1-0

Ble dekket av Jostein Overvik

Velkommen til kveldens dekning av Norge - Wales i EM-kvalifiseringen for kvinner.
    Norges lagoppstilling er inne!
    Norge XI (4–2–3–1): Fiskerstrand – Moe Wold, Mjelde, Thorisdottir, Minde – Bøe Risa, Syrstad Engen – Eikeland, Graham Hansen, Reiten – Utland
    Norge stiller med tre debutanter i landslagstroppen: Celin Bizet Ildhushøy (Vålerenga), Julie Blakstad (RBK) og Ida Norstrøm (LSK).
    Norge har vunnet samtlige fire kamper i gruppespillet hittil og topper tabellen med tolv poeng. Hovedtrener Martin Sjögren mener Wales – med åtte poeng på fire kamper – er gruppens tøffeste motstander. Nord-Irland, Hviterussland og Færøyene utgjør resten av gruppen.
    Wales XI (4–4–1–1): O'Sullivan – Roberts, Filbey, Ingle, Ladd – Green, James, Fishlock, Rowe – Harding – Green
    Disse sitter for øvrig på Norges benk: Guro Pettersen, Ida Norstrøm, Tuva Hansen, Emilie Woldvik, Elise Thorsnes, Celin Bizet Ildhusøy, Therese Åsland, Frida Maanum, Synne Jensen, Emilie Haavi, Karina Sævik og Julie Blakstad.
    Norge har møtt Wales tre ganger. Alle tre med norsk seier. 2-0 da Ada Hegerberg scoret begge målene i 2016, 4-0 i 2015 (mål Isabell Lehn Herlovsen 2, Ada Hegerberg og Maren Mjelde) og 3-0 i 2012 (Cecilie Pedersen 3).
    Wales starter best. Men Fiskerstrand snapper innlegget. Norge tar over.
    2'
    Norge høyere i banen. Men fortsatt ingen muligheter. Wales skjermer ballen ut foran nesen på Graham Hansen,
    5'
    Norge går høyt med backene Kristine Minde og Ingrid Moe Wold. Minde nærmest ving hittil.
    6'
    Reiten trekker inn i banen og finner rom. Skuddet med venstre fot går over mål.
    7'
    Graham Hansen kommer seg avslutning. Men treffer spiss Lisa-Marie Utland i kroppen.
    8'
    Jessica Fishlock drar til fra langt hold. Cecilie Fiskerstrand slår til corner.
    10'
    Wales presser på. Josephine Green drar til. Skuddet blokkert. Ny corner for Wales.
    11'
    Norge får ryddet unna. Reiten skaffer frispark midt på egen halvdel.
    11'
    Maria Thorisdottir slår opp på Syrstad Engen. Men svakt mottak. Ender i frispark for Wales.
    12'
    Fishlock finner Green inne i feltet. Men offside. Wales har vært best de første 10 minuttene.
    13'
    Norge høyere nå. Graham Hansen legger inn. Men Ingle header unna.
    14'
    Graham Hansen slår inn godt igjen. Minde får en god mulighet. Men misser i mottaket.
    15'
    Thorisdottir slår ballen inn mot mål fra 35 meter. Men ingen norske spillere der. Laura O'Sullivan pluklker ned ballen.
    16'
    Wales-spiss Keyleigh Green ligger nede på gresset. Har vært god hittil, men reiser seg.
    17'
    Wales kommer til avslutning. Men headingen til Harding ikke god nok.
    19'
    Wales har vært mest agressive de første 20 minuttene. Landslagssjef Martin Sjögren ser ikke spesielt fornøyd ut.
    21'
    Guro Reiten skaffer Norge dagens første corner på Ullevaal.
    22'
    Graham Hansen slår corneren litt for lang. Norsk innkast motsatt.
    23'
    Graham Hansen slår tunnel på en waliser og skaffer nok en corner.
    25'
    Corner-bonanza for Norge. Nå øker presset. Ingrid Moe Wold prøver med et langskudd. Langt over.
    25'
    Norge bedre nå. Ingrid Syrstad Engen og Caroline Graham Hansen styrer, men fortsatt for enkle balltap.
    27'
    Reiten legger inn til Graham Hansen på bakre stolpe. Ny corner for Norge.
    28'
    Mål for Norge!
    Norge 1 - 0 Wales
    Mål: Guro Reiten
    Målgivende: Caroline Graham Hansen
    Der sitter den! Norge får igjen kjøre et enkelt cornertrekk.Guro Reiten legger ballen inn mot mål. Ballen sniker seg inn i hjørnet. Alt annet enn godt keeperspill av O'Sullivan.
    29'
    Nå er det bare Norge. Graham Hansen kjører slalåm gjennom Wales-forsvaret, men ballen ut over linjen.
    32'
    Thorisdottir slår feil. Wales kontrer. Keeper Cecilie Fiskerstrand er på bærtur, men avslutningen til Green går utenfor. Der levde Norge farlig.
    34'
    Thorisdotter feller spiss Green. Wales får frispark.
    35'
    Maren Mjelde pådrar seg frispark 25 meter fra eget mål. God posisjon.
    35'
    Manchester Uniteds Ladd curler frisparket over det norske målet.
    37'
    Moe Wold finner Eikeland i en norsk kontring. Men midtbanespilleren får ikke kontroll på ballen. God sjanse.
    37'
    Mjelde veldig lite fornøyd med at Wales får corner. Dommerfeil.
    38'
    Corneren skrus inn mot Fiskerstrand. Keeperen bokser ballen unna.
    39'
    Graham Hansen felles av Ingle. Men ikke noe frispark fra dommeren fra Slovakia.
    41'
    Reiten finner Amalie Eikeland. Får ikke noe fart i i skuddet. Men corner.
    43'
    Syrstad Engen header corneren på utsiden av nettveggen.
    43'
    Graham Hansen holder lenge på ballen. Ender med offside på Utland.
    44'
    Angharad James ligger nede. Stopp i spillet.
    45'
    Ett minutt lagt til.
    45'+1
    Graham Hansen går for tøft inn i Rowe. Frispark Wales.
    45'+1
    Reiten tas i en kontring. Nå er det snart pause.
    45'+2
    Ingrid Moe Wold slår bort ballen upresset. har vært alt for mange feil i denne kampen.
    47'
    Wales ligger lavt og har defensiv kontroll akkurat nå.
    49'
    Syrstad Engen sløser bort ballen.
    49'
    Syrstad Engen spiller opp Reiten i mellomrommet. Reiten vil ha hands på Wales, men dommeren reagerer ikke. Virker korrekt.
    50'
    Syrstad Engen mister ballen igjen. Den norske midtbanen har vært for unøyaktig i kveld.
    51'
    Caroline Graham Hansen kjører et lite show inn i feltet til Wales. Ender i en svak avslutning fra Moe Wold. Men norsk corner som ender resultatløst.
    53'
    Vilde Bøe Risa mister ballen. Natasha Harding kommer til avslutning. Ballen rett over. Der var Wales nær!
    54'
    Kristine Minde spiller feil. Wales kontrer. Fishlock faller i feltet. Mener hun skal ha straffe. Men dommeren reagerer ikke.
    55'
    Keeper O'Sullivan nøler med utspill. Guro Reiten får en mulighet. Men skuddet går over.
    56'
    Reiten spilt opp rettvendt på midtbanen. Men svak pasning igjen.
    57'
    Graham Hansen kombinerer med Reiten. Kjempesjanse. Men Wales-keeperen avverger til corner.
    58'
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Frida Maanum
    Ut: Vilde Bøe Risa
    58'
    Caroline Graham Hansen dundrer ballen i mål fra 20 meter. Men målet annulleres på grunn av offside på Utland. Graham Hansen skjønner null. Tvilsomt!
    61'
    Graham Hansen fosser frem fra midtbanen og helt inn til mål. Utland får en sjanse. Men Wales stopper muligheten.
    64'
    Gult kort til Norge
    Ingrid Wold
    64'
    Inn: Karina Sævik
    Ut: Amalie Eikeland
    67'
    Graham Hansen har tydelig vondt. Ligger nede. Fikk en vridning i venstre ankel i det gode raidet. Må gå ut.
    69'
    Kristine Minde
    71'
    Inn: Elise Thorsnes
    Ut: Caroline Graham Hansen
    71'
    Klar svekkelse med Graham Hansen ut. Kampen nærmer seg et vippepunkt. Wales må etter hvert våge mer. Da hadde det vært bruk for Oslo-jenta.
    72'
    Farlig ball inn i det norske feltet. Men Kayleigh Green når ikke frem. Fiskerstrand tar ballen.
    74'
    Gult kort til Wales
    Angharad James tar ned Karina Sævik. Ingen tvil om det gule.
    75'
    Innlegg fra Wold. Men den høye ballen går over dørlinjen.
    77'
    77'
    Reiten slår ballen inn mot Minde. Men O'Sullivan fanger innlegget.
    79'
    Ny feilpasning fra Syrstad Engen. Upresise pasninger og enkle feil har vært Norges problem i kveld.
    80'
    Keyleigh Green får gult for å ha prøvd å filme seg til straffe.
    81'
    Kan se ut som en hodeskade på Wales Anna Filbey. Båren kommer ut på banen.
    83'
    Anna Filbey må ut. Helen Ward (42 mål for Wales) kommer inn.
    84'
    Corner Wales. Norge blokkerer skuddet.
    85'
    Wales får frispark på midtbanen.
    86'
    Reiten slår inn mot Utland, men Wales rydder opp.
    88'
    Wales kontrer og skaffer seg en ny corner.
    88'
    Wales skriker på hands inne i det norske feltet, men ingen reaksjon fra dommeren.Men ballen traff Maren Mjeldes arm som sto rett ut. Heldig.