Olympiacos Piraeus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    3'
    Aleksey Kulbakov signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    4'
    5'
    Frispark til Eintracht Frankfurt på halvdelen til Olympiacos Piraeus.
    6'
    Daichi Kamada (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.
    7'
    Aleksey Kulbakov signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus.
    10'
    11'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 0 Eintracht Frankfurt
    Mål: El Arabi
    Målgivende: Henry Onyekuru
    El Arabi dundrer ballen i mål og Olympiacos Piraeus tar ledelsen 1-0 på Georgios Karaiskakis. Henry Onyekuru sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Frispark Olympiacos Piraeus.
    14'
    Yann M`Vila
    Yann M`Vila (Olympiacos Piraeus) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Kristijan Jakic
    Eintracht Frankfurt angriper, men avslutningen til Kristijan Jakic går utenfor.
    16'
    Mål for Eintracht Frankfurt!
    Olympiakos 1 - 1 Eintracht Frankfurt
    Mål: Daichi Kamada
    Målgivende: Rafael Borre
    Mål! Daichi Kamada utligner for Eintracht Frankfurt. Stillingen er dermed 1-1 i Pireus. Rafael Borre var nest sist på ballen.
    17'
    I Pireus slår Giorgos Masouras en corner fra venstre.
    20'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    25'
    27'
    Aguibou Camara
    Målsjanse til Olympiacos Piraeus! Aguibou Camara treffer mål, men keeper redder.
    29'
    Eintracht Frankfurt, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    29'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Aymen Barkok
    Dommer Aleksey Kulbakov viser Aymen Barkok (Eintracht Frankfurt) det gule kortet.
    32'
    Aguibou Camara (Olympiacos Piraeus) header mot mål, men ballen går utenfor.
    35'
    Giorgos Masouras
    Sjanse i Pireus! Giorgos Masouras (Olympiacos Piraeus) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    36'
    Aleksey Kulbakov tildeler Olympiacos Piraeus en corner. Giorgos Masouras sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Ousseynou Ba
    Ousseynou Ba (Olympiacos Piraeus) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    37'
    37'
    38'
    39'
    Olympiacos Piraeus fosser forover og Aguibou Camara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    45'
    45'+1
    Eintracht Frankfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Daichi Kamada (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra venstre side på Georgios Karaiskakis.
    47'
    48'
    Aleksey Kulbakov signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus like utenfor Eintracht Frankfurt-området.
    51'
    53'
    Henry Onyekuru (Olympiacos Piraeus) vinkes av for offside i Pireus.
    53'
    Henry Onyekuru
    Olympiacos Piraeus avanserer forover i Pireus. Henry Onyekuru avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Jesper Lindstrom
    Ut: Sam Lammers
    Eintracht Frankfurt bytter ut Sam Lammers med Jesper Lindstrom.
    58'
    Inn: Almamy Toure
    Ut: Aymen Barkok
    Aymen Barkok (Eintracht Frankfurt) erstattes av Almamy Toure.
    58'
    Frispark til Olympiacos Piraeus på halvdelen til Eintracht Frankfurt.
    59'
    60'
    Timothy Chandler (Eintracht Frankfurt) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Georgios Karaiskakis.
    63'
    64'
    Timothy Chandler er på beina igjen og fortsetter kampen.
    64'
    I Pireus slår Daichi Kamada en corner fra høyre.
    66'
    Kristijan Jakic (Eintracht Frankfurt) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    66'
    Frispark for Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    66'
    Aleksey Kulbakov signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    67'
    Jesper Lindstrom
    Eintracht Frankfurt angriper i Pireus. Jesper Lindstrom avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    69'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Mathieu Valbuena
    Ut: Henry Onyekuru
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympiacos Piraeus. Inn kommer Mathieu Valbuena, mens Henry Onyekuru tar plass på benken.
    71'
    73'
    El Arabi
    El Arabi (Olympiacos Piraeus) header ballen mot mål, men Eintracht Frankfurt klarerer.
    74'
    74'
    75'
    76'
    77'
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Rafael Borre
    Oliver Glasner (Eintracht Frankfurt) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jens Hauge erstatter Rafael Borre.
    78'
    Inn: Sebastian Rode
    Ut: Kristijan Jakic
    Eintracht Frankfurt bytter ut Kristijan Jakic med Sebastian Rode. Dette er det fjerde byttet som Oliver Glasner gjør i dagens kamp.
    78'
    Djibril Sow vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    81'
    Inn: Stefan Ilsanker
    Ut: Djibril Sow
    Oliver Glasner (Eintracht Frankfurt) blir nødt til å gjøre sitt femte bytte. Stefan Ilsanker erstatter Djibril Sow som sannsynligvis er skadet.
    82'
    Inn: Rony Lopes
    Ut: Giorgos Masouras
    Bytte for Olympiacos Piraeus. Rony Lopes kommer inn for Giorgos Masouras på Georgios Karaiskakis.
    83'
    Inn: Soares
    Ut: El Arabi
    Olympiacos Piraeus gjør sitt tredje bytte. El Arabi erstattes av Soares.
    83'
    83'
    85'
    Aleksey Kulbakov tildeler Olympiacos Piraeus en corner. Mathieu Valbuena sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mady Camara (Olympiacos Piraeus) vrir seg av smerte i gresset.
    88'
    Inn: Pierre Kunde
    Ut: Mady Camara
    Pierre Kunde (Olympiacos Piraeus) erstatter Mady Camara som muligens er skadet.
    89'
    Olympiakos 1 - 2 Eintracht Frankfurt
    Mål: Jens Petter Hauge
    Målgivende: Jesper Lindstrom
    Mål! Eintracht Frankfurt tar ledelsen 1-2 ved Jens Hauge. Det er en fin assist fra Jesper Lindstrom.
    90'+2
    Mathieu Valbuena (Olympiacos Piraeus) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.