Målsjanse til Sverige! Olivia Schough treffer mål, men keeper redder.
    15'
    New Zealand, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Olivia Schough (Sverige) slår en corner fra venstre side på Hitomebore Stadium Miyagi.
    16'
    Mål for Sverige!
    New Zealand 0 - 1 Sverige
    Mål: Anna Anvegard
    Målgivende: Olivia Schough
    Mål! Sverige tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Anna Anvegard. Flott spill fra Olivia Schough før målet.
    17'
    Frispark for New Zealand på egen banehalvdel.
    20'
    Ali Riley
    Sjanse i Rifu! Ali Riley (New Zealand) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    Sverige, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Laura Fortunato signaliserer et frispark til New Zealand på egen banehalvdel.
    23'
    Sverige fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    Anna Anvegard
    I Rifu header Anna Anvegard (Sverige) mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    New Zealand tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    New Zealand 0 - 2 Sverige
    Mål: Madelen Janogy
    Målgivende: Hanna Bennison
    Mål! Sverige øker ledelsen til 0-2 etter en velplassert heading fra Madelen Janogy. Hanna Bennison sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Sverige angriper i Rifu. Anna Anvegard avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    33'
    Emma Rolston
    Målsjanse på Hitomebore Stadium Miyagi! Emma Rolston fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    Betsy Hassett
    New Zealand fosser forover og Betsy Hassett fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    Filippa Angeldal
    Filippa Angeldal (Sverige) kommer til en målsjanse på Hitomebore Stadium Miyagi, men klarer ikke å score.
    35'
    I Rifu slår Olivia Schough en corner fra venstre.
    39'
    Laura Fortunato tildeler Sverige en corner. Olivia Schough sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Magdalena Eriksson
    Sverige angriper på Hitomebore Stadium Miyagi. Magdalena Eriksson header utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Sverige
    Inn: Amanda Ilestedt
    Ut: Magdalena Eriksson
    Peter Gerhardsson (Sverige) gjør sitt første bytte for dagen. Amanda Ilestedt erstatter Magdalena Eriksson.
    46'
    Inn: Nathalie Bjorn
    Ut: Jonna Andersson
    Jonna Andersson (Sverige) erstattes av Nathalie Bjorn.
    46'
    Det blir farlig! Frispark for Sverige er nær straffområde.
    48'
    Filippa Angeldal (Sverige) kommer seg fri på Hitomebore Stadium Miyagi, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Skudd utenfor mål, Sverige
    50'
    Laura Fortunato signaliserer et frispark til Sverige.
    52'
    Olivia Schough (Sverige) løfter inn en corner fra høyre på Hitomebore Stadium Miyagi.
    53'
    Sjanse til Sverige! Olivia Schough er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    Laura Fortunato tildeler Sverige en corner. Olivia Schough sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Spillerbytte - New Zealand
    Inn: Paige Satchell
    Ut: Emma Rolston
    New Zealand bytter ut Emma Rolston med Paige Satchell. Dette er det første byttet som Tom Sermanni gjør i dagens kamp.
    60'
    Sjanse! Sverige avanserer forover, men Olivia Schough avslutter utenfor.
    61'
    Sverige angriper. Anna Anvegard får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Inn: Lina Hurtig
    Ut: Olivia Schough
    Bytte for Sverige. Lina Hurtig kommer inn for Olivia Schough på Hitomebore Stadium Miyagi.
    65'
    Catherine Bott
    Målsjanse til New Zealand! Catherine Bott treffer mål, men keeper redder.
    66'
    66'
    I Rifu slår Ria Percival en corner fra høyre.
    66'
    Gult kort til New Zealand
    Ria Percival
    Dommer Laura Fortunato viser Ria Percival (New Zealand) det gule kortet.
    67'
    Lina Hurtig
    Sverige angriper, men avslutningen til Lina Hurtig går utenfor.
    68'
    Hannah Wilkinson
    Hannah Wilkinson (New Zealand) header ballen mot mål, men Sverige klarerer.
    71'
    71'
    Inn: Caroline Seger
    Ut: Filippa Angeldal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sverige. Inn kommer Caroline Seger, mens Filippa Angeldal tar plass på benken.
    72'
    73'
    Frispark til New Zealand på halvdelen til Sverige.
    78'
    Ria Percival (New Zealand) løfter inn en corner fra høyre på Hitomebore Stadium Miyagi.
    79'
    Skudd utenfor mål, New Zealand
    80'
    Hjørnespark til Sverige
    84'
    Inn: Gabielle Rose Rennie
    Ut: Hannah Wilkinson
    New Zealand bytter ut Hannah Wilkinson med Gabi Rennie.
    85'
    Inn: Kosovare Asllani
    Ut: Anna Anvegard
    Bytte for Sverige. Kosovare Asllani kommer inn for Anna Anvegard på Hitomebore Stadium Miyagi.
    86'
    86'
    Laura Fortunato signaliserer et frispark til Sverige på egen banehalvdel.
    86'
    Inn: Claudia Bunge
    Ut: Daisy Cleverley
    New Zealand gjør sitt tredje bytte. Daisy Cleverley erstattes av Claudia Bunge.
    88'
    Kosovare Asllani
    Kosovare Asllani (Sverige) avanserer forover på Hitomebore Stadium Miyagi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+3
    90'+3
    Kosovare Asllani (Sverige) slår en corner fra venstre side på Hitomebore Stadium Miyagi.