Ble dekket av VG Sporten

Hei og velkommen til denne livedekningen av FA Cup-kampen mellom Norwich og Chelsea. Avspark er 18.30. Mitt navn er Herman Tinius Folvik.
    0'
    Chelsea: Caballero - Rudiger, Luiz, Cahill - Zappacosta, Drinkwater, Dakayoko, Kennedy - Willian, Batshuayi, Pedro
    0'
    Hazard, Kante, Fabregas og Christensen er ikke en gang på Chelseas benk.
    0'
    For Norwich spiller Alexander Tettey fra start. De stiller slik: Gunn - Pinto, Zimmermann, Hanley, Klose, Lewis - Tettey, Trybull, Pritchard, Madisson - Murphy
    0'
    Lenge siden David Luiz har startet. Blir interessant å se han i dag.
    0'
    Manchester United og Liverpool gikk videre i går. Manchester City det samme tidligere i dag. Kan Chelsea også følge opp? De er store favoritter. Tross at de sparer noen av sine beste.
    0'
    Alexander Tettey har utgående avtale med Norwich. Dermed er han gratis å hente fra sommeren. En Rosenborg-retur virker aktuelt. Hvis ikke det er en god måte å imponere andre lag mot et så stort lag som Chelsea i dag.
    0'
    Lagene skal straks gå ut på Carrow Road.
    0'
    Antonio Conte leder selvsagt Chelsea. Daniel Farke er sjef for Norwich.
    0'
    Da er kampen i gang. Norwich i gult og grønt. Chelsea i mørkeblå/svart.
    1'
    Kennedy skyter fra langt hold. Håpløst forsøk. 10-15 meter til side for mål.
    2'
    Vanligvis så velkledde Conte, har i dag på seg blå treningsbukser og blå "trenerjakke".
    3'
    Hanley kommer til dagens første skudd for Norwich. Rett i Luiz.
    4'
    Jevn start de første 5 minuttene.
    5'
    Norwich står meget bra her i starten. Ingen forrykende start fra Chelsea.
    7'
    Kennedy kommer sent inn i en duell mot Pinto. Sistnevnte blir liggende.
    8'
    Pinto kommer seg opp og prøver å fortsette. Fikk seg en trøkk i nakken så det ut til.
    10'
    Fint Chelsea-spill, men Bakayoko blir gående fast når gjestene nærmer seg målet.
    11'
    Lang ball mot Zappacosta fra Luiz. For lang. Men tanken er god, både fra pasningslegger og løpet til angrepsspiller.
    12'
    Tettey har kommet bra i gang sentralt hos Norwich. Vunnet et par baller og pasningene hans har vært enkle og gode.
    13'
    Tettey har vel for øvrig scoret mot et av Contes lag før. Da Norge møtte Italia til VM-kvalikkamp i Roma i 2015. Italia snudde riktignok til 2-1.
    14'
    Morata, som bommet alene med keeper tre ganger i 2-2-kampen mot Arsenal, sitter på benken med lue og buff.
    15'
    Drinkwater prøver seg med en delikat pasning mot Kennedy, men den er ikke presis nok og spretter ut til kast.
    16'
    Norwichs Murphy prøver en mellomting av innlegg og skudd. Caballero holder den.
    17'
    Willian får frispark.
    20'
    Halvspilt første omgang. Ingen sjanser.
    22'
    Luiz holder på å miste ballen i bakre rekker, men det går bra.
    23'
    Norwichs Maddison prøver et skudd. Det blokkeres og går inn til keeper.
    25'
    Chelsea har vært overraskende svake så langt i kveld. Antonio Conte ser ikke akkurat fornøyd ut heller.
    27'
    Maddison og Norwich forsøker igjen et langskudd. Langt unna å treffe mål.
    29'
    Pedro prøver å legge inn. Den går inn til keeper.
    30'
    Kennedy skyter via en Norwich-forsvarer og til corner.
    31'
    Chelsea får lite ut av corneren.
    32'
    Chelsea med ny corner. Igjen rydder Norwich opp.
    34'
    Norwich med kveldens første sjanse. Murhpy er kvikk og får noen meter til Rudiger. Skuddet fra litt skrå vinkel går utenfor.
    35'
    Willian med innlegg mot Pedro. Vertenes forsvar har kontroll.
    38'
    Zappacosta får klarert et skummelt innlegg fra Pritchard til corner.
    43'
    Maddison slår rett i Batshyuai. En enkel corner å forsvare seg mot for Chelsea.
    43'
    Legges til to minutter.
    45'+1
    Maddison med nytt skudd. Det går også over.
    45'+1
    En veldig svak omgang fra Chelseas side nærmer seg slutten. Norwich har i undertegnedes øyne vært best - med flest skudd og potensielle farligheter. Uansett, en tam omgang i bunn og grunn for en nøytral seer.
    45'+2
    45'+2
    46'
    Annen omgang på Carrow Road i gang. Virker ikke å være noen bytter.
    46'
    Morata i oppvarming. Tipper Chelsea og Conte er meget misfornøyd med første omgang.
    47'
    God Chelsea-sjanse. Kennedy legger inn mot Pedro som header inn mot Willian rett foran mål. Zimmermann rydder opp like foran brasilianeren.
    48'
    Dersom det ender uavgjort blir det for øvrig omkamp. Da er det Chelsea som får hjemmekamp.
    50'
    Skudd fra distanse fra Willian. Den går rett på keeper.
    50'
    Willian med strålende forarbeid til Drinkwater, men hans skudd er håpløst. Langt utenfor.
    52'
    Uansett er Chelsea på gang nå. Skapt flere farligheter i starten av omgangen her.
    53'
    Langskudd fra Bakayoko. Langt utenfor.
    55'
    Willian med et bra skudd fra 20 meter. Keeper redder til corner. Ikke langt unna! Chelsea nærmer seg nå.
    56'
    Pedro med skudd fra 20 meter, også han. Går en meter over, hvis ikke hadde den nok gått i mål.
    56'
    Willian drar seg forbi to mann, men skuddet går rett på målvakt Gunn!
    58'
    Willian med innlegg. Det får Norwich avklart enkelt.
    59'
    Bra Chelsea-trykk første kvarteret av annen omgang. En mye bedre versjon enn i første omgang.
    60'
    Klose kommer til heading på corner for Norwich. Den går en meter eller to utenfor.
    64'
    Pedro med skudd fra spiss vinkel. Keeper Gunn har full kontroll.
    66'
    Nesten 24.000 på plass.
    67'
    Kennedy og Bakayoko, som begge har hatt en svak kamp for Chelsea, spiller seg i trøbbel og må lage frispark.
    69'
    Cabalerro glipper innlegget og er ute av mål i det Murphy skyter, men skuddet har ikke retning mot mål. Svært farlig!
    70'
    Liverpools Philipe Coutinho er nå bekreftet klar for Barcelona, for øvrig.
    71'
    17 minutter igjen bare nå. Chelsea hadde et meget bra trøkk på Norwich i starten av omgangen, men nå ser det verre ut igjen. Mye jevnere.