Sjanse til FC Nantes! Osman Bukari er nær ved å score, men keeper redder.
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    3'
    Hjørnespark til Olympique Lyon
    5'
    Emerson (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Beaujoire.
    6'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til FC Nantes.
    7'
    Gult kort til FC Nantes
    Fabio
    Dommer Jerome Brisard viser Fabio (FC Nantes) det gule kortet.
    7'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    8'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Jerome Brisard tildeler Olympique Lyon en corner. Emerson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    I Nantes slår Moses Simon en corner fra venstre.
    10'
    Hjørnespark til FC Nantes
    11'
    FC Nantes angriper, men blir avblåst for offside.
    11'
    I Nantes slår Emerson en corner fra venstre.
    13'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    18'
    22'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Skudd utenfor mål, Olympique Lyon
    25'
    Marcus Coco ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    Marcus Coco er tilbake i kampen igjen.
    32'
    Lucas Paqueta
    Lucas Paqueta (Olympique Lyon) avanserer forover på Stade de la Beaujoire. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Mål for Olympique Lyon!
    FC Nantes 0 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Moussa Dembele
    Moussa Dembele dundrer ballen i mål og Olympique Lyon tar ledelsen 0-1 på Stade de la Beaujoire.
    35'
    37'
    Jean-Charles Castelletto
    I Nantes får Jean-Charles Castelletto (FC Nantes) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    37'
    37'
    37'
    En av FC Nantess spillere blir avblåst for offside på Stade de la Beaujoire.
    38'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Sebastien Corchia
    Ut: Dennis Appiah
    FC Nantes gjør sitt første bytte. Dennis Appiah erstattes av Sebastien Corchia.
    40'
    Skudd utenfor mål, FC Nantes
    42'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Damien Da Silva
    Damien Da Silva (Olympique Lyon) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Beaujoire.
    43'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Sebastien Corchia
    FC Nantes angriper. Sebastien Corchia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark FC Nantes.
    45'+2
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Thiago Mendes
    Ut: Maxence Caqueret
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Thiago Mendes, mens Maxence Caqueret tar plass på benken.
    46'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til FC Nantes.
    46'
    49'
    52'
    54'
    Ludovic Blas
    FC Nantes angriper, men avslutningen til Ludovic Blas går utenfor.
    57'
    Moses Simon (FC Nantes) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Beaujoire.
    59'
    62'
    Ludovic Blas (FC Nantes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    65'
    66'
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Lucas Paqueta avslutter utenfor.
    67'
    Moses Simon ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    68'
    Inn: Samuel Moutoussamy
    Ut: Andrei
    FC Nantes bytter ut Andrei med Samuel Moutoussamy.
    69'
    Inn: Roli Pereira De Sa
    Ut: Osman Bukari
    Osman Bukari (FC Nantes) erstattes av Roli Pereira De Sa.
    70'
    Tilbake fra skade: FC Nantes
    70'
    73'
    Inn: Slimani Islam
    Ut: Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon gjør sitt andre bytte. Karl Toko Ekambi erstattes av Slimani Islam.
    74'
    FC Nantes fosser forover og Ludovic Blas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    Andre gule kort til Olympique Lyon
    Dommer Jerome Brisard gir Damien Da Silva (Olympique Lyon) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    78'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til FC Nantes like utenfor Olympique Lyon-området.
    79'
    Moses Simon
    FC Nantes angriper i Nantes. Moses Simon fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Inn: Charles Traore
    Ut: Fabio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Nantes. Inn kommer Charles Traore, mens Fabio tar plass på benken.