Velkommen til liveoppdateringen fra Norges svært viktige EM-kvalikkamp mot Kroatia i Drammen!
    Slik starter Norge: Klaesson - Sebulonsen, Heggheim, Daland, Hjelde - Vetlesen, Hove, Arnstad, Ceide - Strand Larsen, Botheim.
    Kroatia: Kotarski - Stanisic, Colina, Sutalo, Vuskovic - Kacavenda, Krizmanic - Simiz, Sucic, Matanovic.
    Uhyre viktig kamp for de norske U21-gutta, dette. Kroatia topper gruppen med 19 poeng etter åtte spilte kamper. Norge er gruppetreer, fire poeng bak Kroatia men med to kamper færre spilt.
    Med andre ord: Norges EM-skjebne står og faller litt på kveldens batalje i Drammen.
    Sist disse to møttes ble det en skikkelig thriller som Norge tapte 3-2. Det er nok en revansjelysten gjeng i rødt, hvitt og blått som snart skal i aksjon her.
    Kaptein Erik Botheim sparker oss i gang.
    1'
    Fine kombinasjoner ute på Norges venstreside med Hjelde/Konradsen Ceïde, men Kroatia står godt i forsvar.
    3'
    Kroatias Matanovic blir liggende etter en duell med Daland. Får seg en trøkk i venstre skulder.
    4'
    Mål for Kroatia!
    Norge 0 - 1 Kroatia
    Mål: Luka Sucic
    Marerittstart! Kroatia bryter høyt og Norge får ikke rensket unna. Både én og to ganger spretter ballen bortelagets vei og ballen faller til Luka Sucic. Fra seks meters hold kan han enkelt styre ballen inn bak Klaesson. Foto: NTB.
    5'
    FOR EN SJANSE! Tverrliggeren dirrer etter den avslutningen fra Strand Larsen! Botheim legger lekkert igjen til spissmakkeren, og Groningen-spissen banker den i tverrliggeren.
    7'
    Norge holder i ballen.
    11'
    Norge gjør det vanskelig for seg selv i de bakre rekker, men en lang tå fra Daland og en våken Klaesson hindrer norsk forsvarskatastrofe.
    13'
    Gult kort til Kroatia
    Nikola Soldo
    Nikola Soldo får kampens første gule kort for å felle Konradsen Ceïde.
    14'
    Kroatia komfortable i forsvar nå. Norge med mye ball, men har ikke satt bortelaget på noen prøver siden tverrliggertreffet for knappe ti minutter siden.
    16'
    Nære! Stor norsk mulighet, og det er Strand Larsen som får den. Konradsen Ceïde kommer til innlegg fra kort hold, men en feberredning fra Kotarski hindrer norsk utligning.
    19'
    Corner for Norge. Kampens første.
    19'
    Får ingenting ut av den.
    20'
    Kroatisk hjørnespark nå.
    22'
    Norge sliter med å klarere, og Kroatia biter seg fast. Til slutt ender ballen i returrommet hos Sucic som måker ballen over.
    22'
    Hove prøver et langskudd, men et hav av kroater står i veien for å blokkere. Lykkes også med det.
    26'
    Konradsen Ceïde har vært frisk ute til venstre og storspiller én mot én med Bayern München-spiller Josip Stanisic. Får en corner. Foto: NTB.
    28'
    Kommer et par norske innlegg etter hjørnesparket, men Kroatia stanger unna.
    28'
    Ny, god norsk mulighet! Vetlesen drar seg forbi både én, to og tre kroater, men drar deretter avslutningen litt for langt til siden.
    30'
    Corner for Kroatia.
    32'
    Spiller seg lekkert til innlegg etter en norsk klarering, men klarer ikke å få noe ut av innleggsmuligheten.
    33'
    Så er det Norge som får en corner. Igjen komme det fra venstresiden ved Konradsen Ceïde.
    33'
    Ender med at Konradsen Ceïde kommer til avslutning, men Kotarski har god kontroll.
    34'
    Mål for Norge!
    Norge 1 - 1 Kroatia
    UTLIGNING! Og det er kaptein Erik Botheim som kriger den inn! Flotte kombinasjoner mellom Konradsen Ceïde/Hove ute til venstre. Sistnevnte kommer til innlegg og finner Botheim som kaster seg frem og stupheader inn en uhyre viktig utligning! Foto: NTB.
    37'
    Det er Erik Botheims første scoring på 173 dager!
    38'
    Flere norske avslutninger, men Kroatia blokkerer det ene etter det andre. Det ene forsøket som ikke blir blokkert, signert Vetlesen, triller ufarlig utenor.
    39'
    Nærmer seg pause i Drammen. Norge det førende laget.
    43'
    Legges til ett minutt.
    45'
    Kacavenda drar elegant av to mann, men Vetlesen setter inn en sugende takling.
    45'+1
    Pausesignalet går, og de norske U21-gutta kan ta med en god følelsen inn i garderoben. Norge bør ha alle tre poengene dersom EM-drømmen skal leve videre her - og det er bare å henge med når de kommer ut igjen til de siste 45.
    Da er vi i gang med de siste 45.
    46'
    Ingen endringer fra landslagssjef Smerud i pausen.
    46'
    Kroatene gjør på sin side én endring etter pause: Bayern München-spiller Josip Stanisic hadde ingen god 1. omgang og erstattes av Veldin Hodza.
