0-1
38
92
    Wylan Cyprien (FC Nantes) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Beaujoire.
    7'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    9'
    Gult kort til FC Nantes
    Nicolas Pallois
    Dommer Eric Wattellier gir Nicolas Pallois (FC Nantes) et gult kort.
    14'
    FC Nantes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Marseille.
    14'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Marseille er nær straffområde.
    16'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Olympique Marseille like utenfor FC Nantes-området.
    18'
    Dimitri Payet
    Olympique Marseille angriper, men avslutningen til Dimitri Payet går utenfor.
    20'
    Gerson
    Olympique Marseille angriper i Nantes. Gerson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    FC Nantes fosser fremover, men Eric Wattellier blåser for offside på Stade de la Beaujoire.
    22'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Randal Kolo Muani
    Sjanse i Nantes! Randal Kolo Muani (FC Nantes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    27'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    28'
    Mål for Olympique Marseille!
    FC Nantes 0 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Gerson
    Målgivende: Dimitri Payet
    Mål! Olympique Marseille tar ledelsen 0-1 ved Gerson. Flott spill fra Dimitri Payet før målet.
    30'
    Målet til Olympique Marseille sjekkes av VAR
    31'
    Målet til Olympique Marseille blir stående
    31'
    Andre gule kort til FC Nantes
    Nicolas Pallois (FC Nantes) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Stade de la Beaujoire.
    32'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Marseille!
    38'
    I Nantes slår Dimitri Payet en corner fra venstre.
    39'
    Eric Wattellier tildeler Olympique Marseille en corner. Dimitri Payet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Stade de la Beaujoire.
    41'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    42'
    I Nantes slår Dimitri Payet en corner fra høyre.
    45'
    Frispark FC Nantes.
    45'+1
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) avanserer forover på Stade de la Beaujoire. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+3
    45'+3
    Frisparket tildelt Olympique Marseille er farlig nær FC Nantess målområde.
    48'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    51'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    Boubacar Kamara
    Boubacar Kamara (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Skudd utenfor mål, Olympique Marseille
    59'
    Matteo Guendouzi
    Sjanse til Olympique Marseille! Matteo Guendouzi er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    60'
    Konrad de la Fuente
    Olympique Marseille angriper i Nantes. Konrad de la Fuente fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    En av FC Nantess spillere blir avblåst for offside på Stade de la Beaujoire.
    62'
    63'
    Kan Olympique Marseille utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    64'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Arkadiusz Milik
    Ut: Konrad de la Fuente
    Olympique Marseille gjør sitt første bytte. Konrad de la Fuente erstattes av Arkadiusz Milik.
    66'
    67'
    Wylan Cyprien
    Wylan Cyprien (FC Nantes) kommer til en målsjanse på Stade de la Beaujoire, men klarer ikke å score.
    67'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) kommer seg fri på Stade de la Beaujoire, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Dimitri Payet (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Stade de la Beaujoire.
    69'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til FC Nantes.
    69'
    70'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Gerson
    Dommer Eric Wattellier viser Gerson (Olympique Marseille) det gule kortet.
    71'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    Eric Wattellier tildeler FC Nantes en corner. Wylan Cyprien sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    72'
    FC Nantes angriper, men Eric Wattellier blåser for offside.
    73'
    74'
    Wylan Cyprien (FC Nantes) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Beaujoire.
    76'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Willem Geubbels
    Ut: Moses Simon
    Antoine Kombouare gjør dagens første bytte i Nantes, når han tar ut Moses Simon og setter inn Willem Geubbels.
    77'
    Alvaro Gonzalez
    Alvaro Gonzalez (Olympique Marseille) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Beaujoire.
    78'
    Alban Lafont
    Alban Lafont (FC Nantes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til FC Nantes like utenfor Olympique Marseille-området.
    80'
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Gerson
    Olympique Marseille bytter ut Gerson med Pape Alassane Gueye. Dette er det andre byttet som Jorge Sampaoli gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Pol Lirola
    Ut: Amine Harit
    Bytte for Olympique Marseille. Pol Lirola kommer inn for Amine Harit på Stade de la Beaujoire.
    82'
    Målsjanse på Stade de la Beaujoire! Matteo Guendouzi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    85'
    86'
    Pape Alassane Gueye
    Olympique Marseille avanserer forover i Nantes. Pape Alassane Gueye avslutter, men treffer ikke mål.