Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    2'
    Joao Carvalho (Olympiacos Piraeus) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.
    4'
    I Pireus slår Joao Carvalho en corner fra venstre.
    10'
    Frispark til Olympiacos Piraeus på halvdelen til Asteras Tripolis.
    11'
    Anastasios Papapetrou tildeler Olympiacos Piraeus en corner. Joao Carvalho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Asteras Tripolis må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympiacos Piraeus.
    12'
    Mady Camara
    Mady Camara (Olympiacos Piraeus) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Joao Carvalho (Olympiacos Piraeus) slår en corner fra venstre side på Georgios Karaiskakis.
    20'
    Soares
    Soares (Olympiacos Piraeus) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    20'
    Olympiacos Piraeus angriper, men Anastasios Papapetrou blåser for offside.
    20'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark for Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    27'
    Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til Asteras Tripolis.
    28'
    Eneko Capilla
    Asteras Tripolis angriper. Eneko Capilla får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Frispark Olympiacos Piraeus.
    31'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: El Arabi
    Ut: Soares
    Olympiacos Piraeus bytter ut Soares med El Arabi. Dette er det første byttet som Pedro Martins gjør i dagens kamp.
    35'
    Hjørnespark til Olympiakos
    36'
    Mady Camara
    Sjanse! Olympiacos Piraeus avanserer forover, men Mady Camara avslutter utenfor.
    36'
    Sokratis Papastathopoulos
    Sokratis Papastathopoulos (Olympiacos Piraeus) header ballen mot mål, men Asteras Tripolis klarerer.
    36'
    Asier Benito
    Asteras Tripolis angriper i Pireus. Asier Benito avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    Crespi (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra høyre på Georgios Karaiskakis.
    38'
    En av Asteras Tripoliss spillere blir avblåst for offside på Georgios Karaiskakis.
    39'
    Olympiacos Piraeus angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    Olympiacos Piraeus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Joao Carvalho (Olympiacos Piraeus) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.
    41'
    Marios Vroussay
    Olympiacos Piraeus avanserer forover i Pireus. Marios Vroussay avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark Asteras Tripolis.
    44'
    Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    44'
    Yann M`Vila
    Olympiacos Piraeus angriper i Pireus. Yann M`Vila fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Inn: Mathieu Valbuena
    Ut: Aguibou Camara
    Pedro Martins gjør dagens andre bytte i Pireus, når han tar ut Aguibou Camara og setter inn Mathieu Valbuena.
    46'
    Inn: Pape Abou Cisse
    Ut: Kostas Manolas
    Olympiacos Piraeus bytter ut Kostas Manolas med Pape Abou Cisse.
    46'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Adrien Riera
    Ut: Eneko Capilla
    Asteras Tripolis bytter ut Eneko Capilla med Adrien Riera.
    46'
    I Pireus slår Crespi en corner fra høyre.
    47'
    49'
    VAR sjekker om det er straffe til Asteras Tripolis
    50'
    Ingen straffe til Asteras Tripolis
    50'
    Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus.
    51'
    Mathieu Valbuena
    Sjanse i Pireus! Mathieu Valbuena (Olympiacos Piraeus) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    Anastasios Papapetrou tildeler Olympiacos Piraeus en corner. Mathieu Valbuena sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 0 Asteras Tripolis
    Mål: Sokratis Papastathopoulos
    Målgivende: Mathieu Valbuena
    Mål! Sokratis Papastathopoulos gir Olympiacos Piraeus ledelsen 1-0 i Pireus. Flott spill fra Mathieu Valbuena før målet.
    52'
    Crespi
    Crespi (Asteras Tripolis) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Olympiakos 2 - 0 Asteras Tripolis
    Mål: Giorgos Masouras
    Målgivende: Joao Carvalho
    Mål! Giorgos Masouras øker ledelsen til 2-0. Joao Carvalho var nest sist på ballen.
    54'
    Olympiakos 3 - 0 Asteras Tripolis
    Målgivende: Marios Vroussay
    Giorgos Masouras øker Olympiacos Piraeuss ledelse til 3-0! Marios Vroussay sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Inn: Leo Tilica
    Ut: Sito
    Bytte for Asteras Tripolis. Leo Tilica kommer inn for Sito på Georgios Karaiskakis.
