31
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Lucas Da Cunha (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    1'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    1'
    Jordan Ferri
    Jordan Ferri (Montpellier HSC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Melvin Bard vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    8'
    OGC Nice slipper å klare seg uten Melvin Bard som kommer tilbake på banen i Nice.
    8'
    Amine Gouiri
    OGC Nice angriper i Nice. Amine Gouiri fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    15'
    Stephy Mavididi
    Montpellier HSC angriper, men avslutningen til Stephy Mavididi går utenfor.
    17'
    Antony Gautier tildeler OGC Nice en corner. Lucas Da Cunha sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Skudd på mål, OGC Nice
    20'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Frisparket tildelt Montpellier HSC er farlig nær OGC Nices målområde.
    20'
    I Nice slår Lucas Da Cunha en corner fra venstre.
    25'
    Dante
    OGC Nice angriper på Allianz Rivera. Dante header utenfor.
    25'
    Montpellier HSC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    25'
    Lucas Da Cunha (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    30'
    Andy Delort
    Andy Delort (OGC Nice) header utenfor.
    33'
    Sepe Elye Wahi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    35'
    Dante (OGC Nice) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Rivera.
    35'
    Dante er på beina igjen og fortsetter kampen.
    36'
    Sepe Elye Wahi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nice.
    36'
    38'
    Frispark OGC Nice.
    39'
    Mario Lemina
    OGC Nice angriper og Mario Lemina får avsluttet. Headingen treffer ikke Montpellier HSC-målet.
    40'
    Lucas Da Cunha
    Lucas Da Cunha (OGC Nice) kommer seg fri på Allianz Rivera, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Sepe Elye Wahi
    Sepe Elye Wahi (Montpellier HSC) header utenfor.
    43'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lucas Da Cunha (OGC Nice) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+1
    Lucas Da Cunha er tilbake på banen igjen.
    45'+2
    Antony Gautier signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Alexis Claude-Maurice
    Ut: Hassane Kamara
    Christophe Galtier gjør dagens første bytte i Nice, når han tar ut Hassane Kamara og setter inn Alexis Claude-Maurice.
    46'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Amine Gouiri (OGC Nice) avanserer forover på Allianz Rivera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    47'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    49'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til Montpellier HSC.
    49'
    51'
    52'
    OGC Nice fosser forover og Lucas Da Cunha fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Antony Gautier tildeler OGC Nice en corner. Amine Gouiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    OGC Nice angriper på Allianz Rivera og Mario Lemina får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    54'
    Inn: Jordan Lotomba
    Ut: Youcef Atal
    OGC Nice bytter ut Youcef Atal med Jordan Lotomba.
    58'
    I Nice slår Florent Mollet en corner fra venstre.
    59'
    Målsjanse til OGC Nice! Lucas Da Cunha treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Andy Delort
    Målsjanse! Andy Delort (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Gult kort til OGC Nice
    Kephren Thuram Ulien
    Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    63'
    Dommer Antony Gautier venter med å sette i gang spillet fordi Sepe Elye Wahi ligger nede.
    63'
    Sepe Elye Wahi er på beina igjen og fortsetter kampen på Allianz Rivera.
    64'
    Florent Mollet
    Målsjanse på Allianz Rivera! Florent Mollet fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Lucas Da Cunha (OGC Nice) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Rivera.
    65'
    Alexis Claude-Maurice
    Alexis Claude-Maurice (OGC Nice) kommer til en målsjanse på Allianz Rivera, men klarer ikke å score.
    67'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Nicholas Gioacchini
    Ut: Sepe Elye Wahi
    Montpellier HSC bytter ut Sepe Elye Wahi som ikke ser ut til å kunne fortsette. Oliver Dall'Oglio blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Nicholas Gioacchini.
    67'
    Inn: Pablo Rosario
    Ut: Mario Lemina
    Christophe Galtier (OGC Nice) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pablo Rosario erstatter Mario Lemina.
    68'
    Inn: Kasper Dolberg
    Ut: Lucas Da Cunha
    Lucas Da Cunha (OGC Nice) erstattes av Kasper Dolberg.
    68'
    I Nice har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    77'
    Melvin Bard
    Dommer Antony Gautier viser Melvin Bard (OGC Nice) det gule kortet.
    77'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    78'
    79'
    Mål for Montpellier!
    OGC Nice 0 - 1 Montpellier
    Mål: Florent Mollet
    I Nice tar Montpellier HSC ledelsen 0-1 etter et mål av Florent Mollet.
    80'
    Inn: Beni Makouana
    Ut: Stephy Mavididi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Beni Makouana, mens Stephy Mavididi tar plass på benken.
    82'
    84'
    Mihailo Ristic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    86'
    Montpellier HSC slipper å klare seg uten Mihailo Ristic som kommer tilbake på banen igjen.
    87'
    I Nice slår Alexis Claude-Maurice en corner fra venstre.
    88'
    Det blir farlig! Frispark for OGC Nice er nær straffområde.
    89'
    Inn: Calvin Stengs
    Ut: Kephren Thuram Ulien
    Bytte for OGC Nice. Calvin Stengs kommer inn for Kephren Thuram Ulien på Allianz Rivera.
    90'
    Calvin Stengs
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Calvin Stengs avslutter utenfor.
    90'+2
    Inn: Arnaud Souquet
    Ut: Maxime Esteve
    Montpellier HSC gjør sitt tredje bytte. Maxime Esteve erstattes av Arnaud Souquet.
    90'+4
    OGC Nice angriper i Nice. Alexis Claude-Maurice avslutter på mål, men greier ikke å score.