Norges lag er inne! Sandviken-spilleren Guro Bergsvand får sin landskampdebut i kveld.
    Dermed er Sandviken-stopperen likt med pappa Jo Bergsvand. Han står med en offisiell landskamp.
    Norge (4-4-1-1): Fiskerstrand - Hansen, Bergsvand, Thorisdottir, Blakstad - Haavi, Bøe Risa, Maanum, Reiten - Graham Hansen - Sævik.
    Dette er første kvalifiseringskamp til VM i Australia/New Zealand i 2023. Belgia, Polen, Albania og Kosovo er også i Norges gruppe.
    Vinneren av gruppen går direkte til VM. Toer må ut i omspill.
    Dagens jubilant er Maria Thorisdottir. "Thoris" spiller sin 50. landskamp i kveld.
    Armenia (3-4-3): Andriasyan - Khachatryan, Sakhinova, Yeghyan - Dallakyan, Ghazaryan, Osipyan, Vermillion - Ghukasyan, Artin, Karapetyan.
    Sjekk det strøkne underlaget Ullevaal Stadion byr på i kveld. Lagene varmer opp.
    Caroline Graham Hansen er kaptein for Norge i kveld i Maren Mjeldes skadefravær.
    Armenia er ranket som nr 128 på FIFA-rankingen, så de skal ikke være noen målestokk for Norge.
    Norge rett i angrep. Fin kombinasjon på høyresiden med "Caro" og Haavi. ender i innkast.
    1'
    Stooor sjanse for Vilde Bøe Risa! Blir servert av Julie Blakstad. Skuddet fra 10-11 meter går utenfor.
    2'
    Norge forsøker å holde fart i ballen og bruke få touch.
    3'
    Der skal det stå 1-0! Caro spilles fri og kommer helt alene med Armenias keeper. Skuddet går rett på keeper fra kort hold.
    4'
    Armenia-keeperen er ute på bærtur, på 16-meteren. Karina Sævik lurer keeper, men lykkes ikke med innlegget.
    5'
    Og der er Sævik igjen på et innlegg. Får stå helt alene, men får ikke til noen avslutning. Ballen triller utenfor målet.
    5'
    Reiten felles på 18 meter. Norge får frispark. Bra hold for både Reiten og Graham Hansen.
    7'
    Reiten setter det skuddet rett i muren.
    8'
    "Caro" leker seg litt før hun tester skuddfoten. Går ut til corner.
    9'
    Mål for Norge!
    Norge 1 - 0 Armenia
    Guro Bergsvand scorer i sin debut! Får stå helt alene på 8-9 meter og kan sette ballen i hvilket hjørne som helst.
    10'
    Norge har tatt foten av gasspedalen. Går ikke like fort nå med ballen.
    15'
    Der skal Blakstad ha straffespark. Blir sparket på foten innenfor 16-meteren. Hun holder seg oppreist og kommer til et slags skudd som keeper redder.
    16'
    Norge kjører med tre bak nå.
    17'
    Vilde Bøe Risa får ballen i ansiktet når skuddet hennes treffer en motstander. Rister det av seg, Manchester United-proffen.
    18'
    Blakstad med nytt innlegg fra venstrekanten. Blir for nært keeper. Faren over!
    20'
    Nå sløser Norge med sjansene. "Caro" med tut og kjør på kanten. Spiller ballen ut til Reiten som står noen få meter fra målet. Dårlig avslutning.
    22'
    Blakstad med fin forsering på kanten. Innlegget tar Bøe Risa på hodet. Headingen går i stolpen.
    23'
    Så er det Maanum som kliner til fra 17-meter. Skuddet går like over tverrligger.
    23'
    Straffespark til Norge
    26'
    Caro skyter ballen opp i hendene på en Armenia-spiller. Skal selv ta straffesparket.
    26'
    Norge scorer på straffe!
    Norge 2 - 0 Armenia
    Mål: Caroline Graham Hansen
    Setter den kontrollert i keeperens venstre hjørne. Det var hennes 39. landslagsmål.
    28'
    Gult kort til Armenia
    Sakhinova har fått gult.
    31'
    Norge har gått i offside et par ganger og fått et par gode muligheter spolert.
    34'
    Der fikk keeper Fiskerstrand en berøring på ballen ...
    35'
    Norge leker seg med Armenia.
    36'
    Norge 3 - 0 Armenia
    Mål: Karina Sævik
    Målgivende: Emilie Haavi
    Tja, tre touch og mål. Caro med perfekt stikker til Haavi på kant som slår inn til Sævik. Er jo en effektiv kontring, for å si det sånn.
    38'
    Norge har sendt flere spillere i oppvarming.
    43'
    Corner til Norge.
    44'
    Det er lagt til ett minutt
    45'
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Lisa-Marie Utland
    Ut: Karina Sævik
    46'
    Norge 4 - 0 Armenia
    Mål: Lisa-Marie Utland
    Målgivende: Julie Blakstad
    Utland er bare et drøyt minutt på banen før hun lager 4-0. En passiv keeper og et passivt forsvar og en offensiv norsk angriper=4-0!
    48'
    Osipyan får gult kort.
    50'
    Armenias keeper ligger nede.
    52'
    Keeperen velger å fortsette.
    54'
    Reiten får frispark.
    55'
    Norge har falt litt i nivå siden 4-0-scoringen helt i starten av omgangen.
    57'
    Bøe Risa kommer til avslutningen, men skuddet blokkeres bra av en armener.
    57'
    Armenia er faktisk innenfor Norges 16-meter - men ballen ruller ut til utspark fra Fiskerstrand.
    58'
    Graham Hansen skyter fra langt hold - tre meter utenfor. Et merkelig valg av superstjernen mot en motstander som Armenia.
    60'
    Keeper Andriasyan kåler det til, men Norge klarer ikke å sette ballen i mål.
    61'
    Syrstad Engen og Eikeland skal inn for Norge.
    62'
    Armenia gjør to bytter: Ani Karapetyan ut, Karine Yeghyan inn. Anna Dallakyan ut, Luiza Ghazaryan inn.
    62'
    Norge 5 - 0 Armenia
    Mål: Julie Blakstad
    Blakstads første landslagsmål! Haavi legger inn , og Blakstad avslutter på volley. Keeperen skulle ha tatt den ballen.
    63'
    Inn: Amalie Eikeland
    Ut: Emilie Haavi
    65'
    Inn: Ingrid Syrstad Engen
    Ut: Vilde Bøe Risa
    65'
    Graham Hansen tester skuddfoten.
    66'
    Kjempesjanse til Utland, men hun setter ballen utenfor. Burde kanskje ha utnyttet den muligheten bedre.
    67'
    Norge mangler altså to mål på å komme "ajour" etter 0-7 mot Nederland i juni.
    67'
    Graham Hansen og Reiten prøver på litt tryllekunster - men mislykkes så vidt. To fantastiske fotballspillere!
    70'
    Dette er altså kvalifiseringskamp til VM i 2023.
    71'
    Eikeland får stå mutters alene på fem meter - uten å klare å score.
    72'
    To spillere nede med hodeskade, blant dem Utland, men hun kommer seg på beina igjen.
    73'
    Armenske Ghazaryan derimot hjelpes av banen.
    74'
    Veldig bra norsk angrep. Reiten spiller til Maanum, som dundrer til. Men en god redning av Armenias keeper der.
    74'
    Bergsvand går ut hos Norge. Inn kommer Elisabeth Terland.
    75'
    To bytter hos Armenia: Skadde Liana Ghazaryan ut, Teveen Aghababian inn. Armine Khachatryan ut, Anyuta Galstyan inn.
    75'
    Norge 6 - 0 Armenia
    Målgivende: Ingrid Syrstad Engen
    Gavepakke fra keeper! Landslagsmål nummer 40 fra Graham Hansen, som skyter dårlig, men keeper var ballen passere.
    79'
    Norge 7 - 0 Armenia
    Målgivende: Guro Reiten
    Reiten legger inn, og Utland løper ballen i mål. Hun jubler før ballen går over mållinjen! Utland er dermed oppe i 22 landslagsmål.
    80'
    Her går det unna!
    82'
    Megasjanse når Graham Hansen legger corner og Thorisdottir header. Men Norge får ikke ballen i mål.
    86'
    Norge bytter ut Tuva Hansen og inn med Emilie Bragstad, som får sin debut.
    86'
    Graham Hansen avslutter - det ender med corner.
    87'
    Norge 8 - 0 Armenia
    Utland fullfører sitt hattrick etter at hun ble byttet inn i 2. omgang. "Kneer" ballen i mål.
    88'
    Keeperbytte hos Armenia: Lena Andriasyan ut, Armine Harutyunyan inn.
    89'
    Graham Hansen i stolpen.
    90'
    Norge 9 - 0 Armenia
    Mål: Elisabeth Terland
    Målgivende: Frida Maanum
    Nytt innbyttermål! Terland blir spilt fint igjennom av Maanum. Hun gjør ingen feil fra 5 meters hold.
    90'
    Fire minutter er lagt til. Blir det tosifret?
    90'+2
    Så er Armenia faktisk innom Norges straffefelt og får til en slags sjanse.
    90'+2
    Terland tvinger fram corner.
    90'+2
    Blakstad legger inn, men ingen rekker den ballen. 6-7 norske spillere inne i boksen, men ingen av dem kommer tidsnok.
    90'+3
    Norge 10 - 0 Armenia
    90'+7
    Norge vinner 10-0 i sin første kamp i kvalifiseringen. En overbevisende seier mot en dårlig motstander.