    58'
    Målsjanse til Olympiacos Piraeus! Mathieu Valbuena treffer mål, men keeper redder.
    59'
    Mathieu Valbuena (Olympiacos Piraeus) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.
    59'
    Inn: Andreas Bouchalakis
    Ut: Yann M`Vila
    Olympiacos Piraeus gjør sitt fjerde bytte. Yann M`Vila erstattes av Andreas Bouchalakis.
    61'
    En av Asteras Tripoliss spillere går i offside.
    62'
    62'
    64'
    Dommer Anastasios Papapetrou venter med å sette i gang spillet fordi Mathieu Valbuena ligger nede.
    64'
    Tilbake fra skade: Olympiakos
    65'
    Det blir farlig! Frispark for Olympiacos Piraeus er nær straffområde.
    66'
    Olympiakos 4 - 0 Asteras Tripolis
    Mål: Andreas Bouchalakis
    Målgivende: El Arabi
    Mål! Olympiacos Piraeus øker ledelsen til 4-0 etter en scoring av Andreas Bouchalakis på Georgios Karaiskakis. Det er en fin assist fra El Arabi.
    67'
    Inn: Giorgos Kanellopoulos
    Ut: Juan Munafo
    Milan Rastavac gjør dagens tredje bytte i Pireus, når han tar ut Juan Munafo og setter inn Giorgos Kanellopoulos.
    68'
    Inn: Kevin Soni
    Ut: Asier Benito
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Kevin Soni, mens Asier Benito tar plass på benken.
    68'
    Asteras Tripolis angriper i Pireus, men blir avblåst for offside.
    68'
    Leo Tilica
    Asteras Tripolis angriper i Pireus. Leo Tilica fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    I Pireus slår Mathieu Valbuena en corner fra høyre.
    72'
    73'
    Inn: Garry Rodrigues
    Ut: Giorgos Masouras
    Giorgos Masouras (Olympiacos Piraeus) erstattes av Garry Rodrigues.
    74'
    Mål for Asteras Tripolis!
    Olympiakos 4 - 1 Asteras Tripolis
    Mål: David Carmona
    David Carmona scorer og reduserer til 4-1 på Georgios Karaiskakis.
    75'
    77'
    Gult kort til Olympiakos
    El Arabi
    El Arabi (Olympiacos Piraeus) mottar sitt første gule kort for dagen på Georgios Karaiskakis.
    77'
    Frispark til Asteras Tripolis på halvdelen til Olympiacos Piraeus.
    78'
    Inn: Walter Iglesias
    Ut: Jose Luis Valiente
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Walter Iglesias, mens Jose Luis Valiente tar plass på benken.
    80'
    Anastasios Papapetrou tildeler Asteras Tripolis en corner. Crespi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Adrien Riera
    Adrien Riera (Asteras Tripolis) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    81'
    Olympiakos 5 - 1 Asteras Tripolis
    Mål: Garry Rodrigues
    Målgivende: Oleg Reabciuk
    I Pireus øker Olympiacos Piraeus ledelsen til 5-1 takket være et mål av Garry Rodrigues. Flott spill fra Oleg Reabciuk før målet.
    84'
    Olympiacos Piraeus fosser fremover, men Anastasios Papapetrou blåser for offside på Georgios Karaiskakis.
    85'
    86'
    Dommeren gir Sokratis Papastathopoulos (Olympiacos Piraeus) et gult kort.
    86'
    87'
    Oleg Reabciuk
    Oleg Reabciuk (Olympiacos Piraeus) pådrar seg et gult kort.
    87'
    Giorgos Kanellopoulos
    Asteras Tripolis angriper og Giorgos Kanellopoulos får avsluttet. Headingen treffer ikke Olympiacos Piraeus-målet.
    90'
    Kevin Soni
    Sjanse i Pireus! Kevin Soni (Asteras Tripolis) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    Anastasios Papapetrou signaliserer et frispark til Asteras Tripolis like utenfor Olympiacos Piraeus-området.