Mål for OGC Nice!
    OGC Nice 1 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Amine Gouiri
    Målgivende: Evann Guessand
    Mål! OGC Nice tar ledelsen 1-0 ved Amine Gouiri. Evann Guessand var nest sist på ballen.
    6'
    En av OGC Nices spillere blir avblåst for offside.
    8'
    12'
    OGC Nice angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    Amine Gouiri vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    17'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Hjørnespark til OGC Nice.
    20'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    20'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    22'
    Olympique Marseille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    23'
    Amine Gouiri er på beina igjen og fortsetter kampen.
    23'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til Olympique Marseille.
    28'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    29'
    Gult kort til OGC Nice
    Evann Guessand
    Evann Guessand (OGC Nice) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Amine Gouiri
    OGC Nice fosser forover og Amine Gouiri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Lucas Da Cunha (OGC Nice) slår en corner fra høyre side.
    35'
    Dante
    OGC Nice angriper, men avslutningen til Dante går utenfor.
    36'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Marseille er nær straffområde.
    36'
    Clement Turpin har tildelt Olympique Marseille et hjørnespark.
    38'
    Mål for Olympique Marseille!
    OGC Nice 1 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Dimitri Payet
    Målgivende: Gerson
    Mål! Dimitri Payet utligner til 1-1. Flott spill fra Gerson før målet.
    42'
    Olympique Marseille slår en corner fra høyre.
    45'+2
    En av OGC Nices spillere blir avblåst for offside på Stade de L'Aube.
    47'
    49'
    I Troyes slår Lucas Da Cunha en corner fra høyre.
    50'
    Alexis Claude-Maurice
    Sjanse i Troyes! Alexis Claude-Maurice (OGC Nice) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    Spillet på Stade de L'Aube er stoppet midlertidig fordi Evann Guessand ligger nede.
    52'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Mario Lemina
    Ut: Evann Guessand
    Christophe Galtier (OGC Nice) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Mario Lemina erstatter Evann Guessand som sannsynligvis er skadet.
    52'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    59'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lucas Da Cunha (OGC Nice) vrir seg av smerte i gresset.
    60'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    62'
    En av OGC Nices spillere går i offside.
    63'
    Lucas Da Cunha er tilbake i kampen igjen.
    63'
    William Saliba
    Olympique Marseille avanserer forover i Troyes. William Saliba avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    65'
    Inn: Alexis Claude-Maurice
    Ut: Hassane Kamara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Alexis Claude-Maurice, mens Hassane Kamara tar plass på benken.
    66'
    Inn: Hicham Boudaoui
    Ut: Lucas Da Cunha
    Hicham Boudaoui (OGC Nice) erstatter Lucas Da Cunha som ser ut til å måtte forlate Stade de L'Aube med en skade.
    67'
    67'
    68'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Boubacar Kamara
    Ut: Jordan Amavi
    Bytte for Olympique Marseille. Boubacar Kamara kommer inn for Jordan Amavi på Stade de L'Aube.
    71'
    Clement Turpin tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Stade de L'Aube.
    72'
    75'
    OGC Nice fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    77'
    79'
    Inn: Bamba Dieng
    Ut: Arkadiusz Milik
    Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) erstattes av Bamba Dieng.
    83'
    Inn: Luan Peres
    Ut: Matteo Guendouzi
    Olympique Marseille bytter ut Matteo Guendouzi med Luan Peres. Dette er det tredje byttet som Jorge Sampaoli gjør i dagens kamp.
    83'
    Frispark OGC Nice.
    84'
    Frispark Olympique Marseille.
    88'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Stade de L'Aube.