Castellanos84' (Str.)
5-2
    Kampen er i gang på Yankee Stadium.
    Dru Yearwood
    Målsjanse på Yankee Stadium! Dru Yearwood fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    1'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Frispark New York City FC.
    8'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    9'
    Joseph Dickerson tildeler NY Red Bulls en corner. Kaku sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Mål for New York City FC!
    New York City FC 1 - 0 NY Red Bulls
    Mål: Valentin Castellanos
    Målgivende: Maxi Moralez
    New York City FC tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Valentin Castellanos. Maxi Moralez sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Frispark til NY Red Bulls på halvdelen til New York City FC.
    13'
    Aaron Long
    Sjanse i Bronx! Aaron Long (NY Red Bulls) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    14'
    Offside! Valentin Castellanos (New York City FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    15'
    Skudd utenfor mål, New York City FC
    16'
    Mål for NY Red Bulls!
    New York City FC 1 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Brian White
    Målgivende: Cristhian Casseres Jr.
    Mål! Brian White utligner for NY Red Bulls. Stillingen er dermed 1-1 i Bronx. Flott spill fra Cristian Casseres Jr før målet.
    18'
    Maxi Moralez
    New York City FC angriper, men avslutningen til Maxi Moralez går utenfor.
    23'
    New York City FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    Jesus Medina (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Yankee Stadium.
    27'
    27'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Jesus Medina
    New York City FC fosser forover og Jesus Medina fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Jesus Medina (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Yankee Stadium.
    30'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    34'
    New York City FC angriper i Bronx. Maxi Moralez fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    37'
    New York City FC 1 - 2 NY Red Bulls
    Mål: Cristhian Casseres Jr.
    Målgivende: Brian White
    NY Red Bulls leder 1-2 etter en scoring av Cristian Casseres Jr. Det er en fin assist fra Brian White.
    38'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Kyle Duncan
    Kyle Duncan (NY Red Bulls) får et gult kort av dommer Joseph Dickerson.
    41'
    New York City FC 2 - 2 NY Red Bulls
    Mål: Gary Mackay-Steven
    Målgivende: Valentin Castellanos
    Mål! hjemmelag utligner ved Gary Mackay Steven. Stillingen er nå 2-2. Valentin Castellanos var nest sist på ballen.
    42'
    New York City FC angriper, men Valentin Castellanos vinkes av for offside.
    44'
    Offside! Valentin Castellanos blir vinket av og New York City FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    45'
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Florian Valot
    Ut: Samuel Tetteh
    NY Red Bulls bytter ut Samuel Tetteh med Florian Valot.
    46'
    New York City FC 3 - 2 NY Red Bulls
    Mål: Alexander Ring
    Målgivende: Jesus Medina
    Mål! Alexander Ring gir New York City FC ledelsen 3-2 i Bronx. Det er en fin assist fra Jesus Medina.
    51'
    Hjørnespark til NY Red Bulls
    53'
    54'
    NY Red Bullss Brian White blåses av for offside på Yankee Stadium.
    55'
    Brian White
    Brian White (NY Red Bulls) header mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    60'
    Gary Mackay-Steven
    Gary Mackay Steven (New York City FC) avanserer forover på Yankee Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Valentin Castellanos
    Valentin Castellanos (New York City FC) prøver å heade ballen i mål på Yankee Stadium, men mislykkes.
    61'
    61'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    63'
    Inn: Omir Fernandez
    Ut: Dru Yearwood
    NY Red Bulls gjør sitt andre bytte. Dru Yearwood erstattes av Omir Fernandez.
    63'
    Inn: Caden Clark
    Ut: Jared Stroud
    Gerhard Struber (NY Red Bulls) gjør sitt tredje bytte for dagen. Caden Clark erstatter Jared Stroud.
    64'
    65'
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    Frispark NY Red Bulls.
    68'
    Gult kort til New York City FC
    Keaton Parks
    Dommer Joseph Dickerson gir Keaton Parks (New York City FC) et gult kort.
    68'
    Kaku (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra høyre på Yankee Stadium.
    69'
    Tim Parker
    Tim Parker (NY Red Bulls) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    69'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    70'
    Dommer Joseph Dickerson viser Jesus Medina (New York City FC) det gule kortet.
    70'
    71'
    Joseph Dickerson tildeler NY Red Bulls en corner. Kaku sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    NY Red Bulls fosser fremover, men Kaku går rett i offsidefella.
    73'
    Målsjanse til New York City FC! Maxi Moralez treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    76'
    New York City FC 4 - 2 NY Red Bulls
    Mål! Valentin Castellanos øker New York City FCs ledelse til 4-2 på Yankee Stadium.
    76'
    Inn: Tom Barlow
    Ut: Aaron Long
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NY Red Bulls. Inn kommer Tom Barlow, mens Aaron Long tar plass på benken.
    77'
    Inn: Mandela Egbo
    Ut: Kyle Duncan
    NY Red Bulls bytter ut Kyle Duncan med Mandela Egbo. Dette er det femte byttet som Gerhard Struber gjør i dagens kamp.
    77'
    78'
    Offside! Brian White (NY Red Bulls) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    83'
    New York City FC har fått straffespark i Bronx!
    83'
    New York City FC scorer på straffe!
    New York City FC 5 - 2 NY Red Bulls
    Straffe og mål! New York City FC øker ledelsen til 5-2 i Bronx. Målscorer: Valentin Castellanos.
    84'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Tony Rocha
    Ut: Keaton Parks
    Keaton Parks (New York City FC) erstattes av Tony Rocha.
    85'
    Inn: Nicolas Acevedo
    Ut: Gary Mackay-Steven
    Bytte for New York City FC. Nicolas Acevedo kommer inn for Gary Mackay Steven på Yankee Stadium.
    85'
    85'
    Inn: Gudmundur Thorarinsson
    Ut: Valentin Castellanos
    New York City FC gjør sitt tredje bytte. Valentin Castellanos erstattes av Gudmundur Thorarinsson.
    86'
    Ronald Matarrita (New York City FC) slår en corner fra venstre side på Yankee Stadium.
    89'
    90'
    Inn: Joe Scally
    Ut: Anton Tinnerholm
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New York City FC. Inn kommer Joe Scally, mens Anton Tinnerholm tar plass på benken.
    90'
    Inn: Juan Torres
    Ut: Jesus Medina
    Ronny Deila gjør dagens femte bytte i Bronx, når han tar ut Jesus Medina og setter inn Juan Torres.
    90'
    90'+1
    I Bronx slår Ronald Matarrita en corner fra venstre.
    90'+3
    Maxime Chanot
    New York City FC angriper i Bronx. Maxime Chanot avslutter på mål, men greier ikke å score.