65'

Ble dekket av Per Opsahl

Lyons startoppstilling: Bouhaddi - Bronze, Reard, Kumagai, Henry, Majri, Le Sommer, Marozsan, Hegerberg, Fishlock, M'Bock Bathy.
    Wolfsburgs startoppstilling: Schult - Fischer, Claudia Neto, Gunnarsdottir, Peter, Blässe, Popp, Pajor, Harder, Graham Hansen, Goessling.
    Begge de norske stjernene starter altså som forventet. Ada Hegerberg for hjemmelaget, og Caroline Graham Hansen for Wolfsburg. Kristine Minde sitter på benken for Wolfsburg.
    Da nærmer det seg avspark i Lyon.
    Stor sjanse til Lyon. Hegerberg setter fart med ball inne i feltet, og legger ut til Henry. Men hun avslutter svakt utenfor fra meget god posisjon.
    3'
    Det er Lyon som har tatt kommandoen her.
    7'
    Godt angrep av Wolfsburg. Popp spiller frem Graham Hansen på høyrekanten. Hun setter fart, og finner Harder. Ballen havner hos Popp, som skyter utenfor fra kanten av 16-meteren.
    9'
    Mål for Lyon!
    Lyon 1 - 0 VfL Wolfsburg
    LE SOMMER SCORER! Fryktelig tilbakespill av Claudia Neto, og Le Sommer kommer imellom. Hun drar med seg ballen forbi keeper og setter den i det tomme buret.
    11'
    Tung start for Wolfsburg, altså. Den tabben kan bli meget kostbar.
    13'
    Corner til Wolfsburg, men keeper kommer ut og plukker. Full kontroll.
    17'
    Lyon 2 - 0 VfL Wolfsburg
    RENARD SKALLER INN 2-0! Corneren løftes inn, og kaptein Renard er fullstendig umarkert. Kan enkelt heade i mål fra fem meter.
    18'
    Wolfsburg må få en redusering hvis dette skal bli spennende nå.
    22'
    Hegerberg felles på venstrekanten. Frispark til Lyon.
    25'
    Frisparket løftes inn, og Hegerberg header mot mål - svakt rett på keeper.
    26'
    Le Sommer spilles igjennom, men vinkes korrekt av for offside.
    27'
    Hegerberg prøver seg på en saksespark-variant, men treffer ikke helt og får frispark imot seg.
    32'
    Lena Goessling kommer til heading, men klarer ikke å treffe målet.
    36'
    Herlig nedtak av Marozsan, og leken pasning til Henry. Hun legger inn i feltet der Hegerberg jager - mister balansen, og får ikke avsluttet.
    39'
    Oioioioi! Det er lekkert! Hegerberg header ned til Le Sommer, som klinker ballen i tverrliggeren på direkten.
    44'
    WOLFSBURG-BYTTE: Maritz inn for Blässe.
    46'
    Graham Hansen skyter fra 20 meter - får ikke veldig godt treff, og keeper redder greit.
    49'
    Pajor kommer til en akrobatisk avslutning inne i feltet - like utenfor! Får en corner der.
    51'
    Lyon og Fishlock får en kjempesjanse ved bakre stolpe, men setter den i nettveggen.
    55'
    LYON-BYTTE: Van de Sanden inn for Fishlock.
    59'
    Mål for VfL Wolfsburg!
    Lyon 2 - 1 VfL Wolfsburg
    FISCHER REDUSERER! Graham Hansen slår frisparket og Popp header i stolpen, og så header Fischer i målet.
    65'
    Hegerberg går over ende inne i feltet, men får ikke straffe. Ser korrekt ut det.
    68'
    Gult kort til Lyon
    Marozsán feller Claudia Neto, og ender opp med gult kort.
    74'
    Le Sommer får også gult kort. Det er Claudia Neto det går utover igjen.
    76'
    Gult kort til VfL Wolfsburg
    Babett Peter
    Kortene hagler nå. Knalltøff takling.
    80'
    Lyon vinner et hjørnespark.
    81'
    Hegerberg vinner et frispark. En mulighet til å flytte opp folk.
    83'
    Så holder Wolfsburg på å rote det skikkelig til igjen. Hegerberg er våken og vinner den. Det er nesten så Le Sommer får en gratisscoring!