Spillet på Yankee Stadium er stoppet midlertidig fordi Valentin Castellano ligger nede.
    5'
    Valentin Castellano er tilbake på banen igjen.
    5'
    Maxi Moralez (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Yankee Stadium.
    6'
    Maxi Moralez (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Yankee Stadium.
    7'
    Chicago Fire fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    8'
    Frispark New York City FC.
    9'
    Miguel Navarro
    Miguel Navarro (Chicago Fire) header utenfor.
    10'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Fabian Herbers
    Chicago Fire angriper. Fabian Herbers får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    Fotis Bazakos tildeler Chicago Fire en corner. Gaston Gimenez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    16'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    16'
    En av New York City FCs spillere blir avblåst for offside på Yankee Stadium.
    17'
    Målsjanse til Chicago Fire! Fabian Herbers treffer mål, men keeper redder.
    18'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    I Bronx slår Gaston Gimenez en corner fra høyre.
    18'
    Chicago Fire angriper i Bronx. Miguel Navarro fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    19'
    19'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til New York City FC.
    22'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    23'
    Thiago
    Thiago (New York City FC) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    25'
    26'
    Maxi Moralez (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    26'
    Sjanse til Chicago Fire! Miguel Navarro er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    Thiago ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    Thiago er tilbake i kampen igjen.
    32'
    Gult kort til Chicago Fire
    Mauricio Pineda
    Dommer Fotis Bazakos viser Mauricio Pineda (Chicago Fire) det gule kortet.
    32'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Offside! Maxi Moralez blir vinket av og New York City FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    34'
    34'
    Alfredo Morales
    I Bronx header Alfredo Morales (New York City FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    34'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    35'
    Robert Beric
    Chicago Fire fosser forover og Robert Beric fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    36'
    37'
    Chicago Fire fosser fremover, men Boris Sekulic går rett i offsidefella.
    38'
    Fotis Bazakos tildeler Chicago Fire en corner. Alvaro Medran sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    I Bronx slår Alvaro Medran en corner fra venstre.
    40'
    Federico Navarro
    Federico Navarro (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Yankee Stadium, men klarer ikke å score.
    40'
    Thiago
    Sjanse til New York City FC! Thiago er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Alvaro Medran
    Chicago Fire angriper. Alvaro Medran får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    43'
    Dommer Fotis Bazakos venter med å sette i gang spillet fordi Jonathan Bornstein ligger nede.
    45'+1
    Jonathan Bornstein er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+1
    New York City FC avanserer forover i Bronx. Alfredo Morales avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    45'+2
    47'
    Valentin Castellanos
    New York City FC fosser forover og Valentin Castellano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    49'
    Straffe til New York City FC!
    50'
    Keaton Parks
    Keaton Parks (New York City FC) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    50'
    New York City FC scorer på straffe!
    New York City FC 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Valentin Castellanos
    Mål! New York City FC får et straffespark som Valentin Castellano setter i mål på Yankee Stadium. Stillingen er dermed 1-0.
    51'
    Frispark Chicago Fire.
    53'
    Det blir farlig! Frispark for New York City FC er nær straffområde.
    55'
    Maxi Moralez
    Sjanse i Bronx! Maxi Moralez (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    57'
    59'
    59'
    Thiago
    Målsjanse til New York City FC! Thiago treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    60'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Johan Kappelhof
    Ut: Mauricio Pineda
    Chicago Fire bytter ut Mauricio Pineda med Johan Kappelhof. Dette er det første byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Chinonso Offor
    Ut: Robert Beric
    Raphael Wicky (Chicago Fire) gjør sitt tredje bytte for dagen. Chinonso Offor erstatter Robert Beric.
    64'
    Inn: Brian Gutierrez
    Ut: Fabian Herbers
    Bytte for Chicago Fire. Brian Gutierrez kommer inn for Fabian Herbers på Yankee Stadium.
    64'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Jesus Medina
    Ut: Thiago
    New York City FC gjør sitt første bytte. Thiago erstattes av Jesus Medina.
    64'
    66'
    Santiago Rodriguez
    Sjanse til New York City FC! Santiago Rodriguez er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    Chinonso Offor
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Chinonso Offor går utenfor.
    69'
    Inn: Jhon Espinoza
    Ut: Boris Sekulic
    Chicago Fire bytter ut Boris Sekulic med Jhon Espinoza.
    70'
    Alfredo Morales (New York City FC) kommer seg fri på Yankee Stadium, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Inn: Gedion Zelalem
    Ut: Keaton Parks
    Keaton Parks (New York City FC) erstattes av Gedion Zelalem.
    75'
    I Bronx slår Maxi Moralez en corner fra venstre.
    76'
    Sjanse! New York City FC avanserer forover, men Alfredo Morales avslutter utenfor.