Thiago Holm bryter høyt i banen, men klarer ikke å holde balansen og mister ballen.
    Zuta legger inn på hodet til Layouni, men headingen går over mål.
    Sander Svendsen stormer inn i Vålerenga-feltet, og kommer til skudd. Haug redder greit.
    Mål for Vålerenga!
    Odd 0 - 1 Vålerenga
    Mål: Odin Thiago Holm
    Målgivende: Amor Layouni
    DRØMMESTART FOR GJESTENE! Layouni svinger ballen inn i boksen, og der løper Thiago Holm seg fri. Han banker den sikkert nede i hjørnet, og sender bortesupporterne ut i full bluss-jubel.
    4'
    Odd går rett i angrep, og Owusu prøver seg fra distanse. Sniker seg noen meter til side for mål.
    6'
    Borchgrevink løfter inn et hjørnespark inn i klyngen i Odd-feltet. Ballen faller ned midt i feltet, der vertene får banket den unna.
    7'
    John Kitolano banker ballen oppover i banen, men den er fullstendig uten adresse. Triller inn til Vålerenga-keeper Haug.
    8'
    Odd og Kaasa får store rom å kontre i, før Odd-spilleren løpes overende av Thiago Holm.
    9'
    Gult kort til Vålerenga
    Odin Thiago Holm
    Scoring og gult kort allerede etter ni minutter. Innholdsrik start for Thiago Holm.
    9'
    Frisparket fører til en kjempesjanse for Odd! Ballen løftes til en helt umarkert Bjørtuft, som slår ballen på tvers i feltet. Der får en Odd-spiller headet mot mål, men Haug forflytter seg raskt og redder mesterlig.
    10'
    Borchgrevink tar et hjørnespark kort, før Vålerenga spiller bort ballen.
    12'
    Näsberg løfter ballen mot Layouni, men John Kitolano vinner duellen og header ballen ned til keeper Wahlstedt.
    14'
    John Kitolano gir bort en gratismulighet til Vålerenga, og Layouni stikker gjennom i bakrom. Han kommer seg nesten fri, men John Kitolano gjør det godt igjen når han stopper Vålerenga-kanten med en strålende sklitakling.
    16'
    Svendsen avblåses for offside.
    17'
    Thiago Holm slår i bakrom mot Bjørdal, men Owusu stopper den. Godt stopperspill.
    19'
    Igjen stikker Bjørdal inn bak Odd-forsvaret, men pasningen fra Borchgrevink blir for lang.
    20'
    Ruud legger Sahraoui i bakken, og Vålerenga-unggutten får frispark midt på banen. Vålerenga tar det kort.
    21'
    Odd får ikke til stort for øyeblikket. Ligger relativt dypt og ser at Vålerenga triller ball. Når de først vinner ballen er gjestene der og vinner den tilbake med en gang.
    23'
    Jatta avvinkes for offside.
    23'
    Der klarer Odd å spille seg fint opp i banen, før Svendsen kommer seg inn i feltet. Han prøver å legge inn, men den blokkeres ut til corner.
    25'
    Hjørnesparket ender med en Vålerenga-kontring, som Kaasa til slutt stopper.
    26'
    John Kitolano legger inn, og ballen ender opp hos Ruud på bakerste. Han får ikke tatt ned ballen, og Haug snapper den foran den rutinerte høyrebacken.
    27'
    Hagen lager frispark i farlig posisjon. Omtrent 20 meter midt foran mål. Zuta og Borchgrevink står ved ballen.
    28'
    Det blir Zuta som får prøve seg, men skuddet blokkeres av Ruud.
    29'
    Borchgrevink klarer ikke å ta imot en pasning langt inne på egen halvdel, og gir bort et innkast.
    30'
    Svendsen slår inn, men Zuta blokkerer ut til hjørnespark.
    31'
    Det hjørnesparket har Vålerenga god kontroll på.
    32'
    Svendsen får en god skuddmulighet på 15-16 meter, men ballen går i blokka.
    34'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 1 Vålerenga
    Mål: Tobias Lauritsen
    Målgivende: Markus André Kaasa
    SÅ SITTER UTLIGNINGEN! Ballen løftes opp på Kaasa, som på praktfullt vis får lagt ned til Lauritsen. På halvvolley klinker Odd-spissen til, og ballen suser inn i nettet bak Haug.
    34'
    Odd kommer igjen, og John Kitolano legger inn. Layouni er nede, og får blokkert den til hjørnespark.
    37'
    Svendsen løfter inn før Tollås Nation header unna.
    38'
    Sahraoui tar seg inn i feltet, men mister ballen utover dødlinja.
