Frispark for Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    Inigo Cordoba
    Inigo Cordoba (Go Ahead Eagles) kommer seg fri på Goffertstadion, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Souffian El Karouani
    Målsjanse til NEC Nijmegen! Souffian El Karouani treffer mål, men keeper redder.
    8'
    Go Ahead Eagles, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    9'
    Philippe Rommens
    Philippe Rommens (Go Ahead Eagles) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    NEC Nijmegen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Elayis Tavsan
    NEC Nijmegen angriper i Nijmegen. Elayis Tavsan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    12'
    Isac Lidberg ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    13'
    Ivan Marquez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    14'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    14'
    Ivan Marquez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    15'
    Isac Lidberg er tilbake på banen igjen.
    15'
    Ali Akman
    Ali Akman (NEC Nijmegen) avanserer forover på Goffertstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    16'
    Go Ahead Eagles har fått straffespark på Goffertstadion!
    18'
    Go Ahead Eagles scorer på straffe!
    NEC Nijmegen 0 - 1 Go Ahead Eagles
    Mål: Luuk Brouwers
    Mål! Luuk Brouwers gir Go Ahead Eagles ledelsen 0-1 på Goffertstadion. Målet kom på et straffespark.
    19'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til NEC Nijmegen.
    20'
    Målsjanse på Goffertstadion! Souffian El Karouani fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    21'
    21'
    Sjanse i Nijmegen! Elayis Tavsan (NEC Nijmegen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    21'
    Frispark til NEC Nijmegen på halvdelen til Go Ahead Eagles.
    22'
    Spillet på Goffertstadion er stoppet midlertidig fordi Mikkel Duelund ligger nede.
    22'
    Mikkel Duelund er på beina igjen og fortsetter kampen på Goffertstadion.
    23'
    Frispark i en god posisjon for NEC Nijmegen!
    24'
    I Nijmegen slår Lasse Schone en corner fra venstre.
    26'
    Mål for Go Ahead Eagles!
    NEC Nijmegen 0 - 2 Go Ahead Eagles
    Mål: Giannis-Fivos Botos
    Målgivende: Inigo Cordoba
    Giannis-Fivos Botos setter ballen i mål og øker Go Ahead Eagless ledelse til 0-2 i Nijmegen. Flott spill fra Inigo Cordoba før målet.
    26'
    Giannis-Fivos Botos
    Go Ahead Eagles angriper i Nijmegen. Giannis-Fivos Botos fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) løfter inn en corner fra venstre på Goffertstadion.
    33'
    På Goffertstadion fyrer Inigo Cordoba (Go Ahead Eagles) av et skudd - i stolpen!
    36'
    Ali Akman vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    NEC Nijmegen slipper å klare seg uten Ali Akman som kommer tilbake på banen i Nijmegen.
    38'
    Go Ahead Eagles tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Isac Lidberg
    Målsjanse på Goffertstadion! Isac Lidberg fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    NEC Nijmegen, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Go Ahead Eagles må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra NEC Nijmegen.
    42'
    NEC Nijmegen angriper, men blir avblåst for offside.
    42'
    Cas Odenthal
    Sjanse! NEC Nijmegen avanserer forover, men Cas Odenthal avslutter utenfor.
    44'
    Frispark Go Ahead Eagles.
    44'
    Danny Makkelie tildeler Go Ahead Eagles en corner. Philippe Rommens sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) slår en corner fra høyre side på Goffertstadion.
    45'+3
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) løfter inn en corner fra høyre på Goffertstadion.
    45'+4
    Skudd på mål, NEC Nijmegen
    45'+4
    45'+4
    Philippe Rommens (Go Ahead Eagles) slår en corner fra høyre side på Goffertstadion.
    47'
    I Nijmegen slår Philippe Rommens en corner fra venstre.
    48'
    Ragnar Oratmangoen
    Ragnar Oratmangoen (Go Ahead Eagles) kommer til avslutning på Goffertstadion - i stolpen! Oi, oi, oi.
    49'
    I Nijmegen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Gult kort til NEC Nijmegen
    Edgar Barreto
    Dommer Danny Makkelie gir Edgar Barreto (NEC Nijmegen) et gult kort.
    50'
    Luuk Brouwers
    Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles) kommer til en målsjanse på Goffertstadion, men klarer ikke å score.
    51'
    Det blir farlig! Frispark for Go Ahead Eagles er nær straffområde.
    52'
    Philippe Rommens (Go Ahead Eagles) avanserer forover på Goffertstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    Danny Makkelie tildeler Go Ahead Eagles en corner. Philippe Rommens sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Skudd utenfor mål, Go Ahead Eagles
    54'
    Frispark for NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    54'
    54'
    Gult kort til Go Ahead Eagles
    Dommer Danny Makkelie viser Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles) det gule kortet.
    54'
    59'
    Frispark til Go Ahead Eagles på halvdelen til NEC Nijmegen.
    60'
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Jonathan Okita
    Ut: Edgar Barreto
    Rogier Meijer gjør dagens første bytte i Nijmegen, når han tar ut Edgar Barreto og setter inn Jonathan Okita.
    60'
    Inn: Wilfried Guemiand Bony
    Ut: Ali Akman
    NEC Nijmegen bytter ut Ali Akman med Wilfried Bony.
    60'
    Go Ahead Eagles fosser forover og Philippe Rommens fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Wilfried Guemiand Bony
    NEC Nijmegen angriper. Wilfried Bony får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) slår en corner fra venstre side på Goffertstadion.
    62'
    En av NEC Nijmegens spillere blir avblåst for offside på Goffertstadion.
    62'
    Spillerbytte - Go Ahead Eagles
    Inn: Boyd Lucassen
    Ut: Cuco Martina
    Go Ahead Eagles gjør sitt første bytte. Cuco Martina erstattes av Boyd Lucassen.
    63'
    Inn: Gerrit Nauber
    Ut: Giannis-Fivos Botos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Go Ahead Eagles. Inn kommer Gerrit Nauber, mens Giannis-Fivos Botos tar plass på benken.
    63'
    Souffian El Karouani (NEC Nijmegen) kommer seg fri på Goffertstadion, men avslutningen går utenfor.
    65'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles like utenfor NEC Nijmegen-området.
    66'
    69'
    I Nijmegen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Lasse Schone
    NEC Nijmegen angriper i Nijmegen. Lasse Schone fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Mikkel Duelund
    NEC Nijmegen angriper i Nijmegen. Mikkel Duelund avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    72'
    Bas Kuipers
    Sjanse til Go Ahead Eagles! Bas Kuipers er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    79'
    I Nijmegen slår Lasse Schone en corner fra høyre.
    80'
    82'
    Danny Makkelie tildeler NEC Nijmegen en corner. Lasse Schone sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Bart Van Rooij
    Bart Van Rooij (NEC Nijmegen) header mot mål, men ballen går utenfor.
    82'
    Inn: Marc Cardona
    Ut: Isac Lidberg
    Bytte for Go Ahead Eagles. Marc Cardona kommer inn for Isac Lidberg på Goffertstadion.
    83'
    Inn: Martijn Berden
    Ut: Inigo Cordoba
    Kees Van Wonderen (Go Ahead Eagles) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Martijn Berden erstatter Inigo Cordoba.
    83'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Wilfried Bony (NEC Nijmegen) vrir seg av smerte i gresset.
    84'
    NEC Nijmegen angriper, men Cas Odenthal vinkes av for offside.
    86'
    Inn: Rodrigo Guth
    Ut: Wilfried Guemiand Bony
    Det virker som Wilfried Bony ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Rodrigo Guth.
    86'
    NEC Nijmegen slipper å klare seg uten Wilfried Bony som kommer tilbake på banen igjen.
    86'
    87'
    88'
    Frispark NEC Nijmegen.
    90'
    Skudd utenfor mål, NEC Nijmegen
    90'+1
    90'+1
    Inn: Mats Deijl
    Ut: Ragnar Oratmangoen
    Go Ahead Eagles bytter ut Ragnar Oratmangoen med Mats Deijl. Dette er det femte byttet som Kees Van Wonderen gjør i dagens kamp.
    90'+2
    Marc Cardona
    Go Ahead Eagles fosser forover og Marc Cardona fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    I Nijmegen slår Marc Cardona en corner fra venstre.
    90'+3
    Marc Cardona (Go Ahead Eagles) slår en corner fra venstre side på Goffertstadion.