Dagens dommer, Jair Marrufo, blåser i gang kampen.
    Frisparket tildelt NY Red Bulls er farlig nær New York City FCs målområde.
    Mål for NY Red Bulls!
    NY Red Bulls 1 - 0 New York City FC
    Mål: Cristhian Casseres Jr.
    Målgivende: Andres Reyes
    Cristhian Casseres Jr. setter ballen i nettet og NY Red Bulls leder nå 1-0. Flott spill fra Andres Reyes før målet.
    3'
    I Harrison har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    En av New York City FCs spillere går i offside.
    10'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til NY Red Bulls.
    12'
    Jesus Medina (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    13'
    Valentin Castellanos
    I Harrison header Valentin Castellano (New York City FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Sean Nealis
    Sean Nealis (NY Red Bulls) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    16'
    Jair Marrufo tildeler NY Red Bulls en corner. John Tolkin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    21'
    Sean Davis
    Dommeren gir Sean Davis (NY Red Bulls) et gult kort.
    21'
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    22'
    New York City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra NY Red Bulls.
    22'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    26'
    Frispark New York City FC.
    29'
    32'
    32'
    Alexander Callens
    New York City FC angriper på Red Bull Arena, men Alexander Callens header utenfor.
    33'
    33'
    Frispark NY Red Bulls.
    34'
    Gult kort til New York City FC
    Maxime Chanot
    Maxime Chanot (New York City FC) får et gult kort av dommer Jair Marrufo.
    34'
    John Tolkin (NY Red Bulls) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    36'
    Omir Fernandez
    NY Red Bulls angriper i Harrison. Omir Fernandez fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    42'
    44'
    Santiago Rodriguez
    New York City FC fosser forover og Santiago Rodriguez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+2
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    I Harrison har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Thiago
    Ut: Jesus Medina
    New York City FC gjør sitt første bytte. Jesus Medina erstattes av Thiago.
    48'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    52'
    Dru Yearwood
    NY Red Bulls angriper i Harrison. Dru Yearwood avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Omir Fernandez ligger nede.
    55'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Wikelman Carmona
    Ut: Omir Fernandez
    Omir Fernandez, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Wikelman Carmona kommer inn for NY Red Bulls.
    56'
    I Harrison slår John Tolkin en corner fra høyre.
    58'
    59'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til New York City FC.
    63'
    Inn: Patryk Klimala
    Ut: Fabio
    NY Red Bulls bytter ut Fabio med Patryk Klimala. Dette er det andre byttet som Gerhard Struber gjør i dagens kamp.
    64'
    Andres Reyes (NY Red Bulls) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    66'
    Andres Reyes er på beina igjen og fortsetter kampen på Red Bull Arena.
    67'
    Inn: Andres Jasson
    Ut: Tayvon Gray
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New York City FC. Inn kommer Andres Jasson, mens Tayvon Gray tar plass på benken.
    68'
    Inn: Heber
    Ut: Santiago Rodriguez
    Santiago Rodriguez (New York City FC) erstattes av Heber.
    68'
    Inn: Malte Amundsen
    Ut: Gudmundur Thorarinsson
    Ronny Deila (New York City FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Malte Amundsen erstatter Gudmundur Thorarinsson.
    68'
    70'
    71'
    71'
    Patryk Klimala
    Sjanse til NY Red Bulls! Patryk Klimala er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    Jair Marrufo tildeler NY Red Bulls en corner. Cristhian Casseres Jr. sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    74'
    75'
    I Harrison slår Maxi Moralez en corner fra høyre.
    78'
    Frispark i en god posisjon for New York City FC!
    81'
    Maxi Moralez (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    82'
    Malte Amundsen
    På Red Bull Arena skyter Malte Amundsen (New York City FC) rett i tverrliggeren!
    82'
    82'
    Dommer Jair Marrufo gir Malte Amundsen (New York City FC) et gult kort.
    82'
    John Tolkin
    John Tolkin (NY Red Bulls) header utenfor.
    83'
    Inn: Youba Diarra
    Ut: Dru Yearwood
    NY Red Bulls bytter ut Dru Yearwood med Youba Diarra.
    84'
    Maxi Moralez
    Sjanse i Harrison! Maxi Moralez (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.