3-0
Tysiak (sm)90'+1
4-0

Ble dekket av Ole Kristian Strøm

Norge vant 2-0 mot Belgia i privatkampen i april. Nå er det VM-plass som gjelder. Vinneren av gruppen er klar for sluttspillet i Australia og New Zealand i 2023, mens gruppetoeren må i omspill.
    Belgia leder gruppen med bedre målforskjell. Begge lag har spilt uavgjort mot gruppetreer Polen.
    Julie Blakstad er klarert for spill etter lårhønen som hun fikk mot Polen, men Rosenborg-spilleren starter neppe kampen mot Belgia i kveld. Det kan bety at Guro Reiten starter som venstre back, en rolle hun ble drillet i på mandagens trening.
    Kampen spilles på Ullevaal Stadion. 16. september var det 1229 tilskuere på plass da Armenia ble knust 10-0.
    Norge starter med: Fiskerstrand - T. Hansen, Bergsvand, Thorisdottir - Terland, Bøe Risa, Syrstad Engen, Reiten, Graham Hansen, Maanum, L-M. Utland.
    Innbyttere: Mikalsen, Pettersen, Sønstevold, S. Hansen, Blakstad, Hasund, Naalsund, Eikeland, Olsvik, Ellingsen, Sævik, Bragstad.
    - Jeg gjør det som er best for laget, sier Guro Reiten som får en slags backrolle mot Belgia.
    Belgia har aldri vært i VM eller OL.
    Belgia starter med: Nicky Evrard, Davina Philtjens, Amber Tysiak, Julie Biesmans, Jody Vangheluwe, Jarne Teulings, Justine Vanhaevermaet, Janice Cayman, Tine De Caigny, Tessa Wullaert.
    Belgia er forsiktige når de først får ballen etter at Norge har hatt den i åpningsminuttene
    3'
    Norge triller ball, uten at det blir noe ut av det foreløpig.
    4'
    Belgia-innlegg, men Hansen haeder ut.
    4'
    Graham Hansen på et veldig bra raid, men innlegget blir snappet opp av den belgiske keeperen.
    4'
    Tuva Hansen bryter og sender ballen til Graham Hansen, men hun blir stoppet før det blir noe av kontringen.
    5'
    Maanum skyter - og det blir hjørnespark! Bra skudd, men i keeperhøyde.
    6'
    Mål for Norge!
    Norge 1 - 0 Belgia
    Målgivende: Caroline Graham Hansen
    Graham Hansen legger corner, og Bergsvand sørger for drømmeåpning for Norge. Hennes heading går via et belgisk bein og i mål!
    6'
    Norge får ytterligere to cornere på kort tid!
    8'
    Maanum ordner corner nummer tre på rad. Stussen fra Maanum når nesten Thorisdottir.
    9'
    Norge har fått en drømmeåpning på denne VM-kvalik-kampen. Foto: Bjørn S. Delebekk.
    10'
    Belgia på et bra angrep, men Thorisdottir stopper dem.
    12'
    Norsk kontring. Maanum spiller Reiten, som slipper ballen for langt foran seg.
    12'
    Bøe Risa med godt forsøk på bakromspasning til Maanum, men en belgisk forsvarer header ut.
    13'
    Utland farlig frempå. Headingen blir reddet, og keeper må gi corner.
    14'
    Reiten legger corner, og keeper bokser ut.
    14'
    T. Hansen legger inn, men det blåses frispark til Belgia.
    15'
    Høyt hår hos målscorer Bergsvand! Foto: Bjørn S. Delebekk.
    16'
    Bøe Risa for sent inn i en takling. Belgisk frispark.
    16'
    Stor sjanse for Belgia! Wijnants header like over.
    18'
    Graham Hansen gjør et utrolig rykk og legger inn - ballen klareres til corner. Norges kaptein er i det lekende hjørnet denne tirsdagskvelden!
    20'
    Terland får en gratissjanse etter en miss fra en belgisk forsvarer - men hun treffer ikke mål. Nok en gang lykkes Norge med offensivt press.
    21'
    1. omgang er halvspilt. Norge ser ut til å ha bra kontroll på dette.
    23'
    Belgia på en farlig visitt! Wullaert skyter i Thorisdottir og til corner. Bra forsvarsjobb av Thorisdottir.
    26'
    Fiskerstrand er ute og fanger corneren.
    26'
    Graham Hansen prøver seg på et skudd, men keeper bokser ut. Så blir det en mulighet når Utland blir truffet av Maanums skudd - men ballen går inn til keeper.
    29'
    Norge 2 - 0 Belgia
    Mål: Caroline Graham Hansen
    Målgivende: Frida Maanum
    Gjør alt selv! Gjør sitt landslagsmål nummer 42. Belgierne rygger og rygger - og da lar ikke Graham Hansen seg stoppe. Løfter ballen opp mot en keeper som legger seg ned. For en prestasjon!
    30'
    Vrient å se at Belgia kan komme tilbake i denne kampen.
    31'
    Norge har rett og slett mange flere kvalitetsspillere enn Belgia. Maanum og Graham Hansen er en konstant trussel mot gjestene.
    32'
    Innlegg i det norske feltet, men ingen belgiere er der. Ballen til utspark fra Fiskerstrand.
    33'
    Bra norsk angrep, men Utland blir stoppet før hun får avsluttet.
    35'
    Belgia med bra angrep, men Thorisdottir beiner ballen ut. Og det blir frispark til Norge.
    36'
    Gult kort til Belgia
    Justine Vanhaevermaet pådrar seg unødvendig gult kort.
    37'
    T. Hansen får så vidt spilt tilbake til Fiskerstrand - det kunne ha blitt en belgisk sjanse ...
    38'
    Fiskerstrand tar seg enkelt av et belgisk innlegg.
    39'
    Graham Hansen ordner nytt norsk hjørnespark. Vi har gått surr i tellingen om hvor mange det har blitt i denne omgangen ...
    40'
    Så glad var Caroline Graham Hansen over sin scoring! Foto: Bjørn S. Delebekk.
    41'
    Pasning mot Wullaert i bakrom, men ballen går inn til Fiskerstrand.
    43'
    Fantastisk kombinasjonsspill med Maanum og Reiten. Ballen blir lagt inn, og Bøe Risa bør egentlig score - men ballen ruller inn til målvakten.
    44'
    Belgisk innlegg lander på nettaket. Utspill fra Fiskerstrand.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'
    Fiskerstrand med en dårlig klarering. Det ender med et belgisk skdud fra Tine De Caigny, men Fiskerstrand redder lett.
    45'+1
    Frida Maanum gjør nok en god kamp for Norge. Foto: Bjørn S. Delebekk.
    - Jeg synes vi gjør en god omgang. Vi har bra angrepsspill. Vi har fått til det vi manglet i sist kamp mot Polen. Vi får også en bedre formasjon når vi mister ballen, sier landslagssjef Sjögren til NRK.
    - Det synes at Guro Reiten er uvant med vår backrolle, men hun har kommet utover i kampen, sier Sjögren om sitt trekk med å bruke Chelsea-spilleren i en slags backposisjon.
    - Dette var noe annet enn Polen-kampen. Det er gledelig, sier NRK-ekspert Carl Erik Torp på sendingen.
    Slik så Graham Hansens 2-0-scoring bakfra. Keeper er på vei ned, og den norske kapteinen setter ballen opp. Foto: Bjørn S. Delebekk.
    Graham Hansen blir dratt i drakten - og skulle hatt frispark. Men det blir bare innkast.
    47'
    Maanum legger lavt inn - men ballen blir klarert foran Utland.
    49'
    Graham Hanser prøver å drible - men går seg bort.
    49'
    Stygg feilpasning gir belgierne en skuddsjanse - det ender med corner.
    49'
    Megasjanse til Belgia! Tine De Caigny header, og ballen treffer innsiden av stolpen - men går aldri inn.
    50'
    Reiten på farten, men får ikke fram innlegget fra venstresiden.
    51'
    En veldig oppjaget start på 2. omgang på Ullevaal. Norge skaper - men slipper også Belgia mer til enn det de gjorde i 1. omgang.
    52'
    Ballen treffer Thorisdottir og det ender med corner.
    53'
    Belgisk skudd utenfor. Samtidig ligger Thorisdottir nede ved egen femmeter. Det skjer etter en kollisjon med Bergsvand.
    54'
    Fiskerstrand er utenfor 16-meteren og leser et belgisk fremspill.
    56'
    Belgia er faktisk på nivå med Norge nå, men det kan også bety at det blir større rom i det belgiske forsvaret.
    57'
    Maanum ligger nede, men spillet går videre.
    58'
    Maanum er på beina igjen etter duellen med keeperen. Maanum har gjort en veldig god kamp.
    59'
    Sævik er blant dem som varmer opp. Kanskje den kjappe Sævik skal erstatte Utland på topp?
    60'
    Om Fiskerstrand holder nullen også denne gang, har hun ikke sluppet inn mål i de fire første VM-kvalifiseringskampene.
    61'
    Graham Hansen legger inn i retning Terland, men pasningen er ikke nøyaktig nok.
    62'
    Tuva Hansen gjør en god forsvarsjobb når Belgia kommer på visitt ved Norges mål.
    63'
    Thorisdottir legger inn, men der er det ingen røde.
    65'
    Guro Reiten bryter en belgisk kontring.
    66'
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Julie Blakstad
    Ut: Lisa-Marie Utland
    66'
    Terland legger seg framme som spiss. Maanum blir høyre back. Reiten flyttes opp et hakk. Blakstad venstre back.
    67'
    Norge 3 - 0 Belgia
    Mål: Elisabeth Terland
    Målgivende: Guro Reiten
    Veldig bra norsk spill. Guro Reiten forserer og spiller Terland, som avslutter glimrende til side for keeper. TV-bildene viser at det muligens er en hårfin offside, men her er det ikke VAR-dømming.
    68'
    Spillerbytte - Belgia
    Inn: Marie Minnaert
    Ut: Sarah Wijnants
    70'
    Belgia gjør to bytter. Den andre som kommer inn er Chloe Nicole Vande Velde. Ut går Teulings.
    71'
    Reiten og Terland på farten igjen, men Belgia blokkerer skuddet.
    72'
    Elisabeth Terland scorer 3-0-målet. Foto: Bjørn S. Delebekk.
    73'
    Belgia får sjansen til et reduseringsmål, men Guro Bergsvand kaster seg inn og blokkerer. Meget god jobb av Bergsvand!
    75'
    Belgisk skudd ved Tine De Caigny treffer ikke mål.
    75'
    Norge blir liggende dypt nå.
    77'
    Småpent belgisk spill - uten at det blir sjanser ut av det.
    77'
    Blakstad kommer i voldsomme klyv, spiller til Graham Hansen, som tråkler seg igjennom - men belgierne får så vidt klarert til corner.
    78'
    Corneren kommer helt på bakre stolpe, der Bøe Risa kommer. Hun plasserer ballen over mål.
    79'
    Inn: Hannah Eurlings
    Ut: Davina Philtjens
    80'
    Inn: Isabelle Iliano
    Ut: Jody Vangheluwe
    80'
    Denne seieren betyr at Norge er i ferd med å feste grepet i denne VM-gruppen.
    81'
    Så glade var Elisabeth Terland og Frida Maanum etter 3-0-scoringen. Foto: Bjørn S. Delebekk.
    82'
    Belgia har et bra angrep, men avslutningen fra Tine De Caigny går rett på keeper Fiskerstrand.
    83'
    Inn: Karina Sævik
    Ut: Elisabeth Terland
    84'
    Fiskerstrand er på bærtur på et frispark - men det blir ingen belgisk avslutning.
    85'
    Thorisdottir får seg en skikkelig smell i kamp med Belgias keeper Evrard. Foto: Bjørn S. Delebekk.
    87'
    I 2022 er det EM - selvfølgelig med Norge på plass. Torsdag trekkes gruppene.
    89'
    Graham Hansen blir spilt igjennom av Reiten - men kommer aldri til noen avslutning.
    90'
    Belgia scorer selvmål!
    Norge 4 - 0 Belgia
    Mål: Amber Tysiak
    Flott norsk angrep. Sævik legger tilbake 45 grader til Syrstad Engen, og skuddet går via to belgiske spillere og i mål!