Velkommen! Her skal vi følge serieåpningen i Eliteserien mellom Odd og Brann.
    Lagene er inne...
    ODD (4-3-3): Rossbach - Ruud, Semb Berge, Hagen (K), Risa - Hoff, Oldrup Jensen, Nordkvelle - Rashani, Børven, Svendsen.
    BRANN (4-3-3): Holmen Johansen - Teniste, Wormgoor (K), Acosta, Kristiansen - Løkberg, Yttergård Jenssen, Barmen - Strand, Kjelsrud Johansen, Rolantsson.
    Branns lagoppstilling innebærer at Fredrik Haugen starter på benken. Den kreative midtbanespilleren har levert 35 målpoeng i løpet av de tre siste sesongene, men nå får nyervervelsen Kristoffer Løkberg sjansen i stedet. Samtidig har Eirik Holmen Johansen vunnet keeperkampen mot Håkon Opdal - og vokter Brann-buret.
    Lagene er på vei ut på banen, straks er Eliteserien 2019 i gang!
    Endelig er en ny fotballsesong i gang!
    1'
    Mål for Brann!
    Odd 0 - 1 Brann
    Mål: Vito Wormgoor
    Målgivende: Petter Strand
    BRANN TAR LEDELSEN ETTER 48 SEKUNDER! For en start! Wormgoor stusser inn Strands frispark-innlegg. (Foto: Trond Reidar Teigen/NTB Scanpix)
    1'
    Tung start på sesongen for Odd og Fagermos menn.
    4'
    Ruben Kristiansen stormer inn i Odd-feltet, blir taklet. Corner til Brann.
    7'
    Rossbach er myndig i feltet og plukker sikkert ballen.
    7'
    Løkberg skyter fra distanse. Ballen stusser foran Rossbach, men han holder sikkert.
    8'
    Brann som har kommet klart best i gang i Skien.
    10'
    Brann er tøffe i gjenvinningene, står høyt og kveler Odds spill.
    11'
    Petter Strand skyter på direkten, blåser ballen over.
    12'
    Kjelsrud Johansen kriger godt og får til slutt skutt fra 17-18 meter, men enkelt for Rossbach å redde fra den tidligere Odd- og Fredrikstad-spissen.
    13'
    Strand jager en ball i bakrom, litt kaos når Rossbach kommer ut, men han får ballen trygt opp på tribunen.
    14'
    Odd har løftet seg litt nå.
    16'
    Risa kommer rundt på venstre og slår inn, men innlegget går bak mål.
    19'
    Halvveis i omgangen. Kampen har jevnet seg ut etter en god Brann-start, hvor bergenserne tok ledelsen.
    23'
    Rolantsson slår inn fra høyre. Kjelsrud Johansen stuper inn i keeper, frispark til Rossbach.
    23'
    Rashani skrur corneren inn i fem-meteren. Der har Odd pakket inn keeper, men det blir dømt frispark mot de hvitkledde.
    25'
    Odd er litt forsiktige når de angriper. Dunker ikke inn mot Brann-boksen.
    28'
    Odd med mye ball nå, men sliter med å trenge gjennom en solid Brann-mur.
    33'
    Odd spiller seg godt ut, men så løpes Ruud opp av Strand. Godt returløp.
    35'
    Nordkvelle får ballen på 16 meter, men stoppes av målscorer Wormgoor.
    41'
    Brann frustrerer Odd. Er forsiktige og forsvarer seg godt, ikke veldig interesserte i å angripe.
    44'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 1 Brann
    Mål: Vebjørn Hoff
    Målgivende: Fredrik Nordkvelle
    1-1! Hoff stanger inn utligningen. Det er et strålende innlegg av Nordkvelle. (Foto: Trond Reidar Teigen/NTB Scanpix)
    45'
    Det blir det siste som skjer i omgangen. Viktig scoring for Odd rett før pause.
    2. omgang er i gang!
    46'
    Odd 2 - 1 Brann
    Mål: Torgeir Børven
    ODD TAR LEDELSEN! Det slås inn i boksen, Børven får to sjanser, på nummer to sitter den i nettet.
    47'
    Oldrup Jensen for sent inne mot Strand, frispark i god skuddposisjon for Brann på drøyt 20 meter.
    50'
    Wormgoor og Strand står ved ballen.
    50'
    Strand får kjempetreff, men Steffen Hagen har trukket inn på streken og redder.
    50'
    Strålende av Strand som drar seg fri og slår inn. Treffer Barmen, han prøver en hælflikk. Lykkes ikke med den, og Semb Berge klarerer.
    52'
    Gult kort til Brann
    Taijo Teniste
    Teniste noterer seg for første kort i Eliteserien 2019. Feller Hoff som er på vei fremover.
    54'
    Nesten så Rashani får en stor sjanse, men Acosta kommer til og får ballen unna.
    58'
    Løkberg får skutt fra 16 meter, men presses hardt, og får ikke noe godt treff.
    59'
    Brann skaper lite. Gjør klar til bytter nå. Bamba og Haugen skal inn.
    61'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Fredrik Haugen
    Ut: Kristoffer Løkberg
    63'
    Inn: Daouda Bamba
    Ut: Henrik Kjelsrud Johansen
    63'
    Yttergård Jenssen slår inn i feltet, men Rossbach rykker ut og plukker ballen.
    67'
    Rashani får en sjelden sjanse en-mot-en, men Acosta gjør en god forsvarsjobb.
    68'
    Odd 3 - 1 Brann
    Målgivende: Espen Ruud
    3-1 TIL ODD! BØRVEN IGJEN MOT GAMLEKLUBBEN. Ruud stusser corneren videre, på bakerste står Børven helt alene.
    68'
    Barmen slår en pasning helt upresset ut over sidelinjen. Symptomatisk for Branns dag.
    71'
    Nære for Bamba som prøver en frekk avslutning, men Rossbach redder.
    73'
    Rossbach kommer ut i feltet for å plukke, mister ballen, men får frispark. Billig.
    73'
    Nordkvelle raider nedover venstre og slår inn. Ballen kommer bak Rashani, han prøver en kunstavslutning med hælen, men det blir for vanskelig.
    74'
    Inn: Azar Karadas
    Ut: Gilli Rólantsson
    Lars Arne Nilsen hiver sitt siste kort. Azar Karadas går inn på topp. Nå skal baller pumpes inn i feltet.
    75'
    STRAFFE TIL BRANN! Karadas stusser gjennom Bamba, som blir taklet av Hagen. Klønete. Odd-spillerne er uenig, men den ser grei ut.
    75'
    Brann scorer på straffe!
    Odd 3 - 2 Brann
    Vi-tomålsscorer Wormgoor! Han setter straffen lavt. Rossbach er nære, men ikke nære nok.
    76'
    Karadas kriger mot stopperne, vinner corner.
    78'
    Haugen skrur ballen mot Wormgoor, men Brann-kapteinen taper duellen.
    79'
    Sander Svendsen fyrer fra distanse. Over.
    80'
    Karadas får headet fra 8-9 meter. Headingen går over. Fullstendig rått parti i hodeduellene mellom Karadas og Odd-stopperne.
    82'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Jone Samuelsen
    Ut: Elbasan Rashani
    Defensivt bytte. Odd ønsker nok å beskytte ledelsen.
    83'
    Svendsen slår inn, men der har Brann kontroll.
    85'
    Inn: Markus André Kaasa
    Ut: Vebjørn Hoff
    88'
    Holmen Johansen med viktig inngripen for Brann. Ute å stopper en potensiell sjanse.
    90'
    Fire minutter er lagt til.
    90'+1
    Strand slår inn. Barmen går inn med alt han har. Odd får ballen unna, men Risa blir liggende.
    90'+3
    Brann roper på hands i feltet, får ingenting.
    90'+4
    Karadas får frispark imot seg. Trolig siste sjanse som ryker der.
    90'+5
    Azar Karadas
    90'+5
    Odd slår Brann 3-2 i serieåpningen. Det er Børven som senker gamleklubben med to scoringer.