270
95
    Dagens kamp på City Ground i Nottingham er i gang.
    Ryan Yates
    I Nottingham header Ryan Yates (Nottingham Forest) mot mål, men ballen går utenfor.
    2'
    Joel Bagan
    Cardiff City angriper på City Ground. Joel Bagan header ballen i tverrliggeren!
    5'
    Joel Bagan
    Joel Bagan (Cardiff City) kommer til en målsjanse på City Ground, men klarer ikke å score.
    6'
    Lyle Taylor
    Nottingham Forest avanserer forover i Nottingham. Lyle Taylor avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    9'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Dean Whitestone signaliserer et frispark til Cardiff City på egen banehalvdel.
    13'
    Will Vaulks (Cardiff City) slår en corner fra venstre side på City Ground.
    15'
    Cardiff Citys Mark Thomas Harris blåses av for offside på City Ground.
    17'
    Philip Zinckernagel (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra venstre på City Ground.
    20'
    Frispark for Cardiff City på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    Mål for Nottingham Forest!
    Nottingham Forest 1 - 0 Cardiff City
    Mål: Lewis Grabban
    Målgivende: Max Lowe
    Lewis Grabban dundrer ballen i mål og Nottingham Forest tar ledelsen 1-0 på City Ground. Max Lowe sto for den målgivende pasningen.
    23'
    Lyle Taylor (Nottingham Forest) vinkes av for offside i Nottingham.
    28'
    Offside! Lewis Grabban (Nottingham Forest) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    30'
    32'
    Gult kort til Cardiff City
    Will Vaulks
    Will Vaulks (Cardiff City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    33'
    Offside! Joel Bagan (Cardiff City) er alene igjennom, men dommer Dean Whitestone ser at linjemannen er oppe med flagget.
    34'
    Dean Whitestone signaliserer et frispark til Cardiff City.
    36'
    James Collins
    Cardiff City angriper. James Collins får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Dean Whitestone tildeler Cardiff City en corner. Will Vaulks sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aden Flint (Cardiff City) vrir seg av smerte i gresset.
    40'
    Will Vaulks
    Will Vaulks (Cardiff City) kommer seg fri på City Ground, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nottingham fordi Brennan Johnson får behandling for en skade på banen.
    42'
    Aden Flint er på beina igjen og fortsetter kampen.
    44'
    Brennan Johnson er tilbake på banen igjen.
    45'
    Cardiff City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Mark Thomas Harris
    Mark Thomas Harris (Cardiff City) header utenfor.
    45'+2
    Cardiff City angriper, men James Collins vinkes av for offside.
    45'+3
    Frispark til Nottingham Forest på halvdelen til Cardiff City.
    48'
    Dommer Dean Whitestone ser at linjemannen løfter flagget, og Cardiff Citys Joel Bagan blåses av for offside.
    50'
    I Nottingham slår James Garner en corner fra venstre.
    52'
    I Nottingham har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Will Vaulks
    Will Vaulks (Cardiff City) avanserer forover på City Ground. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    Philip Zinckernagel
    Nottingham Forest angriper i Nottingham. Philip Zinckernagel fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - Cardiff City
    Inn: Kieffer Moore
    Ut: James Collins
    James Collins (Cardiff City) erstattes av Kieffer Moore.
    57'
    Inn: Rubin Colwill
    Ut: Sam Bowen
    Cardiff City bytter ut Sam Bowen med Rubin Colwill. Dette er det andre byttet som Mick McCarthy gjør i dagens kamp.
    57'
    Mål for Cardiff City!
    Nottingham Forest 1 - 1 Cardiff City
    Mål: Rubin Colwill
    Utligning! Rubin Colwill setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    58'
    Frispark Cardiff City.
    61'
    Cardiff City angriper i Nottingham. Mark Thomas Harris fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    62'
    Kieffer Moore
    Kieffer Moore (Cardiff City) kommer til avslutning på City Ground. Ballen heades i stolpen! Oi, oi, oi.
    63'
    Aden Flint
    Aden Flint (Cardiff City) prøver å heade ballen i mål på City Ground, men mislykkes.
    65'
    65'
    I Nottingham slår Will Vaulks en corner fra høyre.
    65'
    Will Vaulks
    Cardiff City angriper, men avslutningen til Will Vaulks går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Joe Lolley
    Ut: Philip Zinckernagel
    Bytte for Nottingham Forest. Joe Lolley kommer inn for Philip Zinckernagel på City Ground.
    67'
    James Garner (Nottingham Forest) slår en corner fra venstre side på City Ground.
    70'
    Ryan Yates
    Ryan Yates (Nottingham Forest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Joe Lolley
    Nottingham Forest avanserer forover i Nottingham. Joe Lolley avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    Dean Whitestone signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    72'
    Nottingham Forest 1 - 2 Cardiff City
    Målgivende: Kieffer Moore
    I Nottingham tar Cardiff City ledelsen 1-2 etter et mål av Rubin Colwill. Det er en fin assist fra Kieffer Moore.
    73'
    75'
    Marlon Pack
    Marlon Pack (Cardiff City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    Frispark Nottingham Forest.
    76'
    Perry Ng
    Perry Ng (Cardiff City) pådrar seg et gult kort.
    76'
    James Garner
    Nottingham Forest fosser forover og James Garner fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    Cardiff City, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Dean Whitestone tildeler Nottingham Forest en corner. James Garner sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Joe Lolley
    Sjanse til Nottingham Forest! Joe Lolley er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Will Vaulks (Cardiff City) løfter inn en corner fra høyre på City Ground.
    79'
    Curtis Nelson
    Målsjanse! Curtis Nelson (Cardiff City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Inn: Alexander Mighten
    Ut: Brennan Johnson
    Chris Hughton (Nottingham Forest) gjør sitt andre bytte for dagen. Alexander Mighten erstatter Brennan Johnson.
    81'
    Ryan Yates
    Sjanse i Nottingham! Ryan Yates (Nottingham Forest) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.