Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    Sjanse til FC Nantes! Moses Simon er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    Mål for FC Nantes!
    FC Nantes 1 - 0 Brest
    Mål: Ludovic Blas
    Ludovic Blas dundrer ballen i mål og FC Nantes tar ledelsen 1-0 på Stade de la Beaujoire.
    27'
    30'
    Gult kort til FC Nantes
    Jean-Charles Castelletto
    Jean-Charles Castelletto (FC Nantes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    31'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    33'
    Kan Stade Brestois 29 utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Hjørnespark til Brest
    36'
    Hiang`a Mbock
    Stade Brestois 29 angriper og Hiang`a Mbock får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Nantes-målet.
    36'
    37'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    46'
    52'
    Gult kort til Brest
    Brendan Chardonnet
    Dommer Thomas Leonard gir Brendan Chardonnet (Stade Brestois 29) et gult kort.
    52'
    FC Nantes 2 - 0 Brest
    Mål: Pedro Chirivella
    Målgivende: Sebastien Corchia
    Pedro Chirivella setter ballen i mål og øker FC Nantess ledelse til 2-0 i Nantes. Flott spill fra Sebastien Corchia før målet.
    55'
    Brest scorer selvmål!
    FC Nantes 3 - 0 Brest
    Mål: Lilian Brassier
    Målgivende: Moses Simon
    Mål! FC Nantes øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Lilian Brassier på Stade de la Beaujoire. Moses Simon var nest sist på ballen.
    58'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Willem Geubbels
    Ut: Kalifa Coulibaly
    Bytte for FC Nantes. Willem Geubbels kommer inn for Kalifa Coulibaly på Stade de la Beaujoire.
    59'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    60'
    Moses Simon
    FC Nantes angriper i Nantes. Moses Simon avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    64'
    Sebastien Corchia
    FC Nantes angriper, men avslutningen til Sebastien Corchia går utenfor.
    64'
    Willem Geubbels
    Sjanse! FC Nantes avanserer forover, men Willem Geubbels avslutter utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Steve Mounie
    Ut: Lucien Agoume
    Stade Brestois 29 bytter ut Lucien Agoume med Steve Mounie.
    66'
    Inn: Jeremy Le Douaron
    Ut: Irvin Cardona
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Brestois 29. Inn kommer Jeremy Le Douaron, mens Irvin Cardona tar plass på benken.
    66'
    67'
    Mål for Brest!
    FC Nantes 3 - 1 Brest
    Mål: Jeremy Le Douaron
    Målgivende: Steve Mounie
    Mål! Stade Brestois 29 reduserer til 3-1 ved Jeremy Le Douaron. Det er en fin assist fra Steve Mounie.
    67'
    Skade: FC Nantes
    76'
    77'
    Tilbake fra skade: FC Nantes
    77'
    Inn: Samuel Moutoussamy
    Ut: Ludovic Blas
    Antoine Kombouare gjør dagens andre bytte i Nantes, når han tar ut Ludovic Blas og setter inn Samuel Moutoussamy.
    78'
    Inn: Dennis Appiah
    Ut: Sebastien Corchia
    FC Nantes gjør sitt tredje bytte. Sebastien Corchia erstattes av Dennis Appiah.
    78'
    79'
    Inn: Rafiki Said
    Ut: Franck Honorat
    Franck Honorat (Stade Brestois 29) erstattes av Rafiki Said.
    79'
    Andrei
    Andrei (FC Nantes) kommer seg fri på Stade de la Beaujoire, men avslutningen går utenfor.
    80'
    81'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    83'
    Romain Faivre (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Beaujoire.
    85'
    Thomas Leonard signaliserer et frispark til FC Nantes.
    85'
    Lilian Brassier
    Lilian Brassier (Stade Brestois 29) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Beaujoire.
    85'
    Rafiki Said
    Stade Brestois 29 fosser forover og Rafiki Said fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    87'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    Inn: Youssouph Badji
    Ut: Haris Belkebla
    Stade Brestois 29 bytter ut Haris Belkebla med Youssouph Badji. Dette er det fjerde byttet som Michel Der Zakarian gjør i dagens kamp.
    88'
    En av FC Nantess spillere blir avblåst for offside.
    88'
    Inn: Marcus Coco
    Ut: Randal Kolo Muani
    Antoine Kombouare (FC Nantes) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Marcus Coco erstatter Randal Kolo Muani.
    89'
    Inn: Quentin Merlin
    Ut: Pedro Chirivella
    Antoine Kombouare gjør dagens femte bytte i Nantes, når han tar ut Pedro Chirivella og setter inn Quentin Merlin.
    90'
    Samuel Moutoussamy
    Målsjanse på Stade de la Beaujoire! Samuel Moutoussamy fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.