OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Amine Gouiri (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    3'
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    3'
    I Nice slår Amine Gouiri en corner fra venstre.
    6'
    Frispark OGC Nice.
    10'
    Andy Delort
    I Nice får Andy Delort (OGC Nice) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    11'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Amine Gouiri (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    13'
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til OGC Nice.
    16'
    Andy Delort
    OGC Nice avanserer forover og Andy Delort kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    17'
    17'
    Antonio Nobre tildeler OGC Nice en corner. Amine Gouiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Pablo Rosario
    Sjanse til OGC Nice! Pablo Rosario er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    18'
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    20'
    En av OGC Nices spillere blir avblåst for offside.
    20'
    Amine Gouiri
    Amine Gouiri (OGC Nice) kommer seg fri på Allianz Rivera, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Mario Lemina
    OGC Nice fosser forover og Mario Lemina fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    24'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    24'
    Romain Faivre (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Rivera.
    33'
    Haris Belkebla
    Haris Belkebla (Stade Brestois 29) avanserer forover på Allianz Rivera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Calvin Stengs
    OGC Nice angriper, men avslutningen til Calvin Stengs går utenfor.
    39'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Frisparket tildelt Stade Brestois 29 er farlig nær OGC Nices målområde.
    42'
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    42'
    45'
    Mål for OGC Nice!
    OGC Nice 1 - 0 Brest
    Mål: Jean-Clair Todibo
    Mål! Jean-Clair Todibo gir OGC Nice en 1-0 ledelse.
    45'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Jeremy Le Douaron
    Ut: Irvin Cardona
    Stade Brestois 29 bytter ut Irvin Cardona med Jeremy Le Douaron.
    46'
    Skudd på mål, OGC Nice
    47'
    47'
    Mario Lemina (OGC Nice) header utenfor.
    48'
    50'
    Antonio Nobre tildeler Stade Brestois 29 en corner. Romain Faivre sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Pablo Rosario treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for OGC Nice i Nice.
    56'
    Målsjanse! Calvin Stengs (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Andy Delort
    Sjanse i Nice! Andy Delort (OGC Nice) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    OGC Nice 2 - 0 Brest
    Mål: Melvin Bard
    Målgivende: Amine Gouiri
    Mål! Melvin Bard (OGC Nice) header inn 2-0. Amine Gouiri var nest sist på ballen.
    61'
    Målet til OGC Nice sjekkes av VAR
    62'
    Målet til OGC Nice blir stående
    64'
    En av Stade Brestois 29s spillere går i offside.
    64'
    Andy Delort
    Andy Delort (OGC Nice) header mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    OGC Nice angriper. Amine Gouiri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    I Nice slår Amine Gouiri en corner fra høyre.
    70'
    71'
    Inn: Hiang`a Mbock
    Ut: Lucien Agoume
    Michel Der Zakarian (Stade Brestois 29) gjør sitt andre bytte for dagen. Hiang`a Mbock erstatter Lucien Agoume.
    72'
    Inn: Julien Faussurier
    Ut: Ronael Pierre-Gabriel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Brestois 29. Inn kommer Julien Faussurier, mens Ronael Pierre-Gabriel tar plass på benken.
    72'
    72'
    Gult kort til OGC Nice
    Pablo Rosario (OGC Nice) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Rivera.
    72'
    Jordan Lotomba
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Jordan Lotomba avslutter utenfor.
    75'
    Inn: Youssouph Badji
    Ut: Steve Mounie
    Stade Brestois 29 gjør sitt fjerde bytte. Steve Mounie erstattes av Youssouph Badji.
    76'
    Inn: Hugo Magnetti
    Ut: Haris Belkebla
    Haris Belkebla (Stade Brestois 29) erstattes av Hugo Magnetti.
    76'
    I Nice har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Kasper Dolberg
    Ut: Amine Gouiri
    OGC Nice bytter ut Amine Gouiri med Kasper Dolberg.
    78'
    Inn: Kephren Thuram Ulien
    Ut: Pablo Rosario
    Pablo Rosario (OGC Nice) erstattes av Kephren Thuram Ulien.
    79'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til OGC Nice.
    79'
    79'
    80'
    82'
    Kasper Dolberg
    OGC Nice avanserer forover i Nice. Kasper Dolberg avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    84'
    OGC Nice angriper, men Antonio Nobre blåser for offside.
    87'
    Inn: Lucas Da Cunha
    Ut: Melvin Bard
    OGC Nice bytter ut Melvin Bard med Lucas Da Cunha. Dette er det tredje byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    88'
    OGC Nice fosser fremover, men Jordan Lotomba går rett i offsidefella.
    90'
    Skudd på mål, Brest
    90'+1
    90'+1
    Mål for Brest!
    OGC Nice 2 - 1 Brest
    Mål: Franck Honorat
    Mål! Franck Honorat reduserer til 2-1 på Allianz Rivera i Nice.
    90'+2
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til Stade Brestois 29.
    90'+4
    Andy Delort
    Andy Delort (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+4
    Gult kort til Brest
    Hiang`a Mbock
    Hiang`a Mbock (Stade Brestois 29) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+5
    90'+5
    Inn: Flavius Daniliuc
    Ut: Jordan Lotomba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Flavius Daniliuc, mens Jordan Lotomba tar plass på benken.