Laget til Lyon (4-3-3) Bouhaddi-Bronze, Renard, M´Bock Bathy, Majri-Fishlock, Henry, Marozan-van de Sanden, Hegerberg, Le Sommer
    Reserver Lyon: Weiss, Bacha, Kumagai, Cascarino, Bochanan, Jaimes, Simon
    Laget til Barcelona (4-4-2): Panos - Torrejon, Pereira, Maria Leon, Ouahabi - Losada, Bonmati, Alexia, Mariona - Martens, Duggan
    Reserver Barcelona: Font, Van der Gragt, Melanie, Andressa Alves, Guijarro, Oshoala, Andonova
    Dette er den 18. finalen i kvinnens Champions League. Lyon er i sin åttende finale. Barcelona er i sin første finale og det er også den første finalen for et spansk lag.
    Lyon har vunnet de tre siste årene. I fjor vant de etter ekstraomganger mot Wolfsburg, de to foregående årene gikk finalen til straffer.
    Tyske lag (Wolfsburg, Frankfurt, Potsdam og Duisburg) har vunnet turneringen ni ganger og det er flest fra en nasjon.
    Det er meldt at det er rundt 12.000 tilskuere på kampen i Budapest.
    Da er kampen i gang. Barcelona starter med ballen
    1'
    Innkast til Lyon.
    2'
    Bronze har startet bra på høyrekanten. Ballen lempes inn i boksen, men går ut utspark.
    3'
    Lyon har et inititativ de første par minuttene. Men nå ruller Barcelona opp ved Duggan. Men får ikke hjelp fremover.
    4'
    Barcelona roper på hands på innlegget fra høyre. Ingenting.
    4'
    Stor sjanse der fra Duggan. Barcelona vinner ballen høyt i banen og ballen spilt gjennom til Duggan som fra spiss vinkel skyter utenfor.
    5'
    Mål for Lyon!
    Lyon 1 - 0 Barcelona
    Og der sitter den for Lyon. Marozsan blir spilt fri foran mål. av van de Sanden som bruker farten sin på høyrekanten. Ballen inn foran mål der Marozsan enkelt kan sette inn målet.
    5'
    Nesten 2-0 der. Hegerberg også involvert i det farlige angripet og får snudd, men blir taklet. Majri får skutt fra 10-11 meter. Keeper redder. Returen ender med heading fra van de Sanden. Lyon kommer med mange når de ruser fremover. Men blir klarert av Barcelona.
    9'
    Lyon har tatt kontrollen her nå. Bygger opp bakfra og har ballbesittelsen. Barcelona blir kjempet lave.
    11'
    Hebergberg briljerer utenfor 16-meteren nede ved dødlinjen. Får lagt inn, men blir ikke noe.
    12'
    Hegerberg avblåst for offside på venstrekanten. Ligger og lurer på grensen der.
    13'
    Barcelona bygger opp bakfra. Tempoet dratt ned i kampen litt nå.
    14'
    Lyon 2 - 0 Barcelona
    Ada Hegerberg setter den. van de Sanden får igjen store rom på høyrekanten og bruker farten. Legger inn foran der Hegerberg kommer foran Pereira. Bruker et touch på å ta med seg ballen og setter deretter ballen bak Panos.
    14'
    Gult kort til Lyon
    Ada Hegerberg får det gule kortet for taklingen av Maria Leon.
    16'
    Det er klasseforskjell på lagene så langt i kampen. Barcelona sliter med å få til noe sammenhengende spill og Lyon er hurtigere og mer aggressive i spillet.
    18'
    Van de Sanden har vært en trussel for høyrekanten mot Barcelona. Etter Duggans store sjanse helt i starten av kampen har Lyon styrt kampen.
    19'
    Lyon 3 - 0 Barcelona
    Ada Hegerberg scorer igjen! Nydeling lang pasning til Majri på venstrekanten. Fører ballen fremover og legger inn perfekt til Hegerberg som klemmer til på direkten foran mål og sender ballen til keepers høyre hjørne. Utagbart for keeper.
    20'
    Kan i alle fall si at Hegerberg har markert seg i kampen. Men her er det klasseforskjell og kampen bortimot avgjort etter tjue minutter. Går dette inn blir det Lyons fjerde Champions League-seier på rad.
    23'
    Offside på Hegerberg igjen. Barcelona setter bakre linje høyt der den norske spissen lurer.
    24'
    Barclona på et godt forsøk. Ballen når nesten Martens inne i 16-meteren fra høyre.
    24'
    Renard får det gule kortet. Feeller Duggan helt på grensen til 16-meteren.
    25'
    Frispark i farlig posisjon her for Barcelona.
    26'
    Maria Leon med frisparket. Kjent for godt tilslag. Men ballen går i en spiller foran mål og blir klarert.
    26'
    Lagkaptein Renard med fantastisk langpasning til Le Sommer. Ballen videre til Majri, men Barcelona klarerer.
    27'
    Ny farlig sjanse for Lyon. van de Sanden inn foran mål, men blir ryddet til innkast.
    29'
    Lyon 4 - 0 Barcelona
    Ny scoring for Hegerberg. Og dette startet hun også selv utenfor 16 meteren. Finter nydelig og sender ballen til Bronze på høyre. Hun ser opp før hun sender inn ballen fra høyre og sender presist inn foran mål der Hegerberg har løpt inn og som på en liten volley sender ballen bak Panos i Barcelona-målet. Godt spill.
    30'
    Det er nok slik at denne kampen viser den foreløbige forskjellen på fransk og spansk kvinnefotball. Stormaktene er Frankrike og Tyskland på klubbsiden.
    35'
    Hegerberg har i grunn truffet på tre av tre sjanser her for Lyon. Fenomenalt i en finale.
    39'
    Barcelona med ballen nå. Intensitete er jo litt borte fra kampen med den forferdelige starten for Barcelona.
    39'
    Van de Sanden banker til på langskudd etter klarering av corneren. Langt over.
    41'
    Barcelona forsøker å løfte spillet. Men blir stadig brutt av Lyon.
    41'
    Og der er Hegerberg herlig igjen og får sendt ut til van de Sanden på høyre kant. Men blir for upresist foran mål. Hegerberg viser klasse med gode individuelle prestasjoner igjen mot Barcelona-forsvarerne.
    43'
    Barcelona har rett og slett ikke kommet til målsjanser etter Duggans sjanse i det femte minuttet.
    44'
    Barcelona får corner der. Fishlock kontant i taklingen som gir corner.
    45'
    Der skal den sitte for Alexia. Knallhard heading på corneren. Men over tverrliggeren.
    45'+1
    Hegerberg viser en hevet finger mot fansen etter at dommeren blåser av etter første omgang. Tydelig fornøyd - selvsagt.
    45'+1
    For en omgang av Hegerberg. Gullballvinneren har virkelig markert seg med tre mål i løpet av 16 minutter, men også flere sterke individuelle prestasjoner. Hun har vært både sterkere, raskere og smarter enn Barcelona-forsvarerne. Det har vært klasseforskjell på lagene og Hegerberg har sammen med flere, blant dem van de Sanden og Bronze, vært svært viktig.
    Barcelona triller ball bak. Er jo kjent for å dele filosofi med herrelaget. Så ballbesittende fotball står sentralt.
    47'
    van de Sanden skaffer hjørnerspark for Lyon.
    48'
    God pasning til Hegerberg på venstrekanten får ballen til Le Sommer. Ut til Hegerberg igjen. Dårlig innlegg denne gang fra den norske spilleren.
    50'
    Barcelona forsøker å skape noe fremover, men Lyon er rett og slett for sterke.
    52'
    Renard mister ballen som bakerste kvinne, men rydder opp selv i det som kunne blitt en farlig situasjon.
    52'
    Farlig der for Barcelona ved Bonmati, men årvåkent keeperspill av Bouhaddi som er kjapt på. Situasjonen blir dog avblåst for offside.
    53'
    Le Sommer går for skudd etter at Majri legger igjen på herlig vis. Skyter over. Høy klasse på tilretteleggingen til Majri der.
    54'
    Lyon ruller opp igjen ved Le Sommer. Målscorer Marozsan går for langskudd. Går til side for mål.
    56'
    Lyon presser høyt nå, men Barcelona klarer ikke å utnytte angrepene når de bryter, selv om de flytter opp godt med spillere.
    58'
    Henry blir tatt ned av Duggan. Frispark til Lyon.
    59'
    Frisparket inn i feltet. Ball ut til høyre. Le Sommer skaffer corner.
    59'
    Corneren går over til M´Bock Bathy. Men avslutningen ikke god nok. Til side for mål.
    60'
    Barcelona flytter opp spillet. Skaffer corner på innlegget fra høyre.
    61'
    Losada med corneren, men Renard overlegen i luftrommet foran mål for Lyon.
    62'
    Spillerbytte: Spiller ut: van de Sanden, Spiller inn: Delphine Cascarino.
    64'
    Cascarino i aksjon på direkten. Skaffer frispark der hun blir felt av Maria Leon.
    64'
    Farlig sjanse der for Hegerberg. Frisparket inn til Renard som header til Hegerberg. Den norske spissen bommer på ballen!
    65'
    Hegerberg tar også løpene tilbake nå.
    67'
    Bra forsøk der fra innbytter Cascarino fra spiss vinkel. Panos holder ballen.
    68'
    Stor mulighet for Barcelona. Mariona Legger inn. Duggan vinner luftduellen foran mål. Ballen videre til Martens. Men får ikke klem på den.
    69'
    Bytte Barcelona: Spiller inn: Alves, spiller ut: Bonmati
    70'
    Cascarino gjør en sterk defensiv jobb og hindrer Barcelonas angrep. Lyon-spillerne ser rett og slett litt mer robuste ut i duellene.
    71'
    Stor sjanse for Majri. Innlegget perfekt inn foran mål. Header utenfor.
    72'
    Bytte Lyon: Spiller inn: Kumagai, Spiller ut: Fishlock
    73'
    Nok en stor mulighet for Barcelona. Men ballen settes over tverrliggeren fra 12-13 meter.
    74'
    Oshoala går for skudd men til side for mål. Barcelona har hatt noen store sjanser nå, men må utnytte de sjansene de får i en slik finale.
    77'
    Hegerberg jobber godt på høyrekanten. Og er også en god førsteforsvarer.
    77'
    Barcelona kommer på høyrekanten. Innlegget er godt og når nesten Oshoala. Bronze klarerer til corner. Men dommeren dømmer likevel utspill fra mål. Spillerne protesterer.
    79'
    Le sommer får rom fremover nå. Fører ballen upresset mot 16-meteren og velger å avslutte selv. Redder.
    80'
    Le sommer får nok en avslutningsmulighet og forsøker å legge den rundt keeper, men utnytter ikke godt nok. Panos redder.
    81'
    Bytte Barcelona: Spiller inn: Van der Gragt Spiller ut: Pereira.
    82'
    Bytte Lyon: Spiller inn: Bacha, Spiller ut: Le Sommer
    83'
    Kampbildet har endret seg utover i 2. omgang. Og Barcelona har fått flere gode muligheter og fått trille mer ball.
    84'
    Kan se nå at filosofien minner om herrelaget til Barcelona. Småspiller seg ut av 16-meteren.
    85'
    Hegerberg avblåst for offside. Korrekt.
    86'
    Ikke samme trøkket fra Lyon nå, men er kanskje naturlig med den komfortable ledelsen. Blir litt tregere offensivt mot slutten av kampen her. Spillerne er slitne nå.
    87'
    Mål for Barcelona!
    Lyon 4 - 1 Barcelona
    Målscorer: Oshoala. Martens får sendt frem Oshoala nydelig. Hun bruker et touch på å komme seg i avslutningsposisjon og smeller ballen i mål inne i 16-meteren. Rart spissen ikke startet kampen. Sterk fysisk og det har vist seg at det trengtes i kamp mot Lyon-stopperne.
    89'
    Det var fullt fortjent med reduseringen og Barcelona kunne hatt flere scoringer med denne andreomgangen. Men den tunge starten preget også kampen.
    90'+2
    Bare sekunder igjen av de to minuttene som er lagt til.
    90'+2
    Og der er det over!
    Lyon vinner for fjerde året på rad!
    Ada Hegerberg med hat trick i første omgang. For en kveld for den norske spissen. Det var klasseforskjell på lagene i første halvdel av kampen. Barcelona hevet seg i 2. omgang, men dette var rett og slett fullt fortjent!
    1-0: Marozsan (5), 2-0: Hegerberg (14), 3-0: Hegerberg (20), 4-0 Hegerberg (30), 4-1 Oshoala (89).