Ble dekket av Jostein Overvik

Velkommen til livedekningen av Norwich mot Manchester City. Premier League-tabellens nest nederste mot det nest øverste.
    Manchester City melder disse 11 fra start: Ederson, Walker, Stones, Otamendi, Zinchenko, Rodrigo, Gundogan, Silva (C), Bernardo, Sterling, Aguero.
    Benken: Bravo, Cancelo, Fernandinho, Foden, Mahrez, De Bruyne, Jesus.
    Norwich starter kampen med Alexander Tettey som kaptein. Trønderen har bare spilt tre minutter i Premier League etter opprykket - mot Newcastle 17. august. Dermed spiller Tettey fra start for første gang i Premeier League på tre år.
    Norwichs 11: Krul, Byram, Amadou, Godfrey, Lewis, Tettey, McClean, Buendia, Stiepermann, Cantwell, Pukki.
    Benken: Fahrmann, McGovern, Hanley, Heise, Drmic, Srbeny, Idah.
    Teemu Pukki har vist stor form for både Norwaich og Finland de siste ukene. Han står notert med fem mål både i Premier League og i EM-kvaliken.
    Norwich vant mot Newcastle 17. august, men har tre tap på fire kamper i Premier League-comebacket. Sist ble det tap 2-0 for West Ham i London.
    Manchester City gjør tre bytter fra laget som startet i 4-0-seieren over Brighton. Grunn til å merke seg at Pep Guardiola har valgt å sette både Kevin De Bruyne og Riyad Mahrez på benken. Aymeric Laporte er langtidsskadet.
    Norwich-keeper Tim Krul sliter med skade og det er usikkerhet rundt ham. Derfor stiller manager Daniel Farke med to keepere på benken.
    Manchester City på Carrow Road for første gang siden mars 2016. Den gangen endte det 0-0. Ingen forventer et målløst oppgjør i kveld.
    Manchester City starter som vanlig med høyt press.
    1'
    City eier ballen.
    2'
    David Silva innenfor 16-meteren for første gang. Corner.
    3'
    Rodri får hodet på ballen. Men kommer ikke til noen god avslutning.
    4'
    Manchester City bygger tålmodig opp på ny. Får et innkast til venstre.
    5'
    Zinchenko stormer frem på venstre, men taper duellen med Norwich-back Sam Byram.
    6'
    Norwich med alle mann fra 40 meter og inn. Skalker lukene. Tettey ligger dypt på midtbanen. Nesten som en ekstra stopper.
    8'
    Norwich prøver en kontring. Pukki på løp med en gang. Men pasningen for unøyaktig.
    9'
    Kyle Walker stormer frem på ballen. Men blir stoppet i nettet av Norwich-forsvarere.
    12'
    Aguero får med seg ballen forbi Tettey. Byram ordner opp for Nowich i neste trekk.
    13'
    Norwich forsøker å etablere seg 20 meter fra Citys mål. Men mister raskt ballen igjen.
    15'
    Aguero får ballen inne i Norwich-feltet. Hjemmelaget avklarer.
    16'
    Tettey opp på høyrekanten. Skaffer Norwich kampens første corner.
    18'
    Mål for Norwich City!
    Norwich City 1 - 0 Manchester City
    Mål: Kenny McLean
    Målgivende: Emiliano Buendia
    Norwich i ledelsen! Kenny Mc Lean kommer inn bak ryggen på Sterling og vinner duellen mot Rodri på den gode corneren til Buendi. Header ballen opp i nettaket. Carrow Road eksploderer.
    19'
    Pep Guardiola ser muggen ut på benken. Denne utviklingen hadde ikke mange ventet.
    22'
    Sterling utfordrer på venstre. Men Sam Byram er der og sender ballen ut til en resultatløse corner.
    23'
    David Silva prøver å finne Sterling med en five-a-side-pasning inne i 16-meteren til Norwich. Men det er alt for tett.
    25'
    Tim Krul plukker et innlegg fra Raheem Sterling. Ser ikke mye skadet ut Norwich-keeperen.
    25'
    Walker går helt inn i 16-meteren. Men Krul redder enkelt - keeperens kamp nummer 250 i engelsk fotball.
    26'
    Tettey klarerer. Norwich ser ut til å ligge komfortabelt defensivt akkurat nå.Manchester city sliter med finne åpningene.
    27'
    Sterling finner Aguero på bakerste stolpe. Heading over fra skrått hold.
    28'
    Norwich City 2 - 0 Manchester City
    Mål: Todd Cantwell
    Målgivende: Teemu Pukki
    Pukki stormer frem på en kontring. Manchester City-forsvaret i undertall. Kyle Walker opphever offsiden. Finnen finner Cantwell enkelt. Nydelig scoring. City er rystet!
    29'
    Sterling slipper litt i feltet etter at Bernardo Silva vinner en duell med Jamal Lewis. Headingen i stolpen. Dette er langt fra over med en times spilletid igjen.
    32'
    Ny mulighet på frispark for Norwich. City får avklart, men Pukki kjemper seg frem til en ny corner.
    33'
    Norwich presser på. Ballen i armen på John Stones. Får en ny corner. Nå fra venstre.
    34'
    Norwich kjemper som løver. City kommer med Sterling. Men igjen rett i fanget på Tim Krul.
    36'
    Innlegg fra Kyle Walker. Kunne ha blitt farlig. Men Norwich og Krul ordner opp nok en gang.
    37'
    Sam Byram - frigitt av West Ham - gjør en god jobb i sin første kamp fra start. Stopper nok en gang Sterling.
    38'
    Sterling har flyttet seg over til høyre. Skyter ballen i beina på Jamal Lewis. Ny corner. Resultatløs.
    39'
    Tettey kombinerer ballen nydelig ut. Zinchenko blir liggende i det neste trekket. City-backen har vondt.
    41'
    Jamal Lewis gjør også en god back-jobb. Stopper Sterling han også.
    42'
    Manchester City flytter ballen frem og tilbake. Men fart og aggressivitet er det foreløpig Norwich som har mest av.
    43'
    Bare en av Manchester Citys seks avslutninger har truffet mål.
    45'
    Mål for Manchester City!
    Norwich City 2 - 1 Manchester City
    Mål: Sergio Aguero
    Målgivende: Ilkay Gündogan
    Aguero gir City fornyet håp. Sniker seg mellom Norwich-stopperne på innlegget. Umarkert scorer argentineren sitt syvende mål i Premier League denne sesongen.
    45'
    Gult kort til Norwich City
    Sam Byram
    45'+2
    Ett minutt lagt til.
    45'+2
    City tar kommandoen fra start også etter pause.
    47'
    Bernardo Silva får slitt inn fra venstre. Norwich rydder opp.
    47'
    Norwich har ballen for noen sekunder, men Jamal Lewis omringes og City overtar igjen.
    48'
    Teemu Pukki får en stor mulighet etter en City feil. Men en litt for dårlig avslutning på pasningen fra Stipermann.
    50'
    Norwich City 3 - 1 Manchester City
    Mål: Teemu Pukki
    Himmel og hav. Otamendi gjør en kjempefeil. Buendi stjeler ballen og serverer Pukki sesongens sjette scoring. Amyric Laporte er dypt savnet i City-forsvaret.
    50'
    Hvilken match vi har fra Carrow Road. Viktig for Liverpool det som skjer her.
    53'
    Aguero kommer til en avslutning. Hjørnespark.
    53'
    Sterling går opp i lufta på innlegg fra Bernardo Silva. Men får ikke noe drag i headingen. Enkelt for Tim Krul.
    56'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Kevin De Bruyne
    Ut: Ilkay Gündogan
    57'
    Inn: Gabriel Jesus
    Ut: David Silva
    57'
    Guardiola gjør et tidlig bytte. Har ikke noe valg.
    58'
    Aguero kommer til en sjanse. Men fire Norwich-spillere pakker seg foran ham. Corner.
    59'
    Ny corner fra høyre. De Bruyne slår fra begge sider. Men resultatløst igjen.
    59'
    Konstant press fra Mancghester City nå. De Bruyne sentral i det meste etter at han kom inn.
    62'
    De Bruyne løfter frisparket inn. Men John Stones rekker ikke frem. Ballen ender igjen i klypene på Tim Krul.
    63'
    Kenny McLean
    Sterling setter fart mot jamal Lewis
    64'
    City prøver å være tålmodige med ball. Men begynner å kjenne stresset nå.
    66'
    Innlegg fra De Bruyne. Men Amadou slår Aguero i lufta.
    66'
    Norwich på en sjelden vissitt på Citys 16 meter. Men Pukki kommer aldri til en sjanse.
    67'
    Kyle Walker skaffer City en ny corner. Nummer 11 for kampen.
    68'
    Otamendi slipper løs i feltet. Men rett på Krul.
    68'
    Sterling får en sjanse når Norwich-forsvaret ikke er helt i ballanse. Men hjemmeforsvaret kjemper som løver og vinner igjen ballen. Amadou har lange bein nå!
    69'
    Gult kort til Manchester City
    Bernardo Silva
    70'
    Mahrez på vei i Citys tredje bytte.
    70'
    Stiepermann skaffer Norwich frispark og en etterlengtet pustepause.
    71'
    Pukki på gang igjen. City vinner tilbake ballen. Men Norwich kjemper seg til et frispark fra 35 meter.
    73'
    Buendias frispark langt utenfor.
    73'
    Inn: Riyad Mahrez
    Ut: Bernardo Silva
    74'
    Mahrez åpner med å spille ballen rett ut til innkast for Norwich.
    74'
    Norwich presser City høyt og vinner et innkast. Imponerende med krefter i de gulgrønne i kveld.
    75'
    Sterling løfter fint inn. Aguero header over. Stor sjanse for Citys målscorer.
    78'
    Frispark Norwich til venstre. God posisjon og sjanse dette.
    80'
    Ederson plukker frisparket og setter i gang City på ny. Men nå begynner tiden å bli knapp.
    81'
    Spillerbytte - Norwich City
    Inn: Josip Drmic
    Ut: Emiliano Buendia
    83'
    Todd Cantwell
    87'
    Kjemperedning av Tim Krul på headingen til Aguero. Keeperen har 10 strake tap mot City.