Kampen har startet.
    I Orlando slår Mauricio Pereyra en corner fra venstre.
    3'
    Alvaro Medran
    Chicago Fire avanserer forover i Orlando. Alvaro Medran avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    På Exploria Stadium skyter Alvaro Medran (Chicago Fire) rett i tverrliggeren!
    4'
    Spillet på Exploria Stadium er stoppet midlertidig fordi Nani ligger nede.
    5'
    Elliot Collier
    Elliot Collier (Chicago Fire) kommer seg fri på Exploria Stadium, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Nani ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Orlando.
    9'
    Mål for Orlando City!
    Orlando City 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Chris Mueller
    Målgivende: Junior Urso
    Mål! Orlando City SC tar ledelsen 1-0 ved Chris Mueller. Junior Urso sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til Chicago Fire
    Mauricio Pineda
    Mauricio Pineda (Chicago Fire) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    15'
    I Orlando har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Robert Beric
    Robert Beric (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Exploria Stadium, men klarer ikke å score.
    18'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    19'
    Ignacio Aliseda
    Ignacio Aliseda skyter i stolpen! Nære på for Chicago Fire.
    20'
    Pedro Gallese vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    20'
    Orlando City SC slipper å klare seg uten Pedro Gallese som kommer tilbake på banen igjen.
    21'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Exploria Stadium.
    22'
    Frispark Orlando City SC.
    23'
    Orlando City 2 - 0 Chicago Fire
    Mål: Nani
    Målgivende: Chris Mueller
    Nani header inn 2-0 og Orlando City SC øker ledelsen på Exploria Stadium. Det er en fin assist fra Chris Mueller.
    24'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Orlando City SC.
    26'
    Målet til Chicago Fire sjekkes av VAR
    29'
    Målet til Chicago Fire blir annullert
    30'
    Offside! Francisco Calvo (Chicago Fire) er alene igjennom, men dommer Nima Saghafi ser at linjemannen er oppe med flagget.
    30'
    Det blir farlig! Frispark for Chicago Fire er nær straffområde.
    31'
    Nima Saghafi tildeler Chicago Fire en corner. Gaston Gimenez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    I Orlando har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Chicago Fire har fått straffespark i Orlando!
    34'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    36'
    Dommer Nima Saghafi ser at linjemannen løfter flagget, og Orlando City SCs Nani blåses av for offside.
    36'
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på Exploria Stadium.
    39'
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) løfter inn en corner fra høyre på Exploria Stadium.
    39'
    Frispark Chicago Fire.
    40'
    Chicago Fire fosser fremover, men Gaston Gimenez går rett i offsidefella.
    41'
    Nani
    Orlando City SC angriper i Orlando. Nani fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Junior Urso
    Målsjanse til Orlando City SC! Junior Urso treffer mål, men keeper redder.
    43'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Djordje Mihailovic
    Chicago Fire avanserer forover i Orlando. Djordje Mihailovic avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Kyle Smith
    Ut: Kamal Miller
    Orlando City SC bytter ut Kamal Miller med Kyle Smith.
    46'
    Straffe! Dommer Nima Saghafi plasserer ballen på krittmerket for Chicago Fire...
    47'
    Chicago Fire scorer på straffe!
    Orlando City 2 - 1 Chicago Fire
    Mål: Robert Beric
    Chicago Fire reduserer til 2-1 etter at Robert Beric setter straffesparket sikkert i mål på Exploria Stadium.
    48'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    49'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    51'
    Ruan
    Sjanse i Orlando! Ruan (Orlando City SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    I Orlando slår Mauricio Pereyra en corner fra høyre.
    52'
    53'
    Gaston Gimenez
    Sjanse til Chicago Fire! Gaston Gimenez er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Målsjanse! Robert Beric (Chicago Fire) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Exploria Stadium.
    56'
    58'
    60'
    Boris Sekulic
    Dommer Nima Saghafi viser Boris Sekulic (Chicago Fire) det gule kortet.
    60'
    60'
    61'
    Nima Saghafi tildeler Chicago Fire en corner. Alvaro Medran sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Alvaro Medran går utenfor.
    62'
    Daryl Dike
    Daryl Dike (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Exploria Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: C.J. Sapong
    Ut: Elliot Collier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer C.J. Sapong, mens Elliot Collier tar plass på benken.
    65'
    66'
    Inn: Tesho Akindele
    Ut: Daryl Dike
    Orlando City SC gjør sitt andre bytte. Daryl Dike erstattes av Tesho Akindele.
    66'
    Gult kort til Orlando City
    Sebastian Mendez
    Sebastian Mendez (Orlando City SC) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Inn: Andres Perea
    Ut: Sebastian Mendez
    Oscar Pareja (Orlando City SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Andres Perea erstatter Sebastian Mendez.
    67'
    Kyle Smith
    Kyle Smith (Orlando City SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Gaston Gimenez avslutter utenfor.
    71'
    Mauricio Pereyra ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    71'
    Mauricio Pereyra er tilbake i kampen igjen.
    75'
    Inn: Joey Dezart
    Ut: Mauricio Pereyra
    Oscar Pareja (Orlando City SC) tar ut Mauricio Pereyra som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Joey Dezart.
    75'
    Inn: Benji Michel
    Ut: Chris Mueller
    Chris Mueller (Orlando City SC) erstattes av Benji Michel.
    75'
    76'
    Francisco Calvo
    Francisco Calvo (Chicago Fire) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    Nani (Orlando City SC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Exploria Stadium.
    77'
    78'
    Orlando City 3 - 1 Chicago Fire
    Mål: Junior Urso
    Målgivende: Andres Perea
    Mål! Junior Urso gir Orlando City SC en komfortabel 3-1 ledelse. Andres Perea var nest sist på ballen.
    78'
    Nani er på beina igjen og fortsetter kampen.
    81'
    Nani
    Nani (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Exploria Stadium, men klarer ikke å score.
    81'
    Hjørnespark til Orlando City
    82'
    Skudd utenfor mål, Orlando City
    82'
    Inn: Brian Gutierrez
    Ut: Djordje Mihailovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Brian Gutierrez, mens Djordje Mihailovic tar plass på benken.
    82'
    Joey Dezart
    Joey Dezart (Orlando City SC) kommer seg fri på Exploria Stadium, men avslutningen går utenfor.
    83'
    Inn: Wyatt Omsberg
    Ut: Mauricio Pineda
    Chicago Fire bytter ut Mauricio Pineda med Wyatt Omsberg. Dette er det fjerde byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    85'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    85'
    Inn: Brandt James Bronico
    Ut: Alvaro Medran
    Chicago Fire gjør sitt tredje bytte. Alvaro Medran erstattes av Brandt Bronico.
    85'
    Inn: Mike Azira
    Ut: Boris Sekulic
    Bytte for Chicago Fire. Mike Azira kommer inn for Boris Sekulic på Exploria Stadium.
    85'
    Chicago Fire må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Orlando City SC.
    86'
    Brandt James Bronico
    Brandt Bronico (Chicago Fire) får et gult kort av dommer Nima Saghafi.
    86'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    90'+2
    90'+2
    Andres Perea
    Orlando City SC angriper i Orlando. Andres Perea avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+3
    90'+3
    C.J. Sapong
    C.J. Sapong (Chicago Fire) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+4
    Orlando City 4 - 1 Chicago Fire
    Mål: Benji Michel
    Målgivende: Nani
    Mål! Benji Michel øker Orlando City SCs ledelse til 4-1 på Exploria Stadium. Flott spill fra Nani før målet.