    41'
    Zuta får frispark etter at Josh Kitolano er oppe med en høy fot. Odd-spilleren er ikke enig i den avgjørelsen, og mener at det mer er Zuta som bøyer seg langt ned enn at han selv har en høy fot.
    42'
    Sahraoui løfter mot Layouni, men ballen kommer aldri frem til lagkameraten før vertene klarerer.
    44'
    Kaasa får frispark i duell med Tollås Nation omtrent 30 meter fra VIF-målet. Ruud steller seg opp. Skal han gå for skudd her da?
    45'
    Ruud går på skudd faktisk, men sender den fryktelig langt utenfor mål. Helt elendig forsøk.
    45'
    Det legges ikke til noe etter den første omgang. Lagene går i garderoben på stillingen 1-1.
    Vi er i gang med de siste 45 minuttene fra Skagerak Arena!
    46'
    Hjemmelaget får en corner med en gang her.
    46'
    Haug med en strålende redning! Først blokkeres headingen til Lauritsen, før ballen legges inn igjen. Da stiger Bjøruft høyest, men hans hodestøt stoppes av en meget god Haug.
    47'
    Det påfølgende hjørnesparket ender med enda et hjørnespark.
    48'
    Odd holder trøkket oppe etter hjørnesparket, og får enda en corner.
    48'
    Igjen blir det farlig! Joshua Kitolano kommer stupende i feltet, men headingen går over mål.
    49'
    Haug plukker ballen, før han lander forkjært. VIF-keeperen får medisinsk tilsyn på kunstgresset.
    51'
    Ser ut som Haug må gi seg her. Reservekeeper Mathias Dyngeland gjøres klar.
    52'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Mathias Dyngeland
    Ut: Kjetil Haug
    Dyngeland kommer inn til sin Vålerenga-debut.
    54'
    Inn: Tobias Christensen
    Ut: Odin Thiago Holm
    Også målscorer Thiago Holm tas av.
    54'
    Sahraoui løfter ballen på bakerste, der Bjørdal løper seg fri. Han sender ballen mot mål, men Wahlstedt redder den!
    55'
    Det påfølgende hjørnesparket blir farlig! Ballen faller ned i klyngen foran mål, før Oldrup Jensen kommer til skudd fra god posisjon. Han klarer derimot ikke å sette ballen mellom stengene på sin gamle hjemmebane.
    56'
    John Kitolano legger inn, før Tollås Nation header unna. Bror Joshua Kitolano holder trykket oppe, men hans innlegg går rett i Zuta.
    57'
    Gult kort til Odd
    Joshua Kitolano
    Oppe med en albue i duell med Zuta.
    58'
    Lauritsen får tatt ned ballen i feltet, før han snur seg og fyrer av. Dyngeland redder greit.
    61'
    Lauritsen ligger nede etter den situasjonen. Så ut som Tollås Nation kom inn med en takling etter at skuddet var fyrt av der. Heldigvis for hjemmelaget kommer Odd-spissen seg på beina.
    61'
    John Kitolano løper seg fri bak VIF-forsvaret, men Borchgrevink forstyrrer akkurat nok til at Odd-backen ikke får presset skuddet på mål.
    63'
    Ballen løftes inn i VIF-feltet, men der er Dyngeland og plukker den.
    68'
    Vålerenga ruller opp et angrep som spoleres når Bjørdal feller Kitolano.
    70'
    Inn: Henrik Udahl
    Ut: Seedy Jatta
    71'
    Vålerenga får straffe! Udahl felles av Hagen, og dommer peker på straffemerket! Odd-kapteinen er fryktelig uenig i den avgjørelsen!
    73'
    Vålerenga scorer på straffe!
    Odd 1 - 2 Vålerenga
    Mål: Henrik Bjørdal
    Bjørdal er iskald! Venter ut Wahlstedt, før han triller ballen i motsatt hjørne. Gjestene er tilbake i ledelsen!
    75'
    Oldrup Jensen får ballen i feltet og fyrer av. Ballen går via et Odd-bein og ut til corner.
    79'
    Wahlstedt bokser unna.
    79'
    John Kitolano løfter på bakerste, der Ruud header ned igjen i feltet. Tollås Nation får den unna.
    81'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Syver Aas
    Ut: Filip Rønningen Jørgensen
    81'
    Inn: Milan Jevtovic
    Ut: Sander Svendsen
    81'
    Syver Aas
    Unggutten starter med å få gult kort.
    83'
    Ruud får ballen i feltet, men vinkes av for offside.
    86'
    Odd klarer ikke å skape noe trykk i jakten på en utligning her.
    88'
    Udahl prøver seg fra distanse. Rett på Wahlstedt.
    89'
    Det er lagt til hele seks minutter. Mye på grunn av skaden på Haug tidlig i den andre omgangen.