Mål for New England Revolution!
    New England Revolution 1 - 0 Orlando City
    Mål: Adam Buksa
    Målgivende: Gustavo Bou
    Mål! New England Revolution tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Adam Buksa. Flott spill fra Gustavo Bou før målet.
    9'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    11'
    Adam Buksa
    Sjanse! New England Revolution avanserer forover, men Adam Buksa avslutter utenfor.
    14'
    Mål for Orlando City!
    New England Revolution 1 - 1 Orlando City
    Mål: Daryl Dike
    Målgivende: Mauricio Pereyra
    Mål! Orlando City SC utligner på Gillette Stadium. Målscorer: Daryl Dike. Mauricio Pereyra sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Frisparket tildelt New England Revolution er farlig nær Orlando City SCs målområde.
    19'
    Gult kort til Orlando City
    Benji Michel
    Benji Michel (Orlando City SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    19'
    Daryl Dike
    Daryl Dike (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Gillette Stadium, men klarer ikke å score.
    24'
    I Foxborough har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Andres Perea
    Orlando City SC angriper i Foxborough. Andres Perea avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    I Foxborough slår Mauricio Pereyra en corner fra venstre.
    28'
    Det blir farlig! Frispark for New England Revolution er nær straffområde.
    30'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    33'
    Orlando City SC fosser fremover, men Rosendo Mendoza blåser for offside på Gillette Stadium.
    33'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til New England Revolution.
    34'
    Orlando City scorer selvmål!
    New England Revolution 2 - 1 Orlando City
    Mål: Rodrigo Schlegel
    35'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    38'
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Robin Jansson
    Robin Jansson (Orlando City SC) får et gult kort av dommer Rosendo Mendoza.
    39'
    Adam Buksa (New England Revolution) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Gillette Stadium.
    39'
    Adam Buksa er tilbake i kampen igjen.
    41'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    44'
    Frispark i en god posisjon for New England Revolution!
    45'
    Tajon Buchanan (New England Revolution) løfter inn en corner fra høyre på Gillette Stadium.
    47'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    I Foxborough har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Mauricio Pereyra
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    DeJuan Jones
    New England Revolution angriper, men avslutningen til DeJuan Jones går utenfor.
    51'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    55'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til New England Revolution.
    57'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Nani
    Ut: Benji Michel
    Orlando City SC bytter ut Benji Michel med Nani.
    57'
    58'
    Tajon Buchanan (New England Revolution) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    60'
    Andres Perea (Orlando City SC) header utenfor.
    63'
    Junior Urso
    Målsjanse! Junior Urso (Orlando City SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Inn: Silvester Van der Water
    Ut: Sebastian Mendez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Orlando City SC. Inn kommer Silvester Van der Water, mens Sebastian Mendez tar plass på benken.
    70'
    Rosendo Mendoza tildeler New England Revolution en corner. Matt Polster sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Carles Gil
    Målsjanse! Carles Gil (New England Revolution) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    New England Revolutions Adam Buksa blåses av for offside på Gillette Stadium.
    72'
    Orlando City SC har fått straffespark på Gillette Stadium!
    73'
    Kan Orlando City SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    73'
    VAR sjekker om det er straffe til Orlando City
    74'
    Dommeren dømmer straffe til Orlando City
    75'
    Orlando City SC får straffe på Gillette Stadium. Nani mislykkes med å sette den i mål!
    75'
    Silvester Van der Water (Orlando City SC) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    76'
    Silvester Van der Water
    Silvester Van der Water (Orlando City SC) kommer seg fri på Gillette Stadium, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Frispark til New England Revolution på halvdelen til Orlando City SC.
    78'
    I Foxborough slår Matt Polster en corner fra høyre.
    79'
    Frispark Orlando City SC.
    80'
    Gult kort til New England Revolution
    Tajon Buchanan
    Dommer Rosendo Mendoza viser Tajon Buchanan (New England Revolution) det gule kortet.
    80'
    81'
    83'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Arnor Traustason
    Ut: Tajon Buchanan
    New England Revolution gjør sitt første bytte. Tajon Buchanan erstattes av Arnor Traustason.
    84'
    Carles Gil
    New England Revolution angriper, men avslutningen til Carles Gil går utenfor.
    85'
    Gustavo Bou
    På Gillette Stadium fyrer Gustavo Bou (New England Revolution) av et skudd - i stolpen!
    86'
    Offside! Brandon Bye (New England Revolution) er alene igjennom, men dommer Rosendo Mendoza ser at linjemannen er oppe med flagget.
    86'
    Inn: Tesho Akindele
    Ut: Andres Perea
    Orlando City SC bytter ut Andres Perea med Tesho Akindele. Dette er det tredje byttet som Oscar Pareja gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Kyle Smith
    Ut: Rodrigo Schlegel
    Oscar Pareja gjør dagens fjerde bytte i Foxborough, når han tar ut Rodrigo Schlegel og setter inn Kyle Smith.
    87'
    Inn: Teal Bunbury
    Ut: Gustavo Bou
    Gustavo Bou (New England Revolution) erstattes av Teal Bunbury.
    90'+3
    New England Revolution må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Orlando City SC.