Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Jodel Dossou ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    6'
    I Nantes slår Moses Simon en corner fra høyre.
    7'
    Jodel Dossou ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nantes.
    8'
    Roli Pereira De Sa
    FC Nantes angriper i Nantes. Roli Pereira De Sa fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Mohamed Bayo
    Mohamed Bayo (Clermont Foot) kommer til en målsjanse på Stade de la Beaujoire, men klarer ikke å score.
    11'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    15'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    19'
    19'
    Sjanse i Nantes! Roli Pereira De Sa (FC Nantes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Rødt kort til Clermont
    Johan Gastien
    Rødt kort! Johan Gastien (Clermont Foot) blir utvist.
    30'
    Dommer Romain Lissorgue venter med å sette i gang spillet fordi Andrei ligger nede.
    31'
    Andrei er tilbake på banen igjen.
    33'
    36'
    Gult kort til FC Nantes
    Fabio
    Fabio (FC Nantes) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til FC Nantes.
    37'
    Mål for FC Nantes!
    FC Nantes 1 - 0 Clermont
    Mål: Andrei
    Målgivende: Sebastien Corchia
    Andrei dundrer ballen i mål og FC Nantes tar ledelsen 1-0 på Stade de la Beaujoire. Det er en fin assist fra Sebastien Corchia.
    38'
    Vital N'Simba ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    40'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    41'
    Rødt kort!
    Spilleren på FC Nantes får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    41'
    Rødt kort til FC Nantes
    Sebastien Corchia
    Sebastien Corchia (FC Nantes) må forlate banen etter at dommer Romain Lissorgue trekker fram det røde kortet!
    41'
    Vital N'Simba er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de la Beaujoire.
    42'
    45'+1
    45'+2
    Ludovic Blas
    Sjanse! FC Nantes avanserer forover, men Ludovic Blas avslutter utenfor.
    45'+4
    Clermont Foot fosser fremover, men Romain Lissorgue blåser for offside på Stade de la Beaujoire.
    46'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Mål for Clermont!
    FC Nantes 1 - 1 Clermont
    Mål: Mohamed Bayo
    Målgivende: Elbasan Rashani
    Mål! Clermont Foot utligner på Stade de la Beaujoire. Målscorer: Mohamed Bayo. Elbasan Rashani var nest sist på ballen.
    49'
    Frispark FC Nantes.
    52'
    Jason Berthomier (Clermont Foot) slår en corner fra høyre side på Stade de la Beaujoire.
    57'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til FC Nantes.
    58'
    58'
    FC Nantes 2 - 1 Clermont
    Mål: Ludovic Blas
    Målgivende: Randal Kolo Muani
    Mål! Ludovic Blas gir FC Nantes ledelsen 2-1 i Nantes. Flott spill fra Randal Kolo Muani før målet.
    61'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Jonathan Iglesias
    Ut: Jason Berthomier
    Clermont Foot bytter ut Jason Berthomier med Jonathan Iglesias. Dette er det første byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Jim Allevinah
    Ut: Jodel Dossou
    Clermont Foot bytter ut Jodel Dossou med Jim Allevinah.
    63'
    67'
    Inn: Saif-Eddine Khaoui
    Ut: Elbasan Rashani
    Pascal Gastien gjør dagens tredje bytte i Nantes, når han tar ut Elbasan Rashani og setter inn Saif-Eddine Khaoui.
    68'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Dennis Appiah
    Ut: Roli Pereira De Sa
    FC Nantes gjør sitt første bytte. Roli Pereira De Sa erstattes av Dennis Appiah.
    69'
    Frisparket tildelt Clermont Foot er farlig nær FC Nantess målområde.
    70'
    Romain Lissorgue tildeler Clermont Foot en corner. Saif-Eddine Khaoui sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Cedric Hountondji
    Cedric Hountondji (Clermont Foot) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Saif-Eddine Khaoui
    Saif-Eddine Khaoui (Clermont Foot) kommer seg fri på Stade de la Beaujoire, men avslutningen går utenfor.
    74'
    77'
    79'
    81'
    Inn: Jean-Claude Billong
    Ut: Florent Ogier
    Florent Ogier (Clermont Foot) erstattes av Jean-Claude Billong.
    81'
    Inn: Pierre-Yves Hamel
    Ut: Mohamed Bayo
    Pascal Gastien (Clermont Foot) gjør sitt femte bytte for dagen. Pierre-Yves Hamel erstatter Mohamed Bayo.
    81'
    Moses Simon
    Målsjanse på Stade de la Beaujoire! Moses Simon fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Jim Allevinah (Clermont Foot) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Beaujoire.
    84'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    84'
    86'
    89'
    89'
    Inn: Samuel Moutoussamy
    Ut: Moses Simon
    Bytte for FC Nantes. Samuel Moutoussamy kommer inn for Moses Simon på Stade de la Beaujoire.
    90'+1
    Inn: Kalifa Coulibaly
    Ut: Ludovic Blas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Nantes. Inn kommer Kalifa Coulibaly, mens Ludovic Blas tar plass på benken.