2'
    I Norrkøping har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    3'
    Fredrik Klitte tildeler IFK Norrköping FK en corner. Jonathan Levi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark IFK Norrköping FK.
    10'
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for IF Elfsborg!
    IFK Norrköping FK 0 - 1 IF Elfsborg
    Mål: Oliver Zandén
    Målgivende: Per Frick
    Et uheldig selvmål av Oliver Zanden gjør at det står 0-1 på Nya Parken. Per Frick sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    14'
    Linus Wahlqvist Egnell
    IFK Norrköping FK angriper. Linus Wahlqvist får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    IF Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    16'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IF Elfsborg.
    16'
    IFK Norrköping FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til IFK Norrköping FK.
    22'
    23'
    26'
    28'
    Frispark til IFK Norrköping FK på halvdelen til IF Elfsborg.
    29'
    30'
    30'
    30'
    32'
    35'
    I Norrkøping slår Jonathan Levi en corner fra venstre.
    37'
    IFK Norrköping FK 0 - 2 IF Elfsborg
    Mål: Rasmus Alm
    Målgivende: Simon Olsson
    I Norrkøping øker IF Elfsborg ledelsen til 0-2 takket være et mål av Rasmus Alm. Flott spill fra Simon Olsson før målet.
    39'
    Mål for IFK Norrköping FK!
    IFK Norrköping FK 1 - 2 IF Elfsborg
    Mål: Christoffer Nyman
    Målgivende: Ari Skulason
    Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) header ballen i mål på Nya Parken. Stillingen er nå 1-2. Ari Skulason var nest sist på ballen.
    41'
    42'
    Frispark IF Elfsborg.
    43'
    Christoffer Nyman
    Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) kommer til en målsjanse på Nya Parken, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    45'+1
    Skudd på mål, IF Elfsborg
    48'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    49'
    50'
    53'
    54'
    55'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK.
    56'
    56'
    Spillerbytte - IF Elfsborg
    Inn: Alexander Bernhardsson
    Ut: Jacob Ondrejka
    IF Elfsborg bytter ut Jacob Ondrejka med Alexander Bernhardsson. Dette er det første byttet som Jimmy Thelin gjør i dagens kamp.
    59'
    60'
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Ishaq Abdulrazak
    Ishaq Abdulrazak får gult kort og må stå over en kamp for IFK Norrköping FK!
    62'
    62'
    Det blir farlig! Frispark for IF Elfsborg er nær straffområde.
    62'
    Hjørnespark til IF Elfsborg
    64'
    65'
    68'
    69'
    Skudd utenfor mål, IFK Norrköping FK
    70'
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Lucas Lima
    Ut: Eman Markovic
    IFK Norrköping FK bytter ut Eman Markovic med Lucas Lima.
    70'
    Inn: Maic Sema
    Ut: Daniel Eid
    Bytte for IFK Norrköping FK. Maic Sema kommer inn for Daniel Eid på Nya Parken.
    70'
    70'
    I Norrkøping har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    Inn: Simon Strand
    Ut: Oliver Zandén
    Jimmy Thelin (IF Elfsborg) gjør sitt andre bytte for dagen. Simon Strand erstatter Oliver Zanden.
    72'
    Inn: Jeppe Okkels
    Ut: Rasmus Alm
    Rasmus Alm (IF Elfsborg) erstattes av Jeppe Okkels.
    72'
    74'
    IFK Norrköping FK 2 - 2 IF Elfsborg
    Målgivende: Ishaq Abdulrazak
    Mål! IFK Norrköping FK utligner til 2-2 etter en heading av Christoffer Nyman i Norrkøping. Det er en fin assist fra Ishaq Abdulrazak.
    76'
    Jonathan Levi
    Jonathan Levi skyter i stolpen! Stor sjanse for IFK Norrköping FK i Norrkøping.
    79'
    Målsjanse! Christoffer Nyman (IFK Norrköping FK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    79'
    Jeppe Okkels
    Jeppe Okkels treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for IF Elfsborg i Norrkøping.
    80'
    80'
    Maic Sema
    IFK Norrköping FK angriper, men avslutningen til Maic Sema går utenfor.
    82'
    82'
    Inn: Noah Soderberg
    Ut: Andre Romer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IF Elfsborg. Inn kommer Noah Soderberg, mens Andre Romer tar plass på benken.
    83'
    Inn: Sveinn Aron Gudjohnsen
    Ut: Per Frick
    IF Elfsborg gjør sitt femte bytte. Per Frick erstattes av Sveinn Aron Gudjohnsen.
    83'
    84'
    Dommer Fredrik Klitte venter med å sette i gang spillet fordi Emmanuel Boateng ligger nede.
    85'
    Skudd utenfor mål, IF Elfsborg
    86'
    86'
    86'
    Emmanuel Boateng ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Norrkøping.
    86'
    Emmanuel Boateng
    IF Elfsborg angriper i Norrkøping. Emmanuel Boateng avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    Fredrik Klitte tildeler IF Elfsborg en corner. Johan Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+2
    Jacob Ortmark
    Jacob Ortmark (IFK Norrköping FK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+4
    90'+6
    90'+8
    90'+8
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK like utenfor IF Elfsborg-området.