Robert Sibiga signaliserer et frispark til CF Montreal på egen banehalvdel.
    2'
    Kan Orlando City SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    6'
    Junior Urso
    Orlando City SC angriper. Junior Urso får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) slår en corner fra venstre side på Exploria Stadium.
    7'
    Robert Sibiga tildeler Orlando City SC en corner. Mauricio Pereyra sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    I Orlando slår Mauricio Pereyra en corner fra venstre.
    12'
    Junior Urso
    Sjanse i Orlando! Junior Urso (Orlando City SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    13'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Orlando fordi Aljaz Struna får behandling for en skade på banen.
    13'
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) løfter inn en corner fra høyre på Exploria Stadium.
    15'
    16'
    Aljaz Struna kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Exploria Stadium.
    16'
    Benji Michel
    Benji Michel (Orlando City SC) kommer seg fri på Exploria Stadium, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Orlando City SC angriper i Orlando, men blir avblåst for offside.
    18'
    Frispark til CF Montreal på halvdelen til Orlando City SC.
    19'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    20'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til CF Montreal.
    24'
    I Orlando har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Benji Michel (Orlando City SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    CF Montreal fosser fremover, men Robert Sibiga blåser for offside på Exploria Stadium.
    28'
    Daryl Dike
    I Orlando header Daryl Dike (Orlando City SC) mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    30'
    Gult kort til Orlando City
    Oriol Rosell
    Oriol Rosell (Orlando City SC) pådrar seg et gult kort.
    30'
    Spillet på Exploria Stadium er stoppet midlertidig fordi Matko Miljevic ligger nede.
    32'
    Matko Miljevic er tilbake på banen igjen.
    34'
    36'
    37'
    Chris Mueller
    Orlando City SC angriper, men avslutningen til Chris Mueller går utenfor.
    37'
    Ruan
    Orlando City SC fosser forover og Ruan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    En av Orlando City SCs spillere blir avblåst for offside på Exploria Stadium.
    42'
    Joaquin Torres (CF Montreal) løfter inn en corner fra høyre på Exploria Stadium.
    43'
    Mål for Orlando City!
    Orlando City 1 - 0 CF Montreal
    Mål: Chris Mueller
    Målgivende: Ruan
    I Orlando tar Orlando City SC ledelsen 1-0 etter et mål av Chris Mueller. Flott spill fra Ruan før målet.
    45'
    Frispark CF Montreal.
    45'+1
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Sunusi Ibrahim
    Ut: Matko Miljevic
    Wilfried Nancy gjør dagens første bytte i Orlando, når han tar ut Matko Miljevic og setter inn Sunusi Ibrahim.
    46'
    47'
    Sunusi Ibrahim
    Sunusi Ibrahim (CF Montreal) avanserer forover på Exploria Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Robert Sibiga tildeler CF Montreal en corner. Djordje Mihailovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Mål for CF Montreal!
    Orlando City 1 - 1 CF Montreal
    Mål: Rudy Camacho
    Målgivende: Djordje Mihailovic
    Mål! CF Montrealutligner til 1-1 etter en heading av Rudy Camacho. Djordje Mihailovic sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Djordje Mihailovic
    CF Montreal angriper i Orlando. Djordje Mihailovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    I Orlando slår Mauricio Pereyra en corner fra høyre.
    58'
    Junior Urso
    Orlando City SC angriper og Junior Urso får avsluttet. Headingen treffer ikke CF Montreal-målet.
    59'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Junior Urso (Orlando City SC) vrir seg av smerte i gresset.
    59'
    Sjanse! CF Montreal avanserer forover, men Sunusi Ibrahim avslutter utenfor.
    60'
    60'
    Junior Urso ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Orlando.
    61'
    62'
    64'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Silvester Van der Water
    Ut: Chris Mueller
    Orlando City SC bytter ut Chris Mueller med Silvester Van der Water.
    65'
    Inn: Nani
    Ut: Benji Michel
    Orlando City SC gjør sitt andre bytte. Benji Michel erstattes av Nani.
    66'
    Oriol Rosell ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    68'
    Inn: Mustafa Kizza
    Ut: Zorhan Bassong
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CF Montreal. Inn kommer Mustafa Kizza, mens Zorhan Bassong tar plass på benken.
    69'
    Inn: Sebastian Mendez
    Ut: Oriol Rosell
    Oscar Pareja (Orlando City SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sebastian Mendez erstatter Oriol Rosell.
    70'
    Mauricio Pereyra
    Sjanse! Orlando City SC avanserer forover, men Mauricio Pereyra avslutter utenfor.
    74'
    Robert Sibiga tildeler Orlando City SC en corner. Mauricio Pereyra sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Robin Jansson
    Sjanse til Orlando City SC! Robin Jansson er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    78'
    79'
    Maciel vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    81'
    CF Montreal slipper å klare seg uten Maciel som kommer tilbake på banen i Orlando.
    84'
    Inn: Ballou Tabla
    Ut: Joaquin Torres
    CF Montreal bytter ut Joaquin Torres med Ballou Tabla. Dette er det tredje byttet som Wilfried Nancy gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Tesho Akindele
    Ut: Daryl Dike
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Orlando City SC. Inn kommer Tesho Akindele, mens Daryl Dike tar plass på benken.
    86'
    Inn: Alexandre Pato
    Ut: Mauricio Pereyra
    Bytte for Orlando City SC. Alexandre Pato kommer inn for Mauricio Pereyra på Exploria Stadium.
    86'
    Ballou Tabla
    CF Montreal angriper, men avslutningen til Ballou Tabla går utenfor.
    87'
    Gult kort til CF Montreal
    Dommer Robert Sibiga gir Sunusi Ibrahim (CF Montreal) et gult kort.
    90'+1
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    90'+2
    Inn: Zachary Brault-Guillard
    Ut: Mathieu Choiniere
    CF Montreal gjør sitt fjerde bytte. Mathieu Choiniere erstattes av Zachary Brault-Guillard.
    90'+2
    Djordje Mihailovic (CF Montreal) løfter inn en corner fra venstre på Exploria Stadium.