric (Chicago Fire) fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Frispark Orlando City SC.
    6'
    Silvester Van der Water
    Silvester Van der Water (Orlando City SC) kommer til avslutning på Exploria Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    11'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Stanislav Ivanov
    Chicago Fire angriper på Exploria Stadium. Stanislav Ivanov header utenfor.
    15'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    21'
    Chicago Fire avanserer forover i Orlando. Robert Beric avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Junior Urso
    Junior Urso (Orlando City SC) kommer seg fri på Exploria Stadium, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    30'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Chris Mueller
    Ut: Nani
    Orlando City SC bytter ut Nani med Chris Mueller. Dette er det første byttet som Oscar Pareja gjør i dagens kamp.
    30'
    Målsjanse til Chicago Fire! Stanislav Ivanov treffer mål, men keeper redder.
    33'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Chris Mueller
    Chris Mueller (Orlando City SC) prøver å heade ballen i mål på Exploria Stadium, men mislykkes.
    34'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    I Orlando slår Luka Stojanovic en corner fra venstre.
    38'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    39'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    39'
    Ikke rødt kort likevel
    41'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    44'
    Silvester Van der Water ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+1
    Silvester Van der Water er tilbake på banen igjen.
    45'+2
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til Chicago Fire.
    45'+3
    Robin Jansson
    Målsjanse! Robin Jansson (Orlando City SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+4
    Benji Michel
    Benji Michel (Orlando City SC) header utenfor.
    45'+5
    46'
    Silvester Van der Water (Orlando City SC) slår en corner fra venstre side på Exploria Stadium.
    49'
    Tesho Akindele
    Tesho Akindele (Orlando City SC) kommer til avslutning på Exploria Stadium, men headingen blir reddet.
    49'
    49'
    Mål for Orlando City!
    Orlando City 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Benji Michel
    Målgivende: Tesho Akindele
    Mål! Orlando City SC tar ledelsen 1-0 ved Benji Michel. Tesho Akindele sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Joao Moutinho
    Orlando City SC angriper, men avslutningen til Joao Moutinho går utenfor.
    55'
    Gaston Gimenez
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Gaston Gimenez avslutter utenfor.
    57'
    Målsjanse på Exploria Stadium! Silvester Van der Water fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    61'
    Tim Ford tildeler Orlando City SC en corner. Silvester Van der Water sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    I Orlando slår Silvester Van der Water en corner fra høyre.
    62'
    Silvester Van der Water (Orlando City SC) løfter inn en corner fra høyre på Exploria Stadium.
    62'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    62'
    Luka Stojanovic (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Exploria Stadium.
    63'
    Silvester Van der Water (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Exploria Stadium, men klarer ikke å score.
    64'
    Tim Ford tildeler Chicago Fire en corner. Luka Stojanovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Tim Ford tildeler Orlando City SC en corner. Benji Michel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Brian Gutierrez
    Ut: Stanislav Ivanov
    Raphael Wicky (Chicago Fire) gjør sitt første bytte for dagen. Brian Gutierrez erstatter Stanislav Ivanov.
    71'
    Inn: Jhon Espinoza
    Ut: Boris Sekulic
    Raphael Wicky gjør dagens andre bytte i Orlando, når han tar ut Boris Sekulic og setter inn Jhon Espinoza.
    71'
    Inn: Alvaro Medran
    Ut: Mauricio Pineda
    Bytte for Chicago Fire. Alvaro Medran kommer inn for Mauricio Pineda på Exploria Stadium.
    71'
    71'
    72'
    Gult kort til Chicago Fire
    Carlos Teran
    Carlos Teran (Chicago Fire) mottar sitt første gule kort for dagen på Exploria Stadium.
    72'
    73'
    Tim Ford tildeler Chicago Fire en corner. Gaston Gimenez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    74'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ruan (Orlando City SC) vrir seg av smerte i gresset.
    74'
    75'
    Ruan er tilbake i kampen igjen.
    75'
    I Orlando har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Gult kort til Orlando City
    Dommer Tim Ford gir Chris Mueller (Orlando City SC) et gult kort.
    78'
    Inn: Rodrigo Schlegel
    Ut: Benji Michel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Orlando City SC. Inn kommer Rodrigo Schlegel, mens Benji Michel tar plass på benken.
    79'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    80'
    Robert Beric (Chicago Fire) avanserer forover på Exploria Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    Inn: Chinonso Offor
    Ut: Fabian Herbers
    Chicago Fire bytter ut Fabian Herbers med Chinonso Offor. Dette er det fjerde byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    81'
    Gaston Gimenez (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Exploria Stadium.
    82'
    83'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Orlando fordi Gaston Gimenez får behandling for en skade på banen.
    83'
    Inn: Emanuel Mas
    Ut: Silvester Van der Water
    Oscar Pareja gjør dagens tredje bytte i Orlando, når han tar ut Silvester Van der Water og setter inn Emanuel Mas.
    85'
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Gaston Gimenez som kommer tilbake på banen igjen.
    85'
    Inn: Raul Aguilera Jr.
    Ut: Joey Dezart
    Oscar Pareja (Orlando City SC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Raul Aguilera Jr. erstatter Joey Dezart.
    85'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Orlando City SC.
    86'
    87'
    Brian Gutierrez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    87'
    Brian Gutierrez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    88'
    89'
    90'+1
    Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Exploria Stadium.
    90'+4
    Luka Stojanovic
    Luka Stojanovic skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Chicago Fire.
    90'+4
    Orlando City SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Chicago Fire.
    90'+4
    Chicago Fire angriper. Luka Stojanovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.