Frispark til OGC Nice på halvdelen til FC Metz.
    Mål for FC Metz!
    OGC Nice 0 - 1 FC Metz
    Mål: Fabien Centtonze
    Målgivende: Nicolas De Preville
    Fabien Centtonze dundrer ballen i mål og FC Metz tar ledelsen 0-1 på Allianz Rivera. Flott spill fra Nicolas De Preville før målet.
    31'
    38'
    Hjørnespark til FC Metz
    39'
    39'
    Calvin Stengs
    Dommeren gir Calvin Stengs (OGC Nice) et gult kort.
    39'
    42'
    Andy Delort
    OGC Nice avanserer forover og Andy Delort kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+1
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Francois Letexier tildeler OGC Nice en corner. Justin Kluivert sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Hjørnespark til OGC Nice
    48'
    VAR sjekker om det er straffe til OGC Nice
    49'
    Ingen straffe til OGC Nice
    51'
    Kan OGC Nice utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    51'
    Sjanse i Nice! Calvin Stengs (OGC Nice) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    Justin Kluivert
    Justin Kluivert (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Calvin Stengs (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    54'
    57'
    58'
    Pablo Rosario
    OGC Nice angriper, men avslutningen til Pablo Rosario går utenfor.
    60'
    Justin Kluivert (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    63'
    Målsjanse på Allianz Rivera! Pablo Rosario fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    I Nice slår Justin Kluivert en corner fra høyre.
    63'
    Dante
    OGC Nice angriper i Nice. Dante fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    64'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Pape Matar Sarr
    Ut: Opa Nguette
    Frederic Antonetti gjør dagens første bytte i Nice, når han tar ut Opa Nguette og setter inn Pape Matar Sarr.
    64'
    66'
    Ibrahima Niane vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Ibrahima Niane er på beina igjen og fortsetter kampen.
    68'
    69'
    71'
    Thomas Delaine
    Thomas Delaine (FC Metz) avanserer forover på Allianz Rivera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Inn: Lenny Joseph
    Ut: Ibrahima Niane
    Frederic Antonetti (FC Metz) tar ut Ibrahima Niane som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Lenny Joseph.
    74'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Kasper Dolberg
    Ut: Calvin Stengs
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Kasper Dolberg, mens Calvin Stengs tar plass på benken.
    74'
    Inn: Kephren Thuram Ulien
    Ut: Pablo Rosario
    OGC Nice bytter ut Pablo Rosario med Kephren Thuram Ulien.
    74'
    Inn: Morgan Schneiderlin
    Ut: Mario Lemina
    OGC Nice bytter ut Mario Lemina med Morgan Schneiderlin. Dette er det tredje byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    74'
    74'
    Morgan Schneiderlin
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Morgan Schneiderlin avslutter utenfor.
    78'
    Justin Kluivert (OGC Nice) kommer til en målsjanse på Allianz Rivera, men klarer ikke å score.
    79'
    Inn: Lamine Gueye
    Ut: Nicolas De Preville
    Nicolas De Preville (FC Metz) erstattes av Lamine Gueye.
    81'
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Lenny Joseph
    FC Metz gjør sitt fjerde bytte. Lenny Joseph erstattes av Boubacar Traore.
    81'
    Kephren Thuram Ulien
    Målsjanse! Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Inn: Lucas Da Cunha
    Ut: Justin Kluivert
    OGC Nice gjør sitt fjerde bytte. Justin Kluivert erstattes av Lucas Da Cunha.
    82'
    Kasper Dolberg
    Målsjanse! Kasper Dolberg (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Lamine Gueye
    FC Metz avanserer forover i Nice. Lamine Gueye avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    84'
    Jean-Clair Todibo
    OGC Nice angriper på Allianz Rivera, men Jean-Clair Todibo header utenfor.
    85'
    Inn: Alexis Claude-Maurice
    Ut: Jordan Lotomba
    Bytte for OGC Nice. Alexis Claude-Maurice kommer inn for Jordan Lotomba på Allianz Rivera.
    86'
    Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) kommer seg fri på Allianz Rivera, men avslutningen går utenfor.
    88'
    88'
    Melvin Bard
    OGC Nice angriper i Nice. Melvin Bard avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    89'
    Andy Delort
    I Nice header Andy Delort (OGC Nice) mot mål, men ballen går utenfor.
    89'
    OGC Nice angriper i Nice. Morgan Schneiderlin fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    Dante
    Dante (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+3
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+4
    Alexis Claude-Maurice
    OGC Nice avanserer forover i Nice. Alexis Claude-Maurice avslutter, men treffer ikke mål.