Frispark til New York City FC på halvdelen til Inter Miami CF.
    2'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bronx fordi Ismael Tajouri får behandling for en skade på banen.
    5'
    Ismael Tajouri ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bronx.
    7'
    Lewis Morgan (Inter Miami CF) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    9'
    Det blir farlig! Frispark for Inter Miami CF er nær straffområde.
    10'
    Gult kort til New York City FC
    Malte Amundsen
    Malte Amundsen (New York City FC) får et gult kort av dommer Alan Kelly.
    10'
    Lewis Morgan
    Inter Miami CF angriper i Bronx. Lewis Morgan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Alan Kelly tildeler Inter Miami CF en corner. Lewis Morgan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Thiago
    Sjanse! New York City FC avanserer forover, men Thiago avslutter utenfor.
    15'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Valentin Castellanos (New York City FC) vrir seg av smerte i gresset.
    15'
    Valentin Castellanos er på beina igjen og fortsetter kampen.
    17'
    Inter Miami CF angriper, og Lewis Morgan sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    18'
    I Bronx slår Lewis Morgan en corner fra venstre.
    18'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Mål for New York City FC!
    New York City FC 1 - 0 Inter Miami
    Mål: Valentin Castellanos
    Målgivende: Maxi Moralez
    Mål! New York City FC tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Valentin Castellanos. Maxi Moralez var nest sist på ballen.
    21'
    Gonzalo Higuain
    Gonzalo Higuain (Inter Miami CF) kommer til avslutning på Yankee Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    23'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    24'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Lewis Morgan (Inter Miami CF) slår en corner fra venstre side på Yankee Stadium.
    29'
    Rodolfo Pizarro
    Inter Miami CF angriper, men avslutningen til Rodolfo Pizarro går utenfor.
    30'
    30'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    30'
    Alan Kelly tildeler Inter Miami CF en corner. Lewis Morgan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Valentin Castellanos
    Valentin Castellanos (New York City FC) kommer til en målsjanse på Yankee Stadium, men klarer ikke å score.
    33'
    35'
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    37'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    37'
    Maxi Moralez
    New York City FC angriper i Bronx. Maxi Moralez fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til Inter Miami
    Gregore
    Dommer Alan Kelly gir Gregore (Inter Miami CF) et gult kort.
    41'
    Dommer Alan Kelly venter med å sette i gang spillet fordi James Sands ligger nede.
    42'
    James Sands er tilbake i kampen igjen.
    44'
    Kelvin Leerdam
    Kelvin Leerdam (Inter Miami CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Yankee Stadium.
    45'+1
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og New York City FC får straffe!
    45'+1
    New York City FC scorer på straffe!
    New York City FC 2 - 0 Inter Miami
    Mål! New York City FC får et straffespark som Valentin Castellanos setter i mål på Yankee Stadium. 2-0.
    45'+2
    Frispark New York City FC.
    45'+3
    45'+4
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Gudmundur Thorarinsson
    Ut: Malte Amundsen
    Bytte for New York City FC. Gudmundur Thorarinsson kommer inn for Malte Amundsen på Yankee Stadium.
    46'
    Frispark Inter Miami CF.
    47'
    Frispark i en god posisjon for New York City FC!
    50'
    I Bronx slår Maxi Moralez en corner fra høyre.
    51'
    51'
    53'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til New York City FC.
    54'
    Kieran Gibbs
    Dommer Alan Kelly viser Kieran Gibbs (Inter Miami CF) det gule kortet.
    54'
    Spillet på Yankee Stadium er stoppet midlertidig fordi Anton Tinnerholm ligger nede.
    54'
    New York City FC slipper å klare seg uten Anton Tinnerholm som kommer tilbake på banen i Bronx.
    57'
    58'
    59'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Indiana Vassilev
    Ut: Victor Ulloa
    Phil Neville (Inter Miami CF) gjør sitt første bytte for dagen. Indiana Vassilev erstatter Victor Ulloa.
    60'
    Maxi Moralez (New York City FC) slår en corner fra venstre side på Yankee Stadium.
    62'
    New York City FC avanserer forover i Bronx. Maxi Moralez avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Maxi Moralez (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Yankee Stadium.
    65'
    Anton Tinnerholm
    Anton Tinnerholm (New York City FC) kommer seg fri på Yankee Stadium, men avslutningen går utenfor.
    65'
    66'
    Keaton Parks
    Keaton Parks (New York City FC) får et gult kort av dommer Alan Kelly.
    66'
    Inter Miami CF angriper, men blir avblåst for offside.
    66'
    Inn: Santiago Rodriguez
    Ut: Thiago
    New York City FC bytter ut Thiago med Santiago Rodriguez. Dette er det andre byttet som Ronny Deila gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Jesus Medina
    Ut: Ismael Tajouri-Shradi
    Ronny Deila gjør dagens tredje bytte i Bronx, når han tar ut Ismael Tajouri og setter inn Jesus Medina.
    68'
    69'
    70'
    72'
    Inn: Christian Makoun
    Ut: Kieran Gibbs
    Bytte for Inter Miami CF. Christian Makoun kommer inn for Kieran Gibbs på Yankee Stadium.
    73'
    Inn: Federico Higuain
    Ut: Rodolfo Pizarro
    Phil Neville (Inter Miami CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Federico Higuain erstatter Rodolfo Pizarro.
    73'
    Inn: Julian Carranza
    Ut: Gonzalo Higuain
    Inter Miami CF gjør sitt fjerde bytte. Gonzalo Higuain erstattes av Julian Carranza.
    73'
    Målsjanse på Yankee Stadium! Valentin Castellanos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    74'
    76'
    Inn: Talles Magno
    Ut: Maxi Moralez
    Maxi Moralez (New York City FC) erstattes av Talles Magno.
    76'
    Valentin Castellanos (New York City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Inn: Jay Chapman
    Ut: Blaise Matuidi
    Inter Miami CF bytter ut Blaise Matuidi med Jay Chapman. Dette er det femte byttet som Phil Neville gjør i dagens kamp.
    81'
    81'
    85'
    Inn: Andres Jasson
    Ut: Valentin Castellanos
    Ronny Deila gjør dagens femte bytte i Bronx, når han tar ut Valentin Castellanos og setter inn Andres Jasson.
    86'
    86'
    87'
    Maxime Chanot
    Målsjanse! Maxime Chanot (New York City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    89'
    Alfredo Morales (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    90'
    90'
    Julian Carranza
    Inter Miami CF angriper. Julian Carranza får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.