Kampen har startet.
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark til NY Red Bulls på halvdelen til Minnesota United FC.
    4'
    Patryk Klimala
    Patryk Klimala (NY Red Bulls) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Lewis Morgan
    Målsjanse på Red Bull Arena! Lewis Morgan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    8'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Lewis Morgan (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    9'
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    VAR sjekker om det er straffe til NY Red Bulls
    12'
    Dommeren dømmer straffe til NY Red Bulls
    13'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for NY Red Bulls...
    13'
    Patryk Klimala (NY Red Bulls) misbruker sjansen fra straffemerket!
    14'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    15'
    16'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    19'
    I Harrison har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Tom Edwards
    I Harrison header Tom Edwards (NY Red Bulls) mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Emanuel Reynoso
    Minnesota United FC angriper, men avslutningen til Emanuel Reynoso går utenfor.
    22'
    Patryk Klimala vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    26'
    Patryk Klimala er tilbake på banen igjen.
    27'
    I Harrison slår Frankie Amaya en corner fra høyre.
    28'
    Frispark Minnesota United FC.
    29'
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    30'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    32'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    33'
    NY Red Bulls angriper. Lewis Morgan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    34'
    36'
    Minnesota United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra NY Red Bulls.
    39'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Wil Trapp
    Wil Trapp (Minnesota United FC) pådrar seg et gult kort.
    39'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til NY Red Bulls.
    41'
    42'
    Lukasz Szpala tildeler Minnesota United FC en corner. Emanuel Reynoso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    45'+1
    Brent Kallman
    Minnesota United FC angriper på Red Bull Arena, men Brent Kallman header utenfor.
    45'+1
    I Harrison har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    45'+3
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+3
    46'
    Omir Fernandez
    NY Red Bulls fosser forover og Omir Fernandez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    46'
    Frankie Amaya (NY Red Bulls) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    47'
    NY Red Bulls avanserer forover og Omir Fernandez kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    47'
    47'
    49'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Sean Nealis
    Sean Nealis (NY Red Bulls) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    Lukasz Szpala tildeler Minnesota United FC en corner. Emanuel Reynoso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Mål for Minnesota United FC!
    NY Red Bulls 0 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Luis Antonio Amarilla Lencina
    Målgivende: Hassani Dotson
    Mål! Luis Amarilla gir Minnesota United FC en 0-1 ledelse. Flott spill fra Hassani Dotson før målet.
    51'
    Aaron Long
    Målsjanse til NY Red Bulls! Aaron Long treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    56'
    Dru Yearwood
    Dommeren gir Dru Yearwood (NY Red Bulls) et gult kort.
    56'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Caden Clark
    Ut: Omir Fernandez
    NY Red Bulls bytter ut Omir Fernandez med Caden Clark.
    56'
    57'
    60'
    Frispark NY Red Bulls.
    61'
    63'
    64'
    I Harrison slår Lewis Morgan en corner fra venstre.
    67'
    Patryk Klimala (NY Red Bulls) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    67'
    68'
    Inn: Tom Barlow
    Ut: Tom Edwards
    NY Red Bulls bytter ut Tom Edwards med Tom Barlow. Dette er det andre byttet som Gerhard Struber gjør i dagens kamp.
    68'
    68'
    Patryk Klimala (NY Red Bulls) header utenfor.
    70'
    Franco Fragapane (Minnesota United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    71'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Bongokuhle Hlongwane
    Ut: Franco Fragapane
    Adrian Heath (Minnesota United FC) tar ut Franco Fragapane som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Bongokuhle Hlongwane.
    72'
    Franco Fragapane er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    72'
    Sjanse i Harrison! Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    76'
    77'
    78'
    En av NY Red Bullss spillere blir avblåst for offside.
    79'
    80'
    Luis Antonio Amarilla Lencina
    Luis Amarilla (Minnesota United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Inn: Luquinhas
    Ut: Dylan Nealis
    NY Red Bulls gjør sitt tredje bytte. Dylan Nealis erstattes av Luquinhas.
    81'
    Sjanse til NY Red Bulls! Dru Yearwood er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Frankie Amaya (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    84'
    Sjanse! NY Red Bulls avanserer forover, men Lewis Morgan avslutter utenfor.
    84'
    Inn: Joseph Rosales
    Ut: Luis Antonio Amarilla Lencina
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer Joseph Rosales, mens Luis Amarilla tar plass på benken.
    85'
    85'
    En av Minnesota United FCs spillere går i offside.
    86'
    86'
    Inn: Jacori Hayes
    Ut: Emanuel Reynoso
    Adrian Heath gjør dagens tredje bytte i Harrison, når han tar ut Emanuel Reynoso og setter inn Jacori Hayes.
    87'
    88'
    90'+1
    90'+1
    Frispark i en god posisjon for NY Red Bulls!
    90'+3
    Minnesota United FC angriper i Harrison, men blir avblåst for offside.
    90'+4
    Lukasz Szpala tildeler NY Red Bulls en corner. Lewis Morgan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.