    48'
    Gult kort til Norge
    Arnstad får det gule kortet for en tidligere situasjon. Var sent inne i en takling.
    49'
    Hjørnespark for Norge. Igjen kommer det etter en Konradsen Ceïde-involvering på venstresiden.
    52'
    Arnstad sikter på Daland som avslutter via en spiller og ut til ny corner.
    52'
    Godt slått corner, men ingen som får avsluttet på mål.
    53'
    Lang ball opp mot Strand Larsen som får tatt ned ballen og kommer alene med keeper. Men han får en litt for lang touch, den norske spissen. Kroatia slipper med skrekken. Foto: NTB.
    55'
    Plutselig kommer Kroatia til en mulighet, men avslutningen går et stykke til side for mål.
    59'
    Nytt kroatisk bytte: Igor Matanovic går av, Antonio Marin inn.
    61'
    Vetlesen går i bakken inne i Kroatia-boksen og vil ha straffe, men får ingenting. Sto godt plassert der, dommer David Munro.
    64'
    Like etter kommer Hove til avslutning, rett på keeper.
    65'
    God ball i bakrom mot Strand Larsen som nesten kommer først på den. Kroatia-keeper Kotarski er våken og får avverget.
    66'
    Nære på! Kroatias beste mulighet etter hvilen. Skuddforsøket til Colina ender med at Klaesson får et par fingertupper på den.
    68'
    Corner for gjestene.
    69'
    Norge gjør det vanskelig for seg selv med svake klareringer, men slipper med skrekken. Ballen ender til slutt med utspill fra mål for Klaesson.
    69'
    Strand Larsen tar telling og rister på hodet. Fikk seg en trøkk i den duellen med Kotarski tidligere.
    69'
    Groningen-spissen ser ferdigspilt ut her.
    70'
    Neida, han skal prøve litt til, Jørgen Strand Larsen. Kommer inn igjen.
    70'
    KJEMPESJANSE! Kroatia fryktelig nære! Simic kommer alene med keeper og får avsluttet - rett på Klaesson! Viktig, viktig redning fra Norges keeper.
    73'
    Daland gjør også en god jobb som får forstyrret Simic akkurat nok.
    74'
    Ender med corner for Kroatia, men ballen havner hos Klaesson.
    74'
    NESTEN I ANDRE ENDEN! Der holder det på å gå skikkelig galt for Kroatia som er uhyre nære å score selvmål! Et norsk innlegg går via et Kroatia-bein og mot eget mål, men Kotarski er lynkjapt oppe med en arm og avverger!
    75'
    Smerud gjør klar flere mann på sidelinjen nå. Skal settes inn noen friske, norske bein for en sluttspurt.
    78'
    Henrik Heggheim må gi seg. Inn kommer Ole Martin Kolskogen.
    79'
    Corner for Kroatia, men Norge får klarert.
    79'
    Norge 1 - 2 Kroatia
    Mål: Roko Simic
    Målgivende: Luka Sucic
    SÅ SITTER DEN! Det er vakkert - og det er i ferd med å sende Kroatia til EM! Sucic slår en nydelig pasning bak Norge-forsvaret, Simic timer løpet sitt perfekt og sklir Kroatia i ledelsen!
    79'
    Smerud gjør et par endringer: Hugo Vetlesen går av, inn kommer Tobias Christensen, og Leo Hjelde erstattes av Osame Sahraoui. Erik Botheim gir seg også, og inn kommer Håkon Evjen.
    81'
    Antonio Marin
    83'
    Dårli nytt fra Norges gruppe: Østerrike i ledelsen mot Finland. Norge er i skrivende stund 4 poeng bak gruppetoer Østerrike og syv poeng bak Kroatia.
    83'
    Dersom dette står seg må Norge ha fire poeng mot Finland og Aserbajdsjan i de to neste - og siste - kvalifiseringskampene.
    84'
    NÆRE! Arnstad spilles fri alene med keeper, men Kotarski redder igjen mesterlig!
    86'
    Corner for Norge.
    86'
    Daland avsluter, men Kroatia får klarert.
    86'
    Finland har utlignet mot Østerrike og det er akkurat nå 2-2 der. Det er godt nytt for Norge.
    87'
    Sebulonsen kommer til avslutning, via en kroatisk spiller og ut til corner.
    87'
    Corneren klareres.
    88'
    Dersom resultatene står seg trenger Norge bare to poeng på de to siste kampene for å sikre playoff.
    88'
    Spillerbytte - Kroatia
    Inn: Hrvoje Smolcic
    Ut: Luka Sucic
    Mål og målgivende for Sucic i dag.
    89'
    Legges til fem minutter.
    90'
    Og Norge får en corner.
    90'+1
    Norge 2 - 2 Kroatia
    SÅ KOMMER UTLIGNINGEN! Jesper Daland stiger til værs og stanger ballen i det lengste hjørnet!
    90'+1
    Kroatia kontrer mot et Norge-lag som satser alt offensivt, uten å få ballen i mål.
    90'+3
    Finland har snudd kampen mot Østerrike helt på tampen. Det betyr at Norge - per nå - er sikret playoff.
    90'+3
    Norge 3 - 2 Kroatia
    HAR DU SETT PÅ MAKEN?! NORGE SNUR DET PÅ OVERTID! JØRGEN STRAND LARSEN! Sebulonsen kommer til innlegg. Det går via et kroatisk bein i en bue over Kroatias keeper og der kan Strand Larsen bredside inn ledermålet for Norge!