I Norwich har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Norwich City FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    1'
    Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool FC) slår en corner fra høyre side på Carrow Road.
    3'
    Darren England signaliserer et frispark til Norwich City FC på egen banehalvdel.
    3'
    Darren England tildeler Liverpool FC en corner. Kostas Tsimikas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Mål for Liverpool!
    Norwich City 0 - 1 Liverpool
    Mål: Takumi Minamino
    Målgivende: Divock Origi
    Liverpool FC leder 0-1 etter en scoring av Takumi Minamino. Divock Origi var nest sist på ballen.
    4'
    Darren England signaliserer et frispark til Liverpool FC like utenfor Norwich City FC-området.
    11'
    I Norwich slår Kostas Tsimikas en corner fra venstre.
    13'
    Ibrahima Konate
    Liverpool FC angriper og Ibrahima Konate får avsluttet. Headingen treffer ikke Norwich City FC-målet.
    13'
    Norwich City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til Norwich City FC på halvdelen til Liverpool FC.
    18'
    Billy Gilmour
    Billy Gilmour (Norwich City FC) kommer til en målsjanse på Carrow Road, men klarer ikke å score.
    19'
    Frispark for Norwich City FC på egen banehalvdel.
    19'
    Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool FC) løfter inn en corner fra høyre på Carrow Road.
    23'
    Kaide Gordon
    Liverpool FC angriper, men avslutningen til Kaide Gordon går utenfor.
    24'
    Darren England signaliserer et frispark til Norwich City FC.
    26'
    Christos Tzolis
    Målsjanse til Norwich City FC! Christos Tzolis treffer mål, men keeper redder.
    27'
    Liverpool, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Christos Tzolis (Norwich City FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Carrow Road.
    30'
    Alex Oxlade-Chamberlain ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Norwich.
    31'
    Adam Idah
    Norwich City FC angriper i Norwich. Adam Idah avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    33'
    34'
    Straffe til Norwich City FC!
    41'
    41'
    Norwich City FC får tildelt et straffespark på Carrow Road. Christos Tzolis tar straffen ... og bommer!
    43'
    Curtis Jones
    Liverpool FC avanserer forover i Norwich. Curtis Jones avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    44'
    Naby Keita
    Naby Keita (Liverpool FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Tyler Morton
    Ut: Naby Keita
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Liverpool FC. Inn kommer Tyler Morton, mens Naby Keita tar plass på benken.
    46'
    Pierre Lees-Melou
    Sjanse! Norwich City FC avanserer forover, men Pierre Lees-Melou avslutter utenfor.
    47'
    49'
    Norwich City 0 - 2 Liverpool
    Mål: Divock Origi
    Målgivende: Kostas Tsimikas
    Divock Origi header inn 0-2 og Liverpool FC øker ledelsen på Carrow Road. Kostas Tsimikas sto for den målgivende pasningen.
    50'
    Norwich City FC angriper i Norwich, men blir avblåst for offside.
    52'
    Divock Origi
    Divock Origi (Liverpool FC) kommer seg fri på Carrow Road, men avslutningen går utenfor.
    53'
    Offside! Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool FC) er alene igjennom, men dommer Darren England ser at linjemannen er oppe med flagget.
    54'
    56'
    Kostas Tsimikas (Liverpool FC) løfter inn en corner fra venstre på Carrow Road.
    58'
    Joe Gomez
    Joe Gomez (Liverpool FC) header utenfor.
    59'
    59'
    60'
    Liverpool FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Liverpool FC angriper i Norwich. Kaide Gordon fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Dommer Darren England ser at linjemannen løfter flagget, og Norwich City FCs Christos Tzolis blåses av for offside.
    63'
    Frispark Liverpool FC.
    63'
    Dommer Darren England venter med å sette i gang spillet fordi Dimitris Giannoulis ligger nede.
    65'
    Inn: Andy Robertson
    Ut: Kostas Tsimikas
    Liverpool FC gjør sitt andre bytte. Kostas Tsimikas erstattes av Andy Robertson.
    66'
    Dimitris Giannoulis er på beina igjen og fortsetter kampen på Carrow Road.
    66'
    Darren England signaliserer et frispark til Liverpool FC.
    66'
    Spillerbytte - Norwich City
    Inn: Teemu Pukki
    Ut: Christos Tzolis
    Norwich City FC bytter ut Christos Tzolis med Teemu Pukki. Dette er det første byttet som Daniel Farke gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Milot Rashica
    Ut: Bali Mumba
    Daniel Farke (Norwich City FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Milot Rashica erstatter Bali Mumba.
    69'
    Frispark til Liverpool FC på halvdelen til Norwich City FC.
    71'
    Gult kort til Norwich City
    Pierre Lees-Melou (Norwich City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    71'
    Billy Gilmour (Norwich City FC) slår en corner fra høyre side på Carrow Road.
    73'
    Lukas Rupp
    Målsjanse! Lukas Rupp (Norwich City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    75'
    Inn: Kieran Dowell
    Ut: Pierre Lees-Melou
    Daniel Farke gjør dagens tredje bytte i Norwich, når han tar ut Pierre Lees-Melou og setter inn Kieran Dowell.
    77'
    Norwich City 0 - 3 Liverpool
    Målgivende: Alex Oxlade-Chamberlain
    Takumi Minamino øker Liverpool FCs ledelse til 0-3! Det er en fin assist fra Alex Oxlade-Chamberlain.
    80'
    Teemu Pukki
    Teemu Pukki (Norwich City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Frispark Norwich City FC.
    82'
    Adam Idah
    Norwich City FC angriper. Adam Idah får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    83'
    83'
    Darren England signaliserer et frispark til Liverpool FC på egen banehalvdel.
    83'
    Darren England tildeler Liverpool FC en corner. Andy Robertson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    I Norwich har et frispark blitt tildelt bortelag.
    86'
    Inn: Jordan Henderson
    Ut: Curtis Jones
    Liverpool FC bytter ut Curtis Jones med Jordan Henderson.
    87'
    Ibrahima Konate (Liverpool FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    87'
    Adam Idah
    Adam Idah (Norwich City FC) avanserer forover på Carrow Road. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.