Dagens dommer, Alan Kelly, blåser i gang kampen.
    Cristhian Casseres Jr. (NY Red Bulls) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    4'
    Cristhian Casseres Jr. (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    4'
    I Harrison slår John Tolkin en corner fra høyre.
    6'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    6'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    I Harrison har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Gult kort til Atlanta United FC
    Luiz Araujo
    Dommeren gir Luiz Araujo (Atlanta United FC) et gult kort.
    11'
    Skudd utenfor mål, NY Red Bulls
    15'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    17'
    Alan Kelly tildeler NY Red Bulls en corner. Cristhian Casseres Jr. sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Patryk Klimala
    Målsjanse på Red Bull Arena! Patryk Klimala fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    21'
    Franco Ibarra vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    23'
    Franco Ibarra ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Harrison.
    24'
    25'
    NY Red Bulls fosser fremover, men Alan Kelly blåser for offside på Red Bull Arena.
    27'
    Alan Kelly tildeler NY Red Bulls en corner. John Tolkin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    En av NY Red Bullss spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    34'
    En av Atlanta United FCs spillere går i offside.
    36'
    Frispark Atlanta United FC.
    39'
    Cristhian Casseres Jr.
    NY Red Bulls angriper. Cristhian Casseres Jr. får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    45'+1
    45'+2
    Kjempesjanse! Patryk Klimala (NY Red Bulls) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    48'
    50'
    51'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Patryk Klimala (NY Red Bulls) får et gult kort av dommer Alan Kelly.
    52'
    Sjanse i Harrison! Patryk Klimala (NY Red Bulls) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    53'
    Cristhian Casseres Jr. (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    54'
    NY Red Bulls angriper i Harrison, men blir avblåst for offside.
    55'
    Atlanta United FC angriper, men Alan Kelly blåser for offside.
    56'
    59'
    63'
    Frispark til NY Red Bulls på halvdelen til Atlanta United FC.
    64'
    Frisparket tildelt Atlanta United FC er farlig nær NY Red Bullss målområde.
    66'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Ronald Hernández
    Ut: Luiz Araujo
    Luiz Araujo (Atlanta United FC) erstattes av Ronald Hernandez.
    67'
    Inn: Josef Martinez
    Ut: Marcelino Moreno
    Atlanta United FC gjør sitt andre bytte. Marcelino Moreno erstattes av Josef Martinez.
    67'
    71'
    76'
    76'
    77'
    78'
    79'
    NY Red Bulls angriper i Harrison. Cristhian Casseres Jr. fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Kyle Duncan (NY Red Bulls) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    82'
    Kyle Duncan er tilbake på banen igjen.
    83'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Daniel Royer
    Ut: Patryk Klimala
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NY Red Bulls. Inn kommer Daniel Royer, mens Patryk Klimala tar plass på benken.
    84'
    Hjørnespark til Atlanta United FC
    86'
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    Inn: Jurgen Damm
    Ut: Brooks Lennon
    Gonzalo Pineda gjør dagens tredje bytte i Harrison, når han tar ut Brooks Lennon og setter inn Jurgen Damm.
    87'
    Inn: George Campbell
    Ut: Franco Ibarra
    Atlanta United FC bytter ut Franco Ibarra med George Campbell. Dette er det fjerde byttet som Gonzalo Pineda gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Wikelman Carmona
    Ut: Caden Clark
    NY Red Bulls bytter ut Caden Clark med Wikelman Carmona.
    88'
    I Harrison har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'
    Sean Nealis
    Sean Nealis (NY Red Bulls) pådrar seg et gult kort.
    90'+1
    Anton Walkes
    Anton Walkes (Atlanta United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Alan Kelly signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    90'+2
    90'+2
    George Bello
    George Bello (Atlanta United FC